trakateam lila
jelentkezz

Felnőtt hírek

MKSZ-KÖZLEMÉNY A SPORTESEMÉNYEK LÁTOGATÁSÁRÓL Featured

A Magyar Kézilabda Szövetség folyamatosan figyelemmel követi a koronavírus-járványt és az azzal kapcsolatos várható jogszabály-változásokat. A jelenlegi információk ismeretében a szurkolók számára védettségi igazolvánnyal ismét látogathatóvá válnak a sportesemények, amint a magyarországi beoltottak száma eléri a 4 millió főt. Az ezzel kapcsolatos jogi háttér már ismert, a szurkolók beengedéséhez azonban számos technikai, illetve ellenőrzési feltételt is biztosítania kell az események szervezőinek.

Miután az új jogszabályi feltételek lehetővé teszik, az MKSZ határozott szándéka újranyitni a kapukat, a mérkőzéseket, minden sportági, egészségvédelmi, rendezési szempont figyelembevételével, hogy a nézők a lehető leghamarabb visszatérhessenek a lelátókra, észszerű és biztonságos körülmények között.

Amint aktuális lesz a sportesemények megnyitása, az MKSZ azonnal meghozza a szükséges döntéseket, és erről haladéktalanul tájékoztatni fogja a szurkolókat és a sportszervezeteket.

forrás: mksz.hu

• április 27, 2021