Közgyűlés a vadonatúj sportcsarnokban

Tulajdonképpen először lehet megnézni az új kézilabdacsarnokot a szeptember 29-i SZKSK-közgyűlésen. A közgyűlés napirendjén nem mellesleg sok fontos témában születik döntés: így például a költségvetés-tervezet elfogadás, tisztújítás, a csarnok üzemeltető gazdasági társaság alapítása stb.

Az elnökség teljes meghívója alább olvasható:

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör

Kedves Tagok! Kedves Szülők! Kedves Sportolók!

A Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör elnökségének döntése alapján ezúton meghívom Önöket Egyesületünk közgyűlésére.

A közgyűlés helye (a székhelytől eltérően): 2310. Szigetszentmiklós, Temesvári u. 13291/5 HRSZ. - Új Kézilabda Sportcsarnok A közgyűlés ideje: 2020. szeptember 29. 18:00 óra A megismételt közgyűlés helye, ideje: 2310. Szigetszentmiklós, Temesvári u. 13291/5 HRSZ. - Új Kézilabda Sportcsarnok 2020. szeptember 29. 18:30 óra.

A közgyűlés határozatképes, ha a szavazásra jogosultaknak több mint a fele jelen van.

A megismételt közgyűlésre vonatkozó szabályok: Az ismételten összehívott közgyűlés az eredeti napirendbe felvett kérdésekben, a megjelentek számára tekintet nélkül, határozatképes, ha erről a tagokat az eredeti közgyűlésre szóló meghívóban előre tájékoztatták. A határozatképességet a közgyűlésen a döntések előtt az elnök ellenőrzi.

Tervezett napirend:

1. napirendi pont: Levezető elnök, jegyzőkönyv-vezető és –hitelesítők megválasztása
2. napirendi pont: Az Elnök tájékoztatása az elmúlt időszak eseményeiről, az elért eredményekről, a jövőbeli tervekről
3. napirendi pont: 2019. évre vonatkozó pénzügyi és szakmai beszámoló jóváhagyása
4. napirendi pont: Pénzügyi terv, 2020. évi költségvetés-tervezet elfogadása
5. napirendi pont: Elnökségi tisztújítás
6. napirendi pont: Felügyelő Bizottsági tisztújítás
7. napirendi pont: Székhely módosítás
8. napirendi pont: Csarnok üzemeltető gazdasági társaság alapítása
9. napirendi pont: Egyebek

A napirendi pontokkal kapcsolatos írásbeli anyagok a 2310 Szigetszentmiklós, Szélső u. 2. szám alatti iratmegőrzési helyen, Kovács István elnöknél tekinthetők meg.

A SZKSK tagjai, vagy szervei által indokolással együtt beterjesztett javaslatokat abban az esetben lehet napirendre tűzni, ha a közgyűlés időpontja előtt legalább 21 nappal írásban benyújtották az elnökséghez. Az e határidő után, vagy a közgyűlésen beterjesztett javaslatok abban az esetben tárgyalhatók, ha a jelenlévők 2/3-os többsége ezzel egyetért.

A tisztségviselőket választó közgyűlés előtt legalább 1 hónappal a SZKSK elnöksége jelölőbizottságot hoz létre. A jelölő bizottságnak a tisztségviselőkre vonatkozó javaslatát ezen bizottság elnöke terjeszti a közgyűlés elé. A jelölőlistát a közgyűlés egyszerű szótöbbséggel kiegészítheti. A jelölő bizottság tagjai: Vas János, Bujtor Csabáné, Semsei Ferenc

A jelen meghívó a www.szksk.hu hivatalos honlapján és a Szigetszentmiklósi-Kézilabda-Sport-Kör hivatalos facebook oldalán is közzétételre kerül.

Kérjük, hogy a közgyűlésen történő megjelenési szándékáról edző kollégáinknál szíveskedjen mielőbb visszajelezni.

Kelt, Szigetszentmiklós, 2020. augusztus 28.

Megjelenésükre feltétlenül számítunk.

Üdvözlettel:

Kovács István - SZKSK Elnök

 • 10
 • jún.

Bak Ferenc : 

Túl vagyunk ismét egy éven! Hosszú volt a szezon, rengeteg mérkőzést játszottunk. Az évet nehezen kezdtük, év végére megtaláltuk a formánkat. Összességében elégedett vagyok és várjuk a következő szezont ami ismét nagyon nagy feladatokat és izgalmakat állít majd elénk. Nagyon jó pihenést kívánok mindenkinek és szép nyarat.

 • 16
 • máj.

Bak Ferenc :

Elbúcsúzott a serdülő csapatunk a bajnokságtól és ezt a búcsút úgy tette ahogy egész évben dolgoztunk. Az első félidőben bent maradtunk az öltözőben nagyon rossz, tempótlan, motiválatlan játékot mutattak be a srácok, míg a második félidőben bebizonyították azt amit igazából tudnak és 20:4- re megnyerték a második játékrészt.

Gratulálok a második félidőhöz és teljes erővel koncentrálunk a junior bajnokságra.
 • 02
 • máj.

Bak Ferenc

Nagyon vegyes kerettel álltunk fel ezen a mérkőzésen, mivel sérülések és cserediák programokban voltak érintettek játékosaim. Nagyon nagy szívvel és akarattal küzdöttük végig az egész mérkőzést és mondhatom azt, hogy ez a győzelem a szív, alázat és akarat győzelme volt. Szeretnék gratulálni az egész csapatnak, s külön ki szeretném emelni Perényi Martin teljesítményét

 • 25
 • ápr.

Bak Ferenc: 

Nem a megszokott tempónkat játszottuk a mérkőzésen sajnos ez az eredményben is meglátszik. 

 • 07
 • ápr.
Bak Ferenc :
 
SZKSK - Budaörs II 24 - 26 
Miután lemaradtunk a felsőházról, így csapatom szerkezete megváltozott mivel készülünk a jövőévre. Jó iramú mérkőzésen sok technikai hibával játszva kikaptunk, sajnálom a vereséget, bízom benne hogy a fiatalok egyre jobban felveszik a ritmust.
Cunder - SZKSK 20-18
Nagyon jó kezdés után elhittük, hogy zsebünkben van a mérkőzés az ellenfél kapusát naggyá tettük és olyan hibákat vétettünk amire azt hittem már hogy sosem fognak előfordulni sajnos nem így lett.
 
Százhalombatta - SZKSK  20-21 
Kiélezett mérkőzésen a fiatalok hozzá tudtak tenni ezért eltudtuk hozni a 2 pontot idegenből.
 • 13
 • márc.

Bak Ferenc :

Utolsó középdöntős fordulónkat idegenben játszottuk. A mérkőzés elejét koncentráltan, gyors támadásokat vezetve hajtottuk meg, melyből hamar ki is alakult egy 5 gólos előny. Sajnos csapatom leengedett, kicsit könnyen vette a mérkőzést így nem tudtam sok játéklehetőséget biztosítani a fiatalok szamara! 

 • 06
 • márc.

Bak Ferenc :

Ezen a mérkőzésen 19-re lapot kellett húznunk, hogyha tovább szerettünk volna menni a csoportból. Nagyon magas színvonalú mérkőzést játszottunk, végig mi irányítottuk a mérkőzést , de  sajnos volt 5 perc amikor teljesen tanácstalanság jelentkezett a pályán, amit a vendégek ki is használtak és felzárkóztak. Az egyik pontot csak időn túli hétméteressel tudták hazavinni. 
Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy így ennyi nehéz időszak után is fel tudnak állni és végezni becsülettel és szívvel a dolgukat! Jó volt látni, hogy csapatként harcoltak és küzdöttek egymásért!

Nagyon büszkék vagyunk Rév Mátyással CSAPATUNKRA!!!

 • 23
 • febr.

Bak Ferenc :

Sikerült egy nehéz mérkőzést csinálnunk a Budaörs elleni összecsapásból! Az első félidőben nagyon jól játszottunk megvolt a tempónk és a koncentrációnkkal sem volt gond. Sajnos a második játékrészben bent ragadtunk az öltözőben és a nehezen összekapart előnyt pillanatok alatt elveszítettük. Lélekben nem adtuk fel és így tudtuk megnyerni ezt a nagyon komoly és fontos mérkőzést!

IGAZI CSAPATMUNKA VOLT!!!
1. oldal / 4

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu