trakateam lila
apple store
apple store
facebook szksk
facebook szksk
facebook szksk

kezilabda bal

jelentkezz

Utánpótlás hírek

U8, U9 2023.03.11 Dunaharaszti

Március 11-én az U8-as és U9-es korosztályban, a Dunaharaszti Sportcsarnokban játszottak csapataink 2-2 mérkőzést. Külön kiemelnénk, hogy 5 játékosunk mindkét korosztályban hősiesen végigjátszotta a mérkőzéseket!
Az U8 Mikolik Sport School Kft. csapatával sajnos nem tudtak játszani, mert nem voltak jelen, helyette egymással, egyesületen belül játszottak fiaink. Kisebb csalódásukat csökkentette, hogy lehetőség volt a százhalombattaiakkal és a ráckeveiekkel is játszaniuk. 4 félidőből 3 félidőben koncentráltan, tudásuknak megfelelően teljesítettek, gyakorolták az eddig tanultakat. Az utolsó félidei játékon már érződött a fáradtság, amely kapkodáshoz, sokszor rossz döntésekhez vezetett.
Az U9-eseknél a jelentősebb játékerőt képviselő ráckevei csapattal játszott utánpótlás csapatunk, egy-egy periódusban, helyzetben tudták megnehezíteni csak ellenfelük dolgát, amelyet nem tudtunk hosszabb távon tartani. A 2. mérkőzést az etyekiekkel vívták meg játékosaink. Dicséret illeti a gyerekeket, mert odafigyelve játszottak! Próbálták megvalósítani védekezésben, támadásban, helyezkedésben a tanultakat.
Gratulálunk
 
a csapatnak, köszönjük a szülők egész napos támogatását, segítségét!
A csapat tagjai voltak: Kurucz Domonkos, Mátrahegyi Milán, Mucska Márton Samu, Solymosi Bence, Szabó Lénárd Tamás, Szabó Márton Zoltán, Varga Norbert.
 
  • március 14, 2023
Last modified on kedd, 18 április 2023 11:04

keresés

Hírek

Keresés