Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

 • 10
 • máj.
 SZKSK II - Veresegyház 30:24

Néha kicsit grundkézilabda volt de győztek a fiúk egy jó hangulatú mérkőzésen.

Gratulálok nekik!

 • 20
 • márc.

Tóth Zsolt

Kevesen voltunk de kiszenvedtük... Meg van a 2 pont ennek tudok örülni a mutatott játéknak nem. Mélyen tudásunk alatt játszottak a fiúk.

 • 16
 • jan.
Tóth Zsolt 
Mindent megtettek a fiúk a győzelemért mindenki nagyot küzdött. Többször vezettünk, hátrányból is sikerült visszavenni a vezetést de a csúszós pályának is "köszönhetően" sokat voltunk emberhátrányban amit kihasznált az ellenfél. Ennek ellenére nagyon büszke vagyok a srácokra mert az utolsó másodpercig küzdöttek nem adták fel
 • 11
 • jan.

Tóth Zsolt :

Oroszos hangulatban játszottuk le a mérkőzést mivel a teremben kb. 10 - 12 fok volt a kinti - 16 - hoz képest meleg de játszani szinte lehetetlen volt. Egy pozitívumot lehet leírni, hogy győztünk még ha nem is az elvárt nagyobb gólos különbséggel, de örültünk, hogy meg tudtuk fogni a fagyos labdát... Gratulálok a CSAPATNAK!

 • 20
 • dec.

Tóth Zsolt : 

Kötelező győzelem volt ahol mindenki szóhoz tudott jutni. Gratulálok a fiúknak mert szép tetszetős játékkal zártuk az évet.

Békés Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek magam és a CSAPAT nevében!

 • 04
 • dec.

Tóth Zsolt

A mérkőzést egy rövid gyász szünettel kezdtük, mivel a csapatot nagyon megrendítette a Brazil Chapecoense futtbalcsapat tragédiája. Sokat beszéltünk erről a fiúkkal és közösen úgy döntöttünk, hogy pár másodpercre megállunk az emlékükre... Most is jól kezdtük a mérkőzést; ami már annyira nem meglepő, de valahogy mindig elfogy a koncentrációnk 15 perc után. Kevesen is voltunk, voltak elég furcsa játékvezetői ítéletek is, de nem ez volt a probléma. Az edzésen gyakorolt figurákat és taktikai variációkat részben sikerült megvalósítani, ami nálunk egyértelműen a fejlődés jele. Mindenki küzdött, kiadtak magukból mindent a srácok. A meglepetés győzelem még várat magára, de jó úton haladunk. Csütörtökön házi rangadó, remélem jó hangulatú mérkőzést fogunk játszani a szigetszentmiklósi arénában.

 • 27
 • nov.
Tóth Zsolt : Jó hangulatban jó iramú mérkőzést játszottunk. Azt kértem a csapattól, hogy amennyiben lehet tartsuk 15 gól alatt az ellenfelet. Majdnem sikerült ezért külön köszönet a fiúknak. Jól védekeztünk és gyors, szép, átgondolt támadásokat vezettünk. Kellett a csapatnak ez a siker bízom benne, hogy ezt át tudjuk tenni vasárnapra is.Gratulálok a csapatnak MEGÉRDEMLIK!
 • 12
 • nov.
Tóth Zsolt : 

Tipikus hétköznapi forduló volt... Megint lassan enerváltan kezdtük a mérkőzést, mondhatni az első 5 percet átaludtuk. De utána felébredtek a fiúk és egész jól felzárkóztunk a félidő végére. A második játékrészben nagyon hullámzóan játszottunk de legalább most már minden mérkőzésen látom a csapaton, hogy elhiszik, hogy amit edzésen gyakorolunk azt meg is tudják valósítani. Feljöttünk 2 gólra is de ott megint a koncentráltság hiánya illetve a fáradság is kijött a csapaton. De a látottak alapján egyértelműen látszik a javulás és büszke vagyok a csapatra mert nem adják fel, minden edzést végig hajtanak és hajlandóak tanulni! Most lesz egy kis pihenő 2 hétig nem lesz mérkőzés ezt kihasználjuk egy kis erősítésre.

1. oldal / 2

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu