Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U8 - Csokonai - tanulságos mérkőzések Dömsödön
Kiemelt

2017 február 19

Kellner Máté :

Vasárnap reggel Dömsödre mentünk, ahol betegségek miatt alacsony létszámmal,öten jelentünk meg. A József Attila szivacskézilabda csapata ellen kezdtünk. Jól védekeztünk, ugyanakkor a helyzeteink egy részét tudtuk kihasználni, így 4-1-gyel fordultunk. A 2. félidőben véleményem szerint a küzdelem dominált, és több gólt lőtt mindkét csapat. A helyezkedéssel voltak problémáink védekezésben és támadásban, a csapategységünk azonban magas szinten működött, így majdnem mindenki gólt is lőtt az 1. mérkőzésen. 6 gólos győzelem ellenére szoros játékot láthattunk, amelyből kiemelném azt, hogy mindenki igyekezett kihozni magából a tőle elvárható legjobb teljesítményt.

A 2. mérkőzést a Ráckevével játszottuk le. Lendületesen és gyorsan kezdtünk, a technikai hibákat csökkenteni tudtuk. Kevés kapott góllal 10-2 lett az 1. félidei eredmény. A támadó játékunkat emelném ki elsősorban a 2. félidőben, amely a védekezésnél jobban működött. Mindenki játéklehetőséget kapott, így aki az eddigi mérkőzéseken keveset lépett pályára, ők is többet játszhattak, aminek külön örültem. Az utolsó félidő 7:7-tel fejeződött be, ugyanakkor jó volt látni, hogy felszabadultan tudtunk játszani. A gyerekekkel elégedett voltam, remélem ez a nap az önbizalmukat is a helyére teszi, és alázattal dolgoznak tovább az elkövetkezendő edzéseken.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu