Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U12 - Kellemes napok Kecelen
Kiemelt

2017 június 08

Havril Károly : 

 

Pünkösdkor, 2017.05.02.-tól 2017.06.05.-ig Kecel Kupán U-12- es korosztályban vettünk részt. Összesen 5 mérkőzést játszottunk, melyből kettőt megnyertünk, hármat pedig vereséggel zártunk. A négy napos torna, alatt a relatív kevés mérkőzés mellett kellő ideje volt a csapatnak a szabadidős tevékenységek folytatására. Köszönhetően annak, hogy kiváló szállásunk a Soltvadkert Tó- Kemping területén volt. Mivel a mérkőzések ezen korosztálynak a Soltvadkerti csarnokban kerültek megrendezésre, utazásra nem kellett sok időt fordítanunk. A mérkőzéssorozat alatt egy mérkőzés kivételével mindenki játéklehetőséget kapott minden meccsen. Korosztályunk 9 csapatos mezőnyéből a 7. helyet sikerült megszerezni. Ha bár numerikus eredményünk, nem kerül a dicsőség falra, egy jó hangulatú négy napot tölthettünk együtt a csapattal.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu