Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U8 Csokonai a Ferenczy Kupán
Kiemelt

2016 december 18

Kellner Máté : 

A Ferenczy kupa szombati napján a két első játékért a gyerekek minden elismerést megérdemelnek. 2 küzdelmes játékot vívtunk az angyalföldi és a csepeli csapattal. A 2. mérkőzés 2. félidejében a fáradtság, a koncentrációhiány már jelentkezett. Ez megmutatkozott a sok technikai hibában és a helyzetkihasználásnál is. Az 1-2. játékot 6-6 gólos győzelemmel zártuk. 3. mérkőzés előtt komoly lelki küzdelmet folytattunk, mert a csapatkapitányunk nagy terhelést kapott, a szemére pedig egy nagyobb ütést mértek, így nem szeretett volna az utolsó játékrészben szerepelni. 1. 5 percben nem volt teljes a csapat, utána tudtam csak a kezdősoromat pályára küldeni. Ez a jelenség megpecsételte a játék kimenetelét egy nagyobb arányú vereséggel, ami véleményem szerint nem tükrözi a 2 csapat közötti tudásbeli különbséget. Az öltözőben megbeszéltük, hogy mi ilyenkor a helyes viselkedés, hogyan kell minden percben csapatként viselkedni. Összességében elégedett vagyok, az új helyzeteket a csapatnak meg kell tanulnia kezelni, amelyre a kupák is remek lehetőséget adnak. Holnap kiderül, hogy az I. vagy a III. helyért játszhatunk e .

A szombati biztató játékok után a korosztály legjobbjaival kellett felvenni a versenyt. Rögtön az 1. mérkőzésen a torna győztesével kezdtünk. A Csanádi gyors és jól képzett játékosaival egy játékosunk tudta a szintet tartani. Úgy gondolom ilyen mérkőzéseket csak 3 hasonló képességű játékos tudja felvenni. A tegnapi nap működő játékunk ezen a szinten már nem volt elégséges. Kiemelném azonban azt, hogy a védekezésünk a 2. félidőben feljavult, kapuban azonban a gyors és erős lövésekkel nem tudtunk mit kezdeni. A XVI. kerület csapatával szemben szerintem lehetett volna esélyünk, a helyzetkihasználásunk, a fizikai és szellemi fáradtság azonban megpecsételte a sorsunkat. Kis csapatunknak még meg kell tanulni azt, hogy néhány gólos hátrány még nem jelent világvégét, mérkőzést pedig meg lehet fordítani. Azt gondolom, hogy a legjobbaknak is fejfájást tudtunk okozni, komolyan kellett bennünket venni. A torna teljesítményéért gratulálok a csapatnak, ami a IV. helyezéshez volt elég.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu