Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

 • 10
 • jún.

Bak Ferenc : 

Túl vagyunk ismét egy éven! Hosszú volt a szezon, rengeteg mérkőzést játszottunk. Az évet nehezen kezdtük, év végére megtaláltuk a formánkat. Összességében elégedett vagyok és várjuk a következő szezont ami ismét nagyon nagy feladatokat és izgalmakat állít majd elénk. Nagyon jó pihenést kívánok mindenkinek és szép nyarat.

 • 16
 • máj.

Bak Ferenc :

Elbúcsúzott a serdülő csapatunk a bajnokságtól és ezt a búcsút úgy tette ahogy egész évben dolgoztunk. Az első félidőben bent maradtunk az öltözőben nagyon rossz, tempótlan, motiválatlan játékot mutattak be a srácok, míg a második félidőben bebizonyították azt amit igazából tudnak és 20:4- re megnyerték a második játékrészt.

Gratulálok a második félidőhöz és teljes erővel koncentrálunk a junior bajnokságra.
 • 02
 • máj.

Bak Ferenc

Nagyon vegyes kerettel álltunk fel ezen a mérkőzésen, mivel sérülések és cserediák programokban voltak érintettek játékosaim. Nagyon nagy szívvel és akarattal küzdöttük végig az egész mérkőzést és mondhatom azt, hogy ez a győzelem a szív, alázat és akarat győzelme volt. Szeretnék gratulálni az egész csapatnak, s külön ki szeretném emelni Perényi Martin teljesítményét

 • 25
 • ápr.

Bak Ferenc: 

Nem a megszokott tempónkat játszottuk a mérkőzésen sajnos ez az eredményben is meglátszik. 

 • 07
 • ápr.
Bak Ferenc :
 
SZKSK - Budaörs II 24 - 26 
Miután lemaradtunk a felsőházról, így csapatom szerkezete megváltozott mivel készülünk a jövőévre. Jó iramú mérkőzésen sok technikai hibával játszva kikaptunk, sajnálom a vereséget, bízom benne hogy a fiatalok egyre jobban felveszik a ritmust.
Cunder - SZKSK 20-18
Nagyon jó kezdés után elhittük, hogy zsebünkben van a mérkőzés az ellenfél kapusát naggyá tettük és olyan hibákat vétettünk amire azt hittem már hogy sosem fognak előfordulni sajnos nem így lett.
 
Százhalombatta - SZKSK  20-21 
Kiélezett mérkőzésen a fiatalok hozzá tudtak tenni ezért eltudtuk hozni a 2 pontot idegenből.
 • 13
 • márc.

Bak Ferenc :

Utolsó középdöntős fordulónkat idegenben játszottuk. A mérkőzés elejét koncentráltan, gyors támadásokat vezetve hajtottuk meg, melyből hamar ki is alakult egy 5 gólos előny. Sajnos csapatom leengedett, kicsit könnyen vette a mérkőzést így nem tudtam sok játéklehetőséget biztosítani a fiatalok szamara! 

 • 06
 • márc.

Bak Ferenc :

Ezen a mérkőzésen 19-re lapot kellett húznunk, hogyha tovább szerettünk volna menni a csoportból. Nagyon magas színvonalú mérkőzést játszottunk, végig mi irányítottuk a mérkőzést , de  sajnos volt 5 perc amikor teljesen tanácstalanság jelentkezett a pályán, amit a vendégek ki is használtak és felzárkóztak. Az egyik pontot csak időn túli hétméteressel tudták hazavinni. 
Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy így ennyi nehéz időszak után is fel tudnak állni és végezni becsülettel és szívvel a dolgukat! Jó volt látni, hogy csapatként harcoltak és küzdöttek egymásért!

Nagyon büszkék vagyunk Rév Mátyással CSAPATUNKRA!!!

 • 23
 • febr.

Bak Ferenc :

Sikerült egy nehéz mérkőzést csinálnunk a Budaörs elleni összecsapásból! Az első félidőben nagyon jól játszottunk megvolt a tempónk és a koncentrációnkkal sem volt gond. Sajnos a második játékrészben bent ragadtunk az öltözőben és a nehezen összekapart előnyt pillanatok alatt elveszítettük. Lélekben nem adtuk fel és így tudtuk megnyerni ezt a nagyon komoly és fontos mérkőzést!

IGAZI CSAPATMUNKA VOLT!!!
1. oldal / 4

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu