Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U10 - Lelkes, küzdelmes mérkőzések Érden
Kiemelt

2017 január 16

Szekeres Örs :

Az első mérkőzésünket „testvér” csapatunk (SZKSK II. Érd) ellen játszottuk. A mérkőzést kicsit álmosan kezdtük. Aztán felébredtünk és a nagy akarásnak köszönhetően a félidő felére 5 gólos előnyre tettünk szert. Később az ellenfelünk is lendületbe került, nálunk meg jött egy kis gólcsend, így a félidő végére 2 gólosra olvadt az különbség. (Félidő: 7 – 5 nekünk) A második félidő elején a védekezésünk szétesett ennek köszönhetően az ellenfél eredményes volt átlövésből és ziccerből egyaránt (állás: 9 – 9). A támadás sem ment úgy ahogy kellett volna, kimaradtak a helyzetek szép számmal. Ennek ellenére fej-fej mellett haladtunk. Ezek után a védekezés megint kezdett összeállni, ennek eredményeként a támadásunk is egyre jobb lett. A félidő utolsó öt percét egy 5-0- s etappal zártuk. (Végeredmény: 16 – 10-re nyertünk!!!!!)

A második meccsünket a Budai Farkasok ellen vívtuk. Nagy küzdéssel és nagyon jó védekezéssel magunk mögött tudtuk tartani az ellenfelet. A támadó játékunk is jó volt, kidolgoztuk a helyzeteket és értékesítettük is őket. Négy gólos előnyre tettünk szert. Ekkor vissza mentünk egy kicsit zártabb védekezésre, ami kicsit nagyobb mozgást eredményezett az ellenfélnek és egy 4-0- s etappal  kiegyenlítettek. (Félidő: 6 – 6) A második félidőt is nagy játékkedvvel, és jó védekezéssel kezdtük. Viszont ahogy haladtunk előre kezdtek kimaradozni a helyzetek. Ekkor még fej-fej mellett haladtunk. Hibák voltak mind a két oldalon, mind a védekezésben, mind pedig a támadásban. A félidő 10. percétől sajnos az ellenfélnek jött ki jobban a lépés. Mi támadásban sorban dobtuk a kapufákat illetve maradtak ki helyzetek rendesen, viszont a farkasok eredményesek voltak és így egy 6 – 1-es időszak végén három gólos vereséget szenvedtünk. (Végeredmény: 15 – 12)

Összegezve: Nagyon elégedett vagyok a csapatom mai teljesítményével, mert mind a két meccsen amikor az ellenfél utolért minket vagy vezettet vagy iksz volt nem törtünk meg, lelkes küzdelemmel és győzni akarással játszottuk végig a mérkőzéseinket. Örülök annak is, hogy egyre több játékosunk sokkal bátrabban mer kapura törni és veszi ki a részét a csapat támadó játékában és a védekezésében egyaránt mint korábban. Egyre több jó egyéni megmozdulást látok, sőt egyre több összjátékot a csapattagok között. Fejlődnünk kell többek között a szélsők játékba hozatalában, beállós játékban, és a kintről történő átlövésekben. Haladunk az úton de még sok gyakorlás vár ránk.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu