Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

Szivacs csapatok Csokonai iskola - Évzáró értékelés 2016-2017 bajnokság
Kiemelt

2017 június 10

Kellner Máté : 

Az idei évben a 2008-as és 2009-e születésű gyerekekkel dolgoztunk, de rajtuk kívül 1-1 2010-es és 2011-es fiú is részt vett a foglalkozásokon. Eseménydús évünk volt, hiszen már szeptember végén játszottunk a Szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános iskolában a 2-es, és az 1-es iskola csapataival edzőmérkőzéseket. Ősz végén a Kardos István Általános Iskolában, majd decemberben szerveztünk egymás között Mikulás Kupát. Még 2016 végén részt vettek a gyerekek az 1. jelentősebb tornán, a Ferenczy Kupán, ahol IV. helyezést értünk el. Véleményem szerint ez volt az 1. mérföldkő, a csapattá válás folyamatában. 2017-ben az U8- as fiú korosztályban mérettettük meg magunkat. Nehezen indult a játék, hiszen a Gyömrő csapatával kezdtünk, aki ellen a helyzetkihasználásunk gyengébben sikerült, így rögtön egy vesztes meccsel kezdtünk. A csapat egységében bizonytalanságot éreztem mind a gyerekeknél, mind a szülői oldalról. Elmondtam, hogy habár nem játszottunk jól, de egy kiváló csapattal szemben maradtunk alul. A következő 6 mérkőzést zsinórban megnyertük. Az utolsó forduló egy „vizsgahelyzet” volt a gyerekek számára, hiszen véleményem szerint a bajnokság legerősebb csapatával, a Szentendrével, valamint egy másik kiváló csapattal, a Pilisvörösvárral játszottunk. A gyerekek várakozáson felül teljesítettek, ugyanakkor látni kell,hogy a gyorsaságra, helyzetkihasználásra, védekezésre továbbra is hangsúlyt kell fektetni az edzéseken. Az idei évben az edzéslehetőségeink is javultak, hiszen már nagyteremben is edzhettünk, illetve ezen kívül megmaradt 2 kistermes edzésidőpontunk. Az idei és az elmúlt 2 év munkájára volt szükség ahhoz, hogy csapattá kovácsolódjunk és a korosztályban jelentősebb játékerőt képviseljünk. Több játékosunknak szüksége van még felzárkóztatásra, de ehhez sok gyakorlás, megfelelő edzés- és mérkőzésszámra van szükség. A 2008- s korosztály magasra tette a mércét, remélem, hogy a következő években az ő teljesítményük motiválja majd a fiatalabbakat.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu