Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U10 - Évzáró értékelés 2016-2017 bajnokság
Kiemelt

2017 június 10

Szekeres Örs

Új edzőként nagy várakozással és lendülettel indultam neki az elmúlt bajnoki idénynek. Még nem ismertem a játékosaimat, konkrétan az első edzésen találkoztam velük először. Mind korban, mint pedig játéktudásban is nagyon vegyes játékosokból állt a csapat. Viszont ahogy haladtunk előre egyre többen lettünk létszámban. Aminek nagyon örültem. A csapaton belül a játékosok között csökkent a játéktudásbeli különbség. Aztán elkezdődött a Kisiskolás Bajnokság, aminek az első fordulójában két győztes mérkőzéssel kezdtünk. A csapat folyamatos fejlődést mutatott mind egyénileg, mint pedig csapatjáték terén. Egyenletes teljesítménnyel küzdöttük végig az idényt. Indultunk a Ferenczi Kupán is, ahol szerintem várakozáson felül teljesítettünk, mert megszereztük a harmadik helyezést. Részt vettünk a Győrben rendezett Balázs Kupán is. Sajnos nem értünk el jó helyezést, de a kupa közben láttam a folyamatos fejlődést a csapatnál. Játszottunk rossz meccseket, de játszottunk nagyon jókat is, de összegezve elégedett vagyok. A gyerekek nagyon a szívemhez nőttek, ezért sajnálom, hogy csak egy részükkel folytathatom tovább a munkát.

 

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu