trakateam lilagoogle play webreapple store webre

Image
Image
Image
Image
Image

Utánpótlás hírek

2023.05.06 U15

Szksk - Diósdi DSE 38-38 (20-19)
SZKSK - Telekom Veszprém 34-44 (17-24)
Két bajnokit játszottunk ahol az elsőn egy nagyon jó iramú mérkőzésen végül döntetlent sikerült elérnünk a Diósdi DSE ellen. Ezen a mérkőzésen sokkal összeszedettebbek voltunk mint az elsőn és ennek eredményeként a második félidő közepéig vezettünk is. Majd jött egy kisebb gól szünet amikor váltanunk kellett támadásban és közben egy butaság miatt emberhátrányba is kerültünk ennek eredményeként a Diósd ellépett tőlünk 2 góllal amit a végére sikerült ledolgoznunk és egy nagyon izgalmas hajrában egyenlítettünk.
Gratulálok a fiúknak, mert ez a döntetlen a KÜZDÉS eredménye volt!
A második mérkőzésen a Veszprém ellen már nem sikerült azt a bravúrt véghez vinni amit az első alkalommal. Az első félidő 20-dik percében egyenlített ki a Veszprém majd az utolsó 5 percben sajnos 7 gólt kaptunk amire már nem tudtunk reagálni. A második félidőben futottunk az eredmény után.
Összességében jó volt látni, hogy az első sorunk mindkét csapattal mérkőzésben volt és láttuk azt is, hogy a második sorunknak hol és miben kell fejlődnie ahhoz, hogy még eredményesebbek tudjunk lenni és a játékosaink győztesen tudjanak lejönni a pályáról!
Dolgozunk tovább, hogy a hiányosságainkat kijavítsuk.
HAJRÁ SZKSK!
Image

KAPCSOLAT

+36 20 / 991-3922
www.szksk.hu
2310 Szigetszentmiklós
Temesvári utca 5.

Image
Image
Image

trakateam lilagoogle play webreapple store webre