Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

OSB - SZKSK ÉRD - GYÖMRŐ 25:31 ( 15:19
Kiemelt

2016 december 04

Tóth Zsolt

A mérkőzést egy rövid gyász szünettel kezdtük, mivel a csapatot nagyon megrendítette a Brazil Chapecoense futtbalcsapat tragédiája. Sokat beszéltünk erről a fiúkkal és közösen úgy döntöttünk, hogy pár másodpercre megállunk az emlékükre... Most is jól kezdtük a mérkőzést; ami már annyira nem meglepő, de valahogy mindig elfogy a koncentrációnk 15 perc után. Kevesen is voltunk, voltak elég furcsa játékvezetői ítéletek is, de nem ez volt a probléma. Az edzésen gyakorolt figurákat és taktikai variációkat részben sikerült megvalósítani, ami nálunk egyértelműen a fejlődés jele. Mindenki küzdött, kiadtak magukból mindent a srácok. A meglepetés győzelem még várat magára, de jó úton haladunk. Csütörtökön házi rangadó, remélem jó hangulatú mérkőzést fogunk játszani a szigetszentmiklósi arénában.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu