Közgyűlés a vadonatúj sportcsarnokban

Tulajdonképpen először lehet megnézni az új kézilabdacsarnokot a szeptember 29-i SZKSK-közgyűlésen. A közgyűlés napirendjén nem mellesleg sok fontos témában születik döntés: így például a költségvetés-tervezet elfogadás, tisztújítás, a csarnok üzemeltető gazdasági társaság alapítása stb.

Az elnökség teljes meghívója alább olvasható:

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör

Kedves Tagok! Kedves Szülők! Kedves Sportolók!

A Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör elnökségének döntése alapján ezúton meghívom Önöket Egyesületünk közgyűlésére.

A közgyűlés helye (a székhelytől eltérően): 2310. Szigetszentmiklós, Temesvári u. 13291/5 HRSZ. - Új Kézilabda Sportcsarnok A közgyűlés ideje: 2020. szeptember 29. 18:00 óra A megismételt közgyűlés helye, ideje: 2310. Szigetszentmiklós, Temesvári u. 13291/5 HRSZ. - Új Kézilabda Sportcsarnok 2020. szeptember 29. 18:30 óra.

A közgyűlés határozatképes, ha a szavazásra jogosultaknak több mint a fele jelen van.

A megismételt közgyűlésre vonatkozó szabályok: Az ismételten összehívott közgyűlés az eredeti napirendbe felvett kérdésekben, a megjelentek számára tekintet nélkül, határozatképes, ha erről a tagokat az eredeti közgyűlésre szóló meghívóban előre tájékoztatták. A határozatképességet a közgyűlésen a döntések előtt az elnök ellenőrzi.

Tervezett napirend:

1. napirendi pont: Levezető elnök, jegyzőkönyv-vezető és –hitelesítők megválasztása
2. napirendi pont: Az Elnök tájékoztatása az elmúlt időszak eseményeiről, az elért eredményekről, a jövőbeli tervekről
3. napirendi pont: 2019. évre vonatkozó pénzügyi és szakmai beszámoló jóváhagyása
4. napirendi pont: Pénzügyi terv, 2020. évi költségvetés-tervezet elfogadása
5. napirendi pont: Elnökségi tisztújítás
6. napirendi pont: Felügyelő Bizottsági tisztújítás
7. napirendi pont: Székhely módosítás
8. napirendi pont: Csarnok üzemeltető gazdasági társaság alapítása
9. napirendi pont: Egyebek

A napirendi pontokkal kapcsolatos írásbeli anyagok a 2310 Szigetszentmiklós, Szélső u. 2. szám alatti iratmegőrzési helyen, Kovács István elnöknél tekinthetők meg.

A SZKSK tagjai, vagy szervei által indokolással együtt beterjesztett javaslatokat abban az esetben lehet napirendre tűzni, ha a közgyűlés időpontja előtt legalább 21 nappal írásban benyújtották az elnökséghez. Az e határidő után, vagy a közgyűlésen beterjesztett javaslatok abban az esetben tárgyalhatók, ha a jelenlévők 2/3-os többsége ezzel egyetért.

A tisztségviselőket választó közgyűlés előtt legalább 1 hónappal a SZKSK elnöksége jelölőbizottságot hoz létre. A jelölő bizottságnak a tisztségviselőkre vonatkozó javaslatát ezen bizottság elnöke terjeszti a közgyűlés elé. A jelölőlistát a közgyűlés egyszerű szótöbbséggel kiegészítheti. A jelölő bizottság tagjai: Vas János, Bujtor Csabáné, Semsei Ferenc

A jelen meghívó a www.szksk.hu hivatalos honlapján és a Szigetszentmiklósi-Kézilabda-Sport-Kör hivatalos facebook oldalán is közzétételre kerül.

Kérjük, hogy a közgyűlésen történő megjelenési szándékáról edző kollégáinknál szíveskedjen mielőbb visszajelezni.

Kelt, Szigetszentmiklós, 2020. augusztus 28.

Megjelenésükre feltétlenül számítunk.

Üdvözlettel:

Kovács István - SZKSK Elnök

Felnőtt 2 - alapszakasz mérkőzések értékelése
Kiemelt

2017 március 07
Csenki Balázs :
 
Dabas  - Szksk.   35 - 25
Egy fiatal tehetséges csapat ellen játszottunk, helyenként bátran de sok hibát követtünk el támadásban így elhúzott az ellenfél, amit már nem tudtunk megfordítani! Sajnos. 
 
Szksk - Bugyi    25 - 35
Az első félidőben elengedtük az ellenfelet amit a második félidei mindent egy lapra játékunknak köszönhetően feltudtunk zárkózni. de 2 gólnál közelebb nem kerültünk viszont ebben nagyon el is fáradtunk. S a végére bizony nagy lett a különbség!
 
Budai Farkasok - Szksk 24 - 32
A csoport első egy erős NBII csapat tehát nagyobb játék erőt képvisel viszont a mérkőzés nagy részében egyenrangú partnerei voltunk, két 5 perces rövidzárlat és az ez idő alatt kapott 3-3 gól lett a különbség a végére, de elégedett vagyok a csapatommal.
 
Bugyi - Szksk  22 - 20
A csapat remekül játszott a mérkőzés egészén át és nagyon elégedett vagyok a fiúkkal, a végén két kis hiba döntött. Csak nem a mi számunkra.
 
Szksk - Szbatta Dksk  18 - 34
A csapat fele távollétében kevesen voltunk ahhoz hogy egy jó mérkőzést játszunk, így is a két beállós játékkal egy félidőn át döntetlenen tartottuk remek ellenfelünket , a második  félidőben elfáradtunk , szétestünk és ennek egyenes következménye hogy nagy arányú vereséget szenvedtünk.
 
Szksk - Csömör   26 - 28
Sajnálhatjuk hogy nem éltünk ezzel a nagy lehetőséggel mert most megtudtuk volna verni könnyen a remek fiatalokkal felálló ellenfelet, de ismét sokat hibáztunk és így vereséget szenvedtünk.
 
Szksk - Aranyszarvas   25 - 29
Gyenge támadójátékkal és katasztrofális védekezéssel , nem tudtuk megnyerni! a mérkőzés.
 
Vecsés - Szksk  27 - 27
Támadás és védekezés remek volt.
A csapat nagyon jól  játszott 5 gólos hátrányból is visszajöttünk és szereztünk egy nagyon fontos pontot.
 
Szksk - Újhartyán   31 - 25
Nehezen tudtuk megnyerni a mérkőzést és megint annak köszönhetjük hogy rengeteg technikai hibát és sok ziccert hagytunk ki.
  
Mogyoród - Szksk  24 - 24
Sokan voltunk , tudtuk forgatni a csapatot , ennek ellenére a teljesítmény védekezésben és támadásban is katasztrofálisan teljesítettünk! Lementünk az ellenfél szintjére és nagyon fegyelmezetlenül játszottunk!
 
Szksk - Erdőkertes  26 -23
A csapat nagyon fontos győzelmet aratott és ha jövő héten  nyerünk  Dunavarsányban akkor a nyolcadik helyen végezhetünk!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu