Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

Szivacs Csokonai - Évértékelés

2016 július 25

A 2007-2008-as korosztállyal tavaly kezdtük el tanulni a kézilabdát, idén pedig hozzájuk csatlakoztak a 2009-esek is.

Heti 2 edzéssel kistermes edzésekre jártak a gyerekek, februártól pedig ketten már 3 edzést is vállaltak.

Ők voltak azok, akik az U10-esek edzéseit heti 1 alkalommal látogatták. Február végétől kisiskolás bajnokságban is részt vettünk.

Nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjthettünk. Örömmel láthattuk, hogy 2007-től 2009-ig vannak tehetségeink, ami szorgalommal is párosul. Mindenki sokat fejlődött önmagához képest.

Az edzés- és játéklehetőségeinket véleményem szerint kihasználtuk, a 2015/16-os szezon sikereiért és részsikereiért becsületesen megdolgoztunk.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu