Közgyűlés a vadonatúj sportcsarnokban

Tulajdonképpen először lehet megnézni az új kézilabdacsarnokot a szeptember 29-i SZKSK-közgyűlésen. A közgyűlés napirendjén nem mellesleg sok fontos témában születik döntés: így például a költségvetés-tervezet elfogadás, tisztújítás, a csarnok üzemeltető gazdasági társaság alapítása stb.

Az elnökség teljes meghívója alább olvasható:

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör

Kedves Tagok! Kedves Szülők! Kedves Sportolók!

A Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör elnökségének döntése alapján ezúton meghívom Önöket Egyesületünk közgyűlésére.

A közgyűlés helye (a székhelytől eltérően): 2310. Szigetszentmiklós, Temesvári u. 13291/5 HRSZ. - Új Kézilabda Sportcsarnok A közgyűlés ideje: 2020. szeptember 29. 18:00 óra A megismételt közgyűlés helye, ideje: 2310. Szigetszentmiklós, Temesvári u. 13291/5 HRSZ. - Új Kézilabda Sportcsarnok 2020. szeptember 29. 18:30 óra.

A közgyűlés határozatképes, ha a szavazásra jogosultaknak több mint a fele jelen van.

A megismételt közgyűlésre vonatkozó szabályok: Az ismételten összehívott közgyűlés az eredeti napirendbe felvett kérdésekben, a megjelentek számára tekintet nélkül, határozatképes, ha erről a tagokat az eredeti közgyűlésre szóló meghívóban előre tájékoztatták. A határozatképességet a közgyűlésen a döntések előtt az elnök ellenőrzi.

Tervezett napirend:

1. napirendi pont: Levezető elnök, jegyzőkönyv-vezető és –hitelesítők megválasztása
2. napirendi pont: Az Elnök tájékoztatása az elmúlt időszak eseményeiről, az elért eredményekről, a jövőbeli tervekről
3. napirendi pont: 2019. évre vonatkozó pénzügyi és szakmai beszámoló jóváhagyása
4. napirendi pont: Pénzügyi terv, 2020. évi költségvetés-tervezet elfogadása
5. napirendi pont: Elnökségi tisztújítás
6. napirendi pont: Felügyelő Bizottsági tisztújítás
7. napirendi pont: Székhely módosítás
8. napirendi pont: Csarnok üzemeltető gazdasági társaság alapítása
9. napirendi pont: Egyebek

A napirendi pontokkal kapcsolatos írásbeli anyagok a 2310 Szigetszentmiklós, Szélső u. 2. szám alatti iratmegőrzési helyen, Kovács István elnöknél tekinthetők meg.

A SZKSK tagjai, vagy szervei által indokolással együtt beterjesztett javaslatokat abban az esetben lehet napirendre tűzni, ha a közgyűlés időpontja előtt legalább 21 nappal írásban benyújtották az elnökséghez. Az e határidő után, vagy a közgyűlésen beterjesztett javaslatok abban az esetben tárgyalhatók, ha a jelenlévők 2/3-os többsége ezzel egyetért.

A tisztségviselőket választó közgyűlés előtt legalább 1 hónappal a SZKSK elnöksége jelölőbizottságot hoz létre. A jelölő bizottságnak a tisztségviselőkre vonatkozó javaslatát ezen bizottság elnöke terjeszti a közgyűlés elé. A jelölőlistát a közgyűlés egyszerű szótöbbséggel kiegészítheti. A jelölő bizottság tagjai: Vas János, Bujtor Csabáné, Semsei Ferenc

A jelen meghívó a www.szksk.hu hivatalos honlapján és a Szigetszentmiklósi-Kézilabda-Sport-Kör hivatalos facebook oldalán is közzétételre kerül.

Kérjük, hogy a közgyűlésen történő megjelenési szándékáról edző kollégáinknál szíveskedjen mielőbb visszajelezni.

Kelt, Szigetszentmiklós, 2020. augusztus 28.

Megjelenésükre feltétlenül számítunk.

Üdvözlettel:

Kovács István - SZKSK Elnök

 • 10
 • jún.

Havril Károly : 

A 2016/2017 versenyévben FU-12 bajnokságban indultunk csapatunkkal területi besorolásunk szerint a Kovács László régióban. A csapat korosztályos megoszlása alapján 2006, 2005 és 2004 születésű gyerekekből áll:

BALOGH DÁNIEL 2005 BEGELA BALÁZS 2005 BICZÓ JÓZSEF MÁTÉ 2004 CSERVENKA BENCE 2006 EISNER DÁNIEL 2005 GARAI BALÁZS GÁBOR 2004  HORVÁTH TAMÁS BENEDEK 2006 JUHÁSZ ROLAND 2004 KOVÁCS BARNA 2006 KOVÁCS BENDEGÚZ 2004 KOVÁCS BOTOND 2004 MAJOROS GERGŐ 2004  MÁRTON KRISTÓF 2004 MOLNÁR TAMÁS DÁVID 2005 PÁCZAI ATTILA PATRIK 2005 SÍRÓ LEVENTE LÁSZLÓ 2004 VÁRADI GÁSPÁR LÖRINC 2005 VÁRADI ZSIGMOND 2004 

Az alapszakaszban 12 mérkőzést játszottunk, melyből 7 mérkőzést megnyertünk, 5 mérkőzést elvesztettünk. A rájátszásban az alapszakasz 4. helyezéséből fakadóan a Kovács László régió Középső házában folytattuk a bajnokságot. A rájátszásban 10. mérkőzést játszottunk 7 győzelemmel és 3 vereséggel. A Középső házban a 2. helyet értük el. Az egyesület a korosztállyal kapcsolatos elvárásának megfelelően mindenkinek biztosítottuk a játék lehetőséget. Pont levonást létszámhiányból fakadóan, a csapat nem kapott. Az utolsó mérkőzéseken a maximális 14 főt neveztük. A csapat részt vett a Budapest-Kupán (8. hely), Csepel Kupán(1. hely.), Ferenczy Kupán (3.hely) és az év végén a Kecel Kupán (7. hely). Az egyesület a játékosok számára heti 5 alkalommal biztosított edzés lehetőséget. Melyek közül a legmeghatározóbb a tartás-javító gyakorlatokat tartalmazó hétfői edzés volt.

A verseny év alatt három fővel nőtt csapatunk létszáma, ugyanakkor sajnos két főt elveszítettünk. Remélhetőleg az idén kellő fejlődést tudtunk biztosítani mind az egyéni képzések, mind a csapat taktika területén. A célt, hogy a gyerekek szeressenek edzésre járni, jól érezzék magukat ebben a közegben, akarjanak dolgozni azért, hogy jobbak legyenek, többé kevésbé sikerült elérnünk.

 • 08
 • jún.

Havril Károly : 

 

Pünkösdkor, 2017.05.02.-tól 2017.06.05.-ig Kecel Kupán U-12- es korosztályban vettünk részt. Összesen 5 mérkőzést játszottunk, melyből kettőt megnyertünk, hármat pedig vereséggel zártunk. A négy napos torna, alatt a relatív kevés mérkőzés mellett kellő ideje volt a csapatnak a szabadidős tevékenységek folytatására. Köszönhetően annak, hogy kiváló szállásunk a Soltvadkert Tó- Kemping területén volt. Mivel a mérkőzések ezen korosztálynak a Soltvadkerti csarnokban kerültek megrendezésre, utazásra nem kellett sok időt fordítanunk. A mérkőzéssorozat alatt egy mérkőzés kivételével mindenki játéklehetőséget kapott minden meccsen. Korosztályunk 9 csapatos mezőnyéből a 7. helyet sikerült megszerezni. Ha bár numerikus eredményünk, nem kerül a dicsőség falra, egy jó hangulatú négy napot tölthettünk együtt a csapattal.

 • 16
 • máj.

Havril Károly :

U-12 csapatunk 2017. május 14. napján játszott Vácon. A Gödöllő csapatát sikeresen legyőztük,azonban az Érd Tref 07 csapatától 4 gólos vereséget szenvedtünk. Mindkét mérkőzés lehetőséget biztosított, hogy mindenki a lehető legtöbb időt töltse a pályán, Az első mérkőzésen azért, mert kellő erőt képviseltünk. A másodikon azért, mert az ellenfél nem a versenykiírásban szereplő létszámmal rendelkezett. Így tulajdon képen „helyezésünk” nem volt veszélyben. Akinek ez fontos az is megnyugodhatott. A középházban a Vác csapata mögött a második helyet szereztük meg, bár valószínű, ez az eredménynem kerül majd bele a Képes Krónika bővített kiadásába.

Szeretném megköszönni a Csapat minden tagjának a 2016/2017 bajnoki évben nyújtott teljesítményét. Kiemelném – név nélkül – azokat, akik az edzések nagy részén jelen voltak. Remélem kellő mértékű fejlődést tudtunk biztosítani számukra. Akik idén csatlakoztak hozzánk, azokkal talán sikerült megszerettettük ezt a rendkívül szép játékot, ezáltal bővítve csapatunk létszámát.Továbbá köszönöm a szülőknek, hogy az edzésre – és mérkőzésre járás logisztikai terheit felvállalták. Különös képen pedig azt, hogy személyes jelenlétükkel megtisztelték a csapatot mind hazai pályán,mind idegenben, szurkolásukkal segítették játékát. A vesztes mérkőzések után pedig lelki erőt öntöttek a „vereséget tragédiának” megélt gyerekekbe.

 • 07
 • ápr.

Havril Károly :

2017. március 4.-én a Kovács László Régió FU-12 korcsoport Középházának harmadik versenynapján hazai pályán játszottunk. Az első mérkőzés (SZKSK 10 - Gödöllő 0) lehetőséget biztosított arra, hogy a játékosainak különböző posztokon kipróbálhassák magukat. A sebesség különbségnek köszönhetően nagy arányú győzelmet tudtunk aratni.

A második mérkőzést - habár élvezhettük a hazai körülmény minden előnyét - sajnos kétgólos hátránnyal zártuk. Úgy gondolom, hogy a vereség ellenére ez egy kifejezetten jó mérkőzés volt, ahol azonos tudású ellenféllel játszhattunk egy parázshangulat ki-ki mérkőzést.  Váci KSE - SZKSK 19-17 

Hajrá Miklós !!!!!

 • 06
 • márc.

Havril Károly :

2017. március 4.-én a Kovács László Régió FU-12 korcsoport Középházának második versenynapján Budakalászon játszottunk. A csapat játékosainak egyenlő szerepeltetése mellett (kivétel Juhász Roland, aki végig őrizte kapunkat) mindkét ellenfelünket sikerült legyőznünk. A mérkőzések az Egyesületünk által biztosított technikai háttér segítségével rögzítésre kerültek, és a Facebook oldalunk a felvétel elérhetősége feltüntetésre került. Az operatőri munkáért, valamint a felvétel elérhetővé tételéért külön köszönet Horváth Zsoltnak.

Hajrá Miklós !!!!!

 • 03
 • márc.

Havri Károly :

2017. február 05.-én a Kovács László Régió FU-12 korcsoport Középházának első versenynapján Gödöllőn mérkőztünk. Az első mérkőzésünket a Váci KSE ellen játszottuk, melyet sajnos egy góllal elveszítettünk. Ezen a meccsen kissé későn ébredtünk fel, s ha bár az utolsó másodpercekben mi támadtunk az egyenlítésért és a csapat ügyesen oldotta meg a feladatát, Fortuna most nem mellettünk állt, és a pontmentés nem sikerült.

A második mérkőzésen viszont a GYEB-Budakalász csapatát sikerült legyőznünk 11 góllal, így keserédes szájízzel fejeztük be a középsőház első versenynapját.

 • 20
 • dec.

Havril Károly

2016. december 16-án, 17-én és 18-án játszotta le csapatunk a Ferenczy Kupa U-12 korosztályában a 2016. év utolsó hivatalos mérkőzéseit. A pénteki napon egy mérkőzést játszottunk, melyet az ASI DSE II. csapata ellen megnyertük. Szombaton egy igen hosszú napon három mérkőzésen mérhettük össze erőnket, először a Veresegyházi VSK-val, majd a Csanádi DSE-vel. Mindkét mérkőzésen sikerült győzelmet aratnunk. A harmadik mérkőzésre azonban szétestünk, így Eger csapata elég súlyos vereséget mért ránk. Az elért eredményeink alapján vasárnap a harmadik helyért játszhattunk. A helyosztó mérkőzést a Pilisvörösvár ellen vívtuk. Megszabadulva a vereség pszichés terhétől, illetve erőt merítve abból jó védekezéssel sikerült kompenzálni a csapatok közötti jelentős alkati különbségeket. Bibliai hasonlattal élve Dávid és Góliát küzdelmét láthatta a közönség. Sajnos nekünk Dávid szerepe jutott. De a fiúk nagyon szépen megoldották a feladatot, és igen fordulatos mérkőzésen egy gólos győzelemmel megszerezték a harmadik helyet. Gratulálok a Csapatnak! 

Külön megköszönném a szülőknek, hogy egész évben viselték a gyerekek edzés – és mérkőzéslátogatással kapcsolatos terheket, lehetőségükhöz mérten személyes megjelenésükkel emelték mérkőzéseink hangulatát, valamint azt, hogy segítették munkámat

 • 05
 • dec.

Havril Károly :  2016. december 4-én játszott csapatunk a dunavarsányi csarnokban. A Dabas ellen, leküzdve önmagunkat jó védekezéssel 11-15- ös eredményt produkáltunk. A kapott gólok száma úgy gondolom hízelgő, de a lőtt góloknál látszik, hogy mérhető és értékelhető támadást igazából kapura lövéssel lehet produkálni, mely sajnos elég gyér volt. A védekezésben, azonban látszik, hogy jó úton indult el a csapat.

A második mérkőzést győzelemmel zártuk.

Gratulálok a Csapatnak!

1. oldal / 2

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu