Közgyűlés a vadonatúj sportcsarnokban

Tulajdonképpen először lehet megnézni az új kézilabdacsarnokot a szeptember 29-i SZKSK-közgyűlésen. A közgyűlés napirendjén nem mellesleg sok fontos témában születik döntés: így például a költségvetés-tervezet elfogadás, tisztújítás, a csarnok üzemeltető gazdasági társaság alapítása stb.

Az elnökség teljes meghívója alább olvasható:

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör

Kedves Tagok! Kedves Szülők! Kedves Sportolók!

A Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör elnökségének döntése alapján ezúton meghívom Önöket Egyesületünk közgyűlésére.

A közgyűlés helye (a székhelytől eltérően): 2310. Szigetszentmiklós, Temesvári u. 13291/5 HRSZ. - Új Kézilabda Sportcsarnok A közgyűlés ideje: 2020. szeptember 29. 18:00 óra A megismételt közgyűlés helye, ideje: 2310. Szigetszentmiklós, Temesvári u. 13291/5 HRSZ. - Új Kézilabda Sportcsarnok 2020. szeptember 29. 18:30 óra.

A közgyűlés határozatképes, ha a szavazásra jogosultaknak több mint a fele jelen van.

A megismételt közgyűlésre vonatkozó szabályok: Az ismételten összehívott közgyűlés az eredeti napirendbe felvett kérdésekben, a megjelentek számára tekintet nélkül, határozatképes, ha erről a tagokat az eredeti közgyűlésre szóló meghívóban előre tájékoztatták. A határozatképességet a közgyűlésen a döntések előtt az elnök ellenőrzi.

Tervezett napirend:

1. napirendi pont: Levezető elnök, jegyzőkönyv-vezető és –hitelesítők megválasztása
2. napirendi pont: Az Elnök tájékoztatása az elmúlt időszak eseményeiről, az elért eredményekről, a jövőbeli tervekről
3. napirendi pont: 2019. évre vonatkozó pénzügyi és szakmai beszámoló jóváhagyása
4. napirendi pont: Pénzügyi terv, 2020. évi költségvetés-tervezet elfogadása
5. napirendi pont: Elnökségi tisztújítás
6. napirendi pont: Felügyelő Bizottsági tisztújítás
7. napirendi pont: Székhely módosítás
8. napirendi pont: Csarnok üzemeltető gazdasági társaság alapítása
9. napirendi pont: Egyebek

A napirendi pontokkal kapcsolatos írásbeli anyagok a 2310 Szigetszentmiklós, Szélső u. 2. szám alatti iratmegőrzési helyen, Kovács István elnöknél tekinthetők meg.

A SZKSK tagjai, vagy szervei által indokolással együtt beterjesztett javaslatokat abban az esetben lehet napirendre tűzni, ha a közgyűlés időpontja előtt legalább 21 nappal írásban benyújtották az elnökséghez. Az e határidő után, vagy a közgyűlésen beterjesztett javaslatok abban az esetben tárgyalhatók, ha a jelenlévők 2/3-os többsége ezzel egyetért.

A tisztségviselőket választó közgyűlés előtt legalább 1 hónappal a SZKSK elnöksége jelölőbizottságot hoz létre. A jelölő bizottságnak a tisztségviselőkre vonatkozó javaslatát ezen bizottság elnöke terjeszti a közgyűlés elé. A jelölőlistát a közgyűlés egyszerű szótöbbséggel kiegészítheti. A jelölő bizottság tagjai: Vas János, Bujtor Csabáné, Semsei Ferenc

A jelen meghívó a www.szksk.hu hivatalos honlapján és a Szigetszentmiklósi-Kézilabda-Sport-Kör hivatalos facebook oldalán is közzétételre kerül.

Kérjük, hogy a közgyűlésen történő megjelenési szándékáról edző kollégáinknál szíveskedjen mielőbb visszajelezni.

Kelt, Szigetszentmiklós, 2020. augusztus 28.

Megjelenésükre feltétlenül számítunk.

Üdvözlettel:

Kovács István - SZKSK Elnök

 • 10
 • jún.

Rév Mátyás : 

A tavalyi évhez képest mindenképp lépett előre a csapat, aminek nagyon örültünk. A csapat minden tagja tett azért, hogy jobbak legyünk, és ez látható fejlődést produkált. Természetesen számított, hogy több játékos is bemutatkozott a felnőtt edzéseken, és ez a lehetőség új löketet adott nekik. Ahogy tavaly, idén is voltak visszajátszó játékosok is a felnőttből, akik szintén sokat tettek a csapatért, meghatározó emberek voltak. Igazi erősségünk a csapategység és az akarat, amit sajnos nem mindig vitt a csapat a pályára. Én ezt gondolom a legfontosabb feladatnak a jövő évre. Hogy minden meccsre úgy kell érkeznünk, hogy nyerni akar a társaság. Köszönjük az idei évet, mindenkinek aki segítette a csapat és a mi munkánkat, természetesen a szurkolókat és a szülőket is beleértve.

 • 24
 • máj.

Rév Mátyás : 

Erősebb és kiegyensúlyozottabb csapattal játszottunk, nem éreztem, hogy benne van a győzelem a meccsben, pedig lehetett volna ez talán másképp, ha a fiúk is hisznek benne. Nyerni akkor sem hiszem, hogy tudtunk volna, de ekkora különbség nincs a két csapat között.Sajnálom, hogy a fiúk feladták, ez talán a jövő szezon legfontosabb pontja, ahol fejlődni kell, a KÜZDÉS, és a HIT.

 • 16
 • máj.

Rév Mátyás : 

Öröm, hogy a sok gólos idegenbeli vereség után vissza tudtunk vágni, és győzni tudtunk. Helyenként a játék is szép volt, bár ismét rengeteg volt a hiba, de mindenki pályára tudott lépni az utolsó hazai meccsen. 

 • 30
 • ápr.

Rév Mátyás: 

Első félidei gyenge játékunk, és egy borzalmasan sikerült emberelőny után komoly hátrányba kerültünk, és ezen a napon nem éreztük a fiúkon, hogy hinnének a fordítás lehetőségében, pedig többször meg tudták már csinálni. Volt egy-két fellángolás, de ez édeskevés egy ilyen szintű csapat ellen. 

 • 23
 • ápr.

Rév Mátyás : 

Szellemes és és eredményes támadójátékot produkáltunk, amit nagyon jó volt nézni. Védekezésben nem vagyunk elég kemények sajnos, nem vesszük fel úgy a kesztyűt, mint ellenfeleink. Szerencsére mindig van egy, vagy több jól védő kapusunk. Gratulálok a fiúknak, igazi csapatmunka volt.

 • 11
 • ápr.

Rév Mátyás: 

Nem védekeztünk rosszul, sőt az egész meccsen talán most sikerült a legtöbb megállító faultot csinálni az évben, de a támadásaink befejezésébe sok hiba csúszott. Ennek ellenére sikerült visszavágni a hazai vereségért, ami mindenképp dicséretes. Örülünk a sikernek, és Gratulálunk a csapatnak, fontos győzelem ez.

 • 26
 • márc.

Rév Mátyás

Jól kezdtük a meccset,gyorsan elléptünk az ellenféltől, elhitték a fiúk, hogy könnyű lesz nyerni, így elkényelmesedtünk és visszaengedtük ellenfelünket a meccsbe. Pár jó teljesítménnyel azért nyerni tudtunk, de kár volt ilyen küzdelmes meccset csinálni.

 • 13
 • márc.

Rév Mátyás : 

Az első félidőben a mostanában megszokott borzalmas játékot produkáltuk, sok hibával és dekoncentráltan játszottunk így hátrányba kerültünk. A szünetben rendeztük valamelyest a sorainkat, és a második félidő már valamivel jobb játékot mutatott, ami néha már-már hasonlított a kézilabdára. Ezen a napon elég volt ennyi a győzelemhez, amihez gratulálok a csapatnak, de meccs végén megbeszéltük, hogy ez nem biztos hogy mindig elég lesz.

1. oldal / 4

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu