Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U10 - egy megérdemelt győzelem és egy tanulságos vereség
Kiemelt

2017 február 13

Szekeres Örs :

SZKSK I. – Dabas-Gyál  23-4

Az első meccsünket a Dabas-Gyál csapata ellen játszottuk. A mérkőzést kicsit álmosan kezdtük, de azután felébredtünk és a nálunk egy kicsit gyengébb játékerőt képviselő ellenfelet szép lassan apró lépésekkel felőröltük. Össze állt a védekezésünk és a támadásban is egyre bátrabban vállalkoztunk. Helyzetek maradtak ki jócskán de ennek ellenére sikerült nyernünk.

SZKSK I. – Farkasvár (Szentendre) 14-24

Már a Ferenczi Kupán is nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a Farkasvár csapata az erősebb csapatok közé tartozik. A mérkőzést szerintem úgy kezdtük ahogy kell, aztán egyre több technikai hibát követtünk el támadásban, amiket az ellenfél könyörtelenül ki is használt. Pillanatok alatt 4-5 gólos előnyre tettek szert. Lerohantak minket. Sajnos ekkora már a csapat egy kicsit hitehagyott lett.Próbáltuk összeszedni a támadásunkat és a védekezésünket is, ami egy ideig sikerült, aztán megint jöttek a technikai hibák és a kihagyott helyzetek. Ezért fokozatosan növekedett a különbség a két csapat között. Sajnos nagyarányú vereséget szenvedtünk. (közte 10)

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu