Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U10 - Ferenczy Kupa 3, hely
Kiemelt

2016 december 23

Szekeres Örs

1 nap

Nagy várakozással indultunk a csapattal a Ferenczy kupára. Egy pár gyereknek ez volt az első komolyabb megmérettetése. Az első meccsünket a Beszterce Salgótarjánnal vívtuk. A mérkőzés egy kicsit nehézkesen indult, de az első félidő végére magabiztos négy gólos előnyre tettünk szert (félidő 7:3). A második félidőben egyre magabiztosabbak, és bátrabbak lettünk, és sikerült magabiztos győzelemmel kezdenünk a kupát. Végeredmény: 15-6. 

2 nap

Vegyes napot zártunk ma a kupán. Az első mérkőzésünket a XVI. kerület csapatával vívtuk. Nem tudtam mire számíthatok, mert csak annyit tudtam az ellenfélről, hogy erős csapat. A mérkőzést kicsit álmosan kezdtük, és sok helyzetet ki is hagytunk. Viszont a védekezésünk jól összeállt és így nem sikerült az ellenfélnek ellépni tőlünk. Így egy szoros és pörgős mérkőzés kerekedett belőle. Ha jól emlékszem az első félidőt döntetlennel zártuk. A második félidőt már nagy tűzzel kezdtük és végig ott voltunk az ellenfél nyakán. Az utolsó másodpercekben a XVI ker. vezetett egy góllal amikor is a javunkra ítéltek egy büntetőt. Sajnos ezt a büntetőt elhibáztuk, és egy gólos vereséget szenvedtünk. Végeredmény: 12:11.

A második mérkőzésünk az Elektromos csapata ellen volt. Az erőviszonylatokat nézve hasonló erőt képviseltek mint mi. Az elejétől kezdve kezünkben tartottuk a mérkőzést, kevés hibával játszottunk és a védekezésünk is jó volt, így sikerült egy magabiztos győzelmet arattunk. Végeredmény: 13:10.

3 nap

A napot a nagyon képzett Debreceni Sport iskola csapatával kezdtük. A mérkőzés elején meccsben voltunk velük, de egy pár darab technikai hiba miatt az ellenfél meglépett tőlünk. Sajnos a támadásunk szétesett és a védekezésünk sem állt össze. Kipróbáltunk többféle védekezést, de az ellenfélnek mindig volt válasza rá. Támadásban bátortalanok voltunk, az ellenfél védekezése jó volt, ezért nem voltunk eredményesek. Végeredmény: 7:14. A második meccsünket a Gyömrő ellen játszottuk. Nagyon sok múlt ezen a meccsen, mert itt dőlt el, hogy harmadikok leszünk vagy pedig a negyedikek. A csapatot a mérkőzés előtt megpróbáltam mentálisan felkészítenem a nehéz mérkőzésre. A mérkőzés az elejétől kezdve nagyon pörgős és harcos volt. Mind a két csapat tudta, hogy nagy a tét. A védekezésünk nagyon jól össze állt, az ellenfél két jó támadóját is sikerült hatástalanítanunk. A jó védekezésnek hála a támadás is könnyebben ment. Tudtunk indulni, bementek az átlövések és a betörésekből is eredményesek voltunk. Kapus poszton is fantasztikus játékot nyújtottunk. Végeredmény: 12:9.

Hurrááááááááááá 3. hely!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Összegezve:

Nagyon örülök az elért eredménynek és büszke vagyok a csapatomra! Örülök annak is, hogy a nehéz meccseken (XVI ker., Gyömrő) nem törtünk meg a nagy teher alatt, és sikerült tisztesen helytállnunk!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu