trakateam lilagoogle play webreapple store webre

Image
Image
Image
Image
Image

Utánpótlás hírek

SZKSK U20 - Budakalász SC 34-29

SZKSK - Budakalász SC 34-29 (17-14)
Szeretném megdicsérni és megköszönni a szurkolóinknak a tegnapi lelkes és kitartó szurkolásukat! Ha fogalmazható úgy akkor ez nélkülük nem sikerült volna. Jó volt egy ilyen hangulatú hazai környezetben bajnoki mérkőzést játszani!
A mérkőzés elején sok sok hiba csúszott a támadások befejezésébe így hiába voltak meg a helyzeteink az ellenfelünk kihasználva a hibáinkat a 9-dik percben már 3-6-ra vezetett. Időkérés után rendeztük sorainkat és a 15-dik percben már 8-9 volt az eredmény. Ekkor védekezést váltottunk és ennek eredményeként a 25-dik percben már 15-12-re vezettünk. Sajnos fegyelmezetlenségeinek köszönhetően nem tudtuk tovább növelni az előnyünket így a szünetben 17-41-es eredménnyel mentünk szünetre.
A második félidőt egy amatőr hibával kezdtük és újra kapkodtunk a helyzetek befejezésénél így az ellenfelünk újra felzárkózott. A 40-dik percben újra időt kértünk és ennek eredményeként elléptünk az ellenfelünktől 27-21-re majd végül 34-29-re megnyertük a mérkőzést.
Dicséret illeti a csapatot azért ahogyan küzdött és akart ezen a mérkőzésen, de azokat az amatőr hibákat amiket elkövettünk mind támadásban mind védekezésben, ki kell javítanunk ahhoz, hogy a céljainkat meg tudjuk valósítani és ebbe bele tartozik a sokkal fegyelmezettebb játék!
HAJRÁ SZKSK!!!
Elemzési adatok és hirdetések megtekintése
 
Az összes reakció:
11
 
 
Image

KAPCSOLAT

+36 20 / 991-3922
www.szksk.hu
2310 Szigetszentmiklós
Temesvári utca 5.

Image
Image
Image

trakateam lilagoogle play webreapple store webre