Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U8 - Csokonai - 2 mérkőzés a záró fordulóban Szentendrén
Kiemelt

2017 május 16
Kellner Máté :
 
Vasárnap reggel, az utolsó fordulóba Szentendrére utaztunk a gyerekekkel. Egy hétvégi sérülés miatt 7 fő helyett 6-tal játszottunk. Első mérkőzésen a hazai csapat fogadott minket, akikkel szemben komoly ellenállásra számítottunk. Első játékrészben mindenki játszott, elsősorban a széleken kaptunk több gólt. Akik idén kezdték a kézilabdát, ők sajnos most kevesebbet játszottak, mert nem volt elvárás, hogy ezen a magas szinten kézilabdázzanak. A jelen lévők közül kiállított csapatunk tartotta magát a 2. félidőben, sőt jobban is játszottunk. 1 góllal többet is lőttünk az utolsó játékrészben. Jobb helyzetkihasználással akár egy döntetlen körüli eredményt is hozhattunk volna. így 3 gól lett közte 14-17-es végeredménnyel. Küzdeni tudásból a csapat az 1. mérkőzésen példásan vizsgázott. Meglepetést okoztak a gyerekek, hiszen, ha teljes csapattal tudunk játszani, akár nyerési esélyeink is lehettek volna.

A következő mérkőzésen a Pilisvörösvár csapatával játszottunk. Ez a mérkőzés is a küzdelmekről szólt. Egy pilisvörösvári játékos okozta a legnagyobb fejfájást számunkra, ezért egy nyitottabb védekezéssel a kapusteljesítményre sem panaszkodhattunk (talán egy esetet kivéve). Az első félidőben mindenki hozzátette azt a játékot, amit elvárhatunk tőle. Támadásban is veszélyesebbek voltak a legfiatalabbak, akiktől egy gólt is láthattunk betörésből. Több büntetőt és 2 perces kiállítást is kiharcoltunk. Folyamatos labdajáratásokkal, rátörésekkel sok gólhelyzetet alakítottunk ki. A végjáték kissé szorosra sikerült, de kijött a 2 csapat közötti különbség és 14-11-el, felemelt fejjel, igazi csapatmunkával mehettünk haza. Köszönöm minden játékosnak, szülőnek az egész éves munkát!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu