Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U8 - Csokonai - 2 mérkőzés a Bíróban
Kiemelt

2017 március 20

Kellner Máté

Ezen a hétvégén a Dabas, valamint a Dabas-Gyál csapatával szemben néztük meg, hol is tartunk a kézilabdában. Magabiztosan hoztuk a mérkőzéseket, amihez kellett a 2008-as gyerekeink 1. félidei játéka. Most először mertem a 2. félidőkben a 2009-eseket pályán hagyni, akik ezt gólokkal is meghálálták. Látható már, hogy ők is sokat fejlődtek. A kitartó munkához, lelkesedéshez, amit az edzésen végeznek, gratulálni tudok! Számomra még zavaró az, hogy ha fölényben is játszunk, nem koncentrálunk kellőképpen, és olyan technikai hibákat is csinálunk, aminek már nem kéne előfordulni. A felszabadult játéknak ez volt a negatívuma, a dekoncentráltságunk azonban eltűnt, amely még az 1. fordulót a bajnokságban jellemezte. Remélem, hogy a technikai hibák számát tovább tudjuk csökkenteni, az idén kezdő gyerekek fejlődése pedig folyamatos lesz, és a mai naphoz hasonlóan többet játszanak majd.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu