Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

 • 10
 • ápr.

Veres István : Szombaton reggel Vácra buszoztunk a következő U9-es fordulóra.  A korai indulás, hosszas várakozás ellenére számomra is kellemes meglepetést szereztek játékosaink. Mindkét mérkőzésen nagy különbségű győzelmet arattunk. Védekezésünk jól működött, támadásban még mindig sokszor hibázunk a befejezéseknél, viszont többször ötletes, váratlan megoldásokkal is próbálkoznak a gyerekek. Továbbra is örömteli számomra, hogy majdnem mindenkinek sikerült gólokat lőni.Gratulálok a győzelmekhez, a mutatott játékhoz!

SZKSK Bíró – Budai Farkasok NKFT 14:1, SZKSK Bíró –Váci KSE 17:4.

A csapat tagjai voltak: Benka Gergő, Biczó Zsombor, Boros Bálint, Ferencz Márk,Forgács Botond, Jakobicz Nándor, Molnár Balázs, Nagy Levente, Németh Benjamin.

 • 10
 • jún.

Veres István : 

A csoport 60 százaléka szeptemberben kezdett edzésekre járni, előző évről csak a 2007-es születésűek és egy 2008-as játékos maradt. Idény közben is folyamatosan kapcsolódtak be újabb gyerekek a közös munkába, átlagosan 20-22 fő lelkesen vett részt a foglalkozásokon.

Elsődleges célom volt, hogy mindenki tudásának, képességeinek megfelelő edzésmunkát végezhessen, megkedvelje a kézilabda játékot. Eleinte nagy különbség volt az egyes játékosok tudása között, ez mindenkitől nagyfokú alkalmazkodást kívánt. A kezdők fokozatosan beleszoktak a munkába, beilleszkedtek a csapatba, elfogadták elvárásainkat, a lemorzsolódás minimális volt. U8 és U9 korosztályokban versenyeztünk a kisiskolás bajnokságban. A mérkőzésekre szívesen jöttek a gyerekek, minden kis sikernek is nagyon tudtak örülni. Elsősorban védekezésben sokat fejlődtek, helyzetkihasználásunkon még van mit javítani. A csapat érdekeit egyre inkább egyéni érdekeik fölé tudták rendelni, az utolsó fordulókban már az eredményeinkben is megmutatkozott a pozitív elmozdulás. A helyi rendezésű kupákat különösen kedvelték, szívesen játszottak szüleik, ismerőseik előtt, akik sokszor kísértek távolabbi helyszínekre is. Külön köszönet a lelkes szurkolásért, támogatásért! Jövőre folytatni kell az elkezdett munkát, további gyerekeket „lecsábítani” edzésekre, a szivacsosoktól kiöregedő játékosaink pedig új kihívások elé néznek U10 korosztályban.

 • 23
 • máj.

Veres István : 

Vasárnap délelőtt Dömsödön került megrendezésre a Kisiskolás Bajnokság U9-es korosztályának utolsó fordulója. Először az SZKSK Szebeni játékosai ellen játszottunk. Az első félidőben felváltva lőtték a gólokat a csapatok. A második játékrészben feszesebb védekezésünknek, valamint jobb helyzet kihasználásunknak köszönhetően hat góllal sikerült nyernünk (SZKSK Bíró – SZKSK Szebeni 22:16). A szezon utolsó mérkőzésén Százhalombatta ellen végig vezetve, néhol látványos, gyors játékkal, 13 góllal győztünk (Százhalombattai VUK SE – SZKSK Bíró 6:19). Végre mindkét összecsapáson védekezésben harcosan, egymást segítve küzdöttünk, nagyrészt ennek köszönhetjük, hogy sikeresen zártuk a délelőttöt. Játékosaink: Török Áron, Török Ákos, Vandra Máté, Müller Márkó,Gyimóthy Péter, Bárczi Dávid, Prekop Ádám, Járdány Gyula. Köszönöm minden játékosunk egész éves munkáját, a szülők támogatását!

 

 • 16
 • máj.

Veres István :

Május 14-én, Szentendrén rendezték az U8 korosztály utolsó fordulóját. Két mérkőzéssel zártuk a szezont. Korábban már mindkét ellenfelünkkel játszottunk, akkor vereséget szenvedtünk tőlük. Elsőként Gyömrő VSK csapatával mérkőztünk meg, végig szoros, izgalmas összecsapás végén egy góllal sikerült föléjük kerekednünk (SZKSK Bíró-Gyömrő VSK 15:14). Pilisvörösvártól legutóbb 6 gólos vereséget szenvedtünk, most sikerült döntetlent elérnünk (SZKSK Bíró-Pilisvörösvári KSK 16:16). A mérkőzéseken minden játékosunk nagy akarással, dicséretesen küzdött. Az első fordulóhoz képest védekezésben és támadásban is sokat fejlődtek fiataljaink. Gratulálok a mutatott játékhoz!

Csapatunkban szerepeltek: Forgács Botond, Benka Gergő, Németh Benjamin, Boros Bálint, Lohonya László,Kerekes Máté, Ferencz Dominik, Ferencz Márk, Jakobicz Nándor.

 • 01
 • máj.

Veres István : 

Szombaton Csömörre utazott egyesületünk mindhárom U8-as csapata a gyermekbajnokság soros fordulójára. 2-2 mérkőzésen adhattak számot versenyzőink, hogy hol tartanak. A Bíró Iskolások elsőnek Ráckeve ellen vonultak fel a pályára. Ellenfelünk végig vezetve 14:10 arányban bizonyult jobbnak nálunk ezen a napon.

Második meccsünkön a szintén miklósi Csokonai ellen játszottunk. Végig nagyon kiélezett küzdelemben, változatos, izgalmas, magas színvonalú mérkőzésen egy góllal maradtunk alul. (SZKSK Bíró – SZKSK Csokonai 13:14). Játékosaink mindkét mérkőzésükön nagy akarattal játszottak, védekezésben és támadásban is látható fejlődés tapasztalható, mindannyian dicséretet érdemelnek! Köszönjük a szülők lelkes buzdítását! A csapat tagjai voltak: Benka Gergő, Németh Benjamin, Ferencz Dominik,Kerekes Máté, Halász Erik, Takács Dániel, Borsos Bálint, Ferencz Márk.

 • 25
 • ápr.

Veres István : 

Vasárnap délután ismét két mérkőzésen mutathattuk meg, hol tartunk. Két vereséggel zártunk, mindkettőből tanulnunk kell. Pilisvörösvárral kezdtünk, félidőben öt góllal vezettek, a mérkőzés végére négyre sikerült felzárkóznunk, úgy, hogy az utolsó öt találatot mi szereztük (SZKSK Bíró- Pilisvörösvári KSK 10:14). Egy mérkőzést pihentünk, majd Ráckeve volt soros ellenfelünk. Ezen az összecsapáson félidőben döntetlenre álltunk (7:7), viszont a második félidő felénél 12:11-es állás után mindössze egy gólt sikerült szereznünk, míg ellenfelünk nyolcszor talált be a kapunkba, így sima vereség lett a vége (Ráckeve VSK-SZKSK Bíró 20:12). Védekezésben még mindig nem vagyunk elég harcosak, helyzetkihasználásunkon is van még mit javítanunk. Májusban az utolsó fordulóban remélem, mindenki legjobbját fogja nyújtani!

 • 26
 • márc.

Veres István : 

A kisiskolás bajnokság márciusi fordulójában Érden játszottunk két mérkőzést. Újhartyán ellen kezdtünk, végig vezetve, tíz góllal bizonyultunk jobbnak náluk (Újhartyán VSE –SZKSK Bíró 3:13). Februárban egyszer már találkoztunk soros ellenfelünkkel, Budaörs csapatával, akkor nyolc góllal kaptunk ki tőlük. Sajnos most is vereség lett a vége, nem sikerült szorosabb mérkőzést játszanunk (SZKSK Bíró – Budaörs 8:17). Védekezésünk,valamint helyzetkihasználásunk is siralmas volt. Még elszántabban kell tovább dolgoznunk,hogy közelebb kerülhessünk a legjobbakhoz. A mérkőzéseken csapatunkban pályára léptek: Müller Márkó, Vandra Máté, Benka Gergő, Forgács Botond, Németh Benjamin, Oláh Zsombor, Gyimóthy Péter, Török Ákos, Török Áron, Bárczi Dávid.

 • 20
 • márc.

Veres István

Vasárnap délelőtt a forduló első mérkőzését a helyi József Attila Iskola fiataljai ellen játszottuk. Végig nagy odaadással, remek küzdőszellemmel, többször szép megoldásokat választva 9 gólos különbséggel sikerült nyernünk (SZKSK József Attila – SZKSK Bíró 5:14). Második összecsapásunkon a dabasi egyesület egyik csapata ellen álltunk fel a középkezdéshez. Már a félidőre sikerült öt góllal elhúznunk, a végére 12 találattal jegyeztünk többet ellenfelünknél (SZKSK Bíró – Dabas KC VSE I. 23:11). Védekezésünkkel még mindig nem vagyok elégedett, viszont örömteli, hogy egyre több név kerül fel gólszerzőink közé. A nap folyamán együttesünkben pályára léptek: Benka Gergő, Forgács Botond, Németh Benjámin, Ferencz Márk, Boros Bálint, Halász Erik, Kerekes Máté, Takács Dániel, Orosz Bence, Lohonya László, Biczó Zsombor.

1. oldal / 2

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu