U10 - végjáték a 2016-17 bajnokságban.
Kiemelt

2017 május 11

Szekeres Örs : 

Kisiskolás Bajnokság 2017.05.07.  Utolsó forduló

Elérkezett ez a nap is amikor sajnos utoljára lépünk pályára a megszokott bő keretünkkel. Méltón fejeztük be ezt az idényt és a bajnokságot, mint ahogy elkezdtük.Két győzelemmel!!!

Első mérkőzés: SZKSK II Érd – SZKSK I

A mérkőzést magabiztosan kezdtük, jó játékkal és nagyon kevés technikai hibával hamar vezetést szereztünk és tartottuk is a különbséget. A védekezésünk nagyon jó volt, ami nem feküdt az ellenfél játékosainak. Ezért gyors gólokat tudtunk lőni. Felállt védekezéssel szemben is remekeltünk, sokszor tudatos játékkal és páros kapcsolatokból kialakult összjátékkal tudtunk gólokat lőni. Az egész csapaton láttam a fejlődést, mind csapatjátékban, mind pedig egyéni megoldásokban. Gratulálok a csapatnak!

A végeredmény: 15-22 lett.

Második mérkőzés: SZKSK I – Diósdi DSE

Ez a mérkőzés tipikusan az első mérkőzés ellentéte volt. Nagyon álmosan kezdtük ami rá nyomta a bélyegét az egész mérkőzésre. Az elején még a rossz játék ellenére is vezetést tudtunk szerezni. A nyitott de rosszul működő védekezésből és az ellenfél technikai hibáiból tudtunk megint gyors gólokat lőni. Felállt fal ellen nagyon nem is kellett támadnunk. Sajnos felvettük az ellenfél gyengébb játékának a ritmusát. A teljes sor csere után sajnos a második sorunk nem nagyon tudott gólokat lőni. Sorra maradtak ki a helyzetek és a csapatjátékunk sem működött. Ezért a félidőre az ellenfél közelebb tudott jutni hozzánk. A második félidőt megint a kezdő felállással kezdtük. Ennek eredményeképpen megint tudtuk növelni a különbséget még az első félidőhöz hasonló játékkal is. Nagyon gyengén lőttük a meccsen a hétmétereseket is. Igaz most olyanok lőtték a büntetőket akik még nem lőttek ebben a bajnokságban. Már nem emlékszem de 5 vagy 6 hetest hagytunk ki. Ennek köszönhetően egy gólosra olvadt az előnyünk a mérkőzés végére.

A végeredmény: 11-10 lett.

Összegezve nagyon örülök a hétvége eredményeinek és az egész bajnokságban nyújtott teljesítménynek. Köszönöm a gyerekeknek az egész éves kitartó munkájukat! Köszönöm a szülőknek a segítséget és a támogatást amit kaptam tőlük! Büszke vagyok minden játékosomra, mert szerintem a tavaly szeptemberi kezdéshez képest sokat fejlődött mindenki.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu