Nyomtatás

Felnőtt 2 - alapszakasz mérkőzések értékelése
Kiemelt

2017 március 07
Csenki Balázs :
 
Dabas  - Szksk.   35 - 25
Egy fiatal tehetséges csapat ellen játszottunk, helyenként bátran de sok hibát követtünk el támadásban így elhúzott az ellenfél, amit már nem tudtunk megfordítani! Sajnos. 
 
Szksk - Bugyi    25 - 35
Az első félidőben elengedtük az ellenfelet amit a második félidei mindent egy lapra játékunknak köszönhetően feltudtunk zárkózni. de 2 gólnál közelebb nem kerültünk viszont ebben nagyon el is fáradtunk. S a végére bizony nagy lett a különbség!
 
Budai Farkasok - Szksk 24 - 32
A csoport első egy erős NBII csapat tehát nagyobb játék erőt képvisel viszont a mérkőzés nagy részében egyenrangú partnerei voltunk, két 5 perces rövidzárlat és az ez idő alatt kapott 3-3 gól lett a különbség a végére, de elégedett vagyok a csapatommal.
 
Bugyi - Szksk  22 - 20
A csapat remekül játszott a mérkőzés egészén át és nagyon elégedett vagyok a fiúkkal, a végén két kis hiba döntött. Csak nem a mi számunkra.
 
Szksk - Szbatta Dksk  18 - 34
A csapat fele távollétében kevesen voltunk ahhoz hogy egy jó mérkőzést játszunk, így is a két beállós játékkal egy félidőn át döntetlenen tartottuk remek ellenfelünket , a második  félidőben elfáradtunk , szétestünk és ennek egyenes következménye hogy nagy arányú vereséget szenvedtünk.
 
Szksk - Csömör   26 - 28
Sajnálhatjuk hogy nem éltünk ezzel a nagy lehetőséggel mert most megtudtuk volna verni könnyen a remek fiatalokkal felálló ellenfelet, de ismét sokat hibáztunk és így vereséget szenvedtünk.
 
Szksk - Aranyszarvas   25 - 29
Gyenge támadójátékkal és katasztrofális védekezéssel , nem tudtuk megnyerni! a mérkőzés.
 
Vecsés - Szksk  27 - 27
Támadás és védekezés remek volt.
A csapat nagyon jól  játszott 5 gólos hátrányból is visszajöttünk és szereztünk egy nagyon fontos pontot.
 
Szksk - Újhartyán   31 - 25
Nehezen tudtuk megnyerni a mérkőzést és megint annak köszönhetjük hogy rengeteg technikai hibát és sok ziccert hagytunk ki.
  
Mogyoród - Szksk  24 - 24
Sokan voltunk , tudtuk forgatni a csapatot , ennek ellenére a teljesítmény védekezésben és támadásban is katasztrofálisan teljesítettünk! Lementünk az ellenfél szintjére és nagyon fegyelmezetlenül játszottunk!
 
Szksk - Erdőkertes  26 -23
A csapat nagyon fontos győzelmet aratott és ha jövő héten  nyerünk  Dunavarsányban akkor a nyolcadik helyen végezhetünk!