Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

Felnőtt 2 - alapszakasz mérkőzések értékelése
Kiemelt

2017 március 07
Csenki Balázs :
 
Dabas  - Szksk.   35 - 25
Egy fiatal tehetséges csapat ellen játszottunk, helyenként bátran de sok hibát követtünk el támadásban így elhúzott az ellenfél, amit már nem tudtunk megfordítani! Sajnos. 
 
Szksk - Bugyi    25 - 35
Az első félidőben elengedtük az ellenfelet amit a második félidei mindent egy lapra játékunknak köszönhetően feltudtunk zárkózni. de 2 gólnál közelebb nem kerültünk viszont ebben nagyon el is fáradtunk. S a végére bizony nagy lett a különbség!
 
Budai Farkasok - Szksk 24 - 32
A csoport első egy erős NBII csapat tehát nagyobb játék erőt képvisel viszont a mérkőzés nagy részében egyenrangú partnerei voltunk, két 5 perces rövidzárlat és az ez idő alatt kapott 3-3 gól lett a különbség a végére, de elégedett vagyok a csapatommal.
 
Bugyi - Szksk  22 - 20
A csapat remekül játszott a mérkőzés egészén át és nagyon elégedett vagyok a fiúkkal, a végén két kis hiba döntött. Csak nem a mi számunkra.
 
Szksk - Szbatta Dksk  18 - 34
A csapat fele távollétében kevesen voltunk ahhoz hogy egy jó mérkőzést játszunk, így is a két beállós játékkal egy félidőn át döntetlenen tartottuk remek ellenfelünket , a második  félidőben elfáradtunk , szétestünk és ennek egyenes következménye hogy nagy arányú vereséget szenvedtünk.
 
Szksk - Csömör   26 - 28
Sajnálhatjuk hogy nem éltünk ezzel a nagy lehetőséggel mert most megtudtuk volna verni könnyen a remek fiatalokkal felálló ellenfelet, de ismét sokat hibáztunk és így vereséget szenvedtünk.
 
Szksk - Aranyszarvas   25 - 29
Gyenge támadójátékkal és katasztrofális védekezéssel , nem tudtuk megnyerni! a mérkőzés.
 
Vecsés - Szksk  27 - 27
Támadás és védekezés remek volt.
A csapat nagyon jól  játszott 5 gólos hátrányból is visszajöttünk és szereztünk egy nagyon fontos pontot.
 
Szksk - Újhartyán   31 - 25
Nehezen tudtuk megnyerni a mérkőzést és megint annak köszönhetjük hogy rengeteg technikai hibát és sok ziccert hagytunk ki.
  
Mogyoród - Szksk  24 - 24
Sokan voltunk , tudtuk forgatni a csapatot , ennek ellenére a teljesítmény védekezésben és támadásban is katasztrofálisan teljesítettünk! Lementünk az ellenfél szintjére és nagyon fegyelmezetlenül játszottunk!
 
Szksk - Erdőkertes  26 -23
A csapat nagyon fontos győzelmet aratott és ha jövő héten  nyerünk  Dunavarsányban akkor a nyolcadik helyen végezhetünk!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu