Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U13 - Budapest Kupa biztató jelekkel tart a felkészülés
Kiemelt

2019 augusztus 25

Nagy Imre

Két csoportban 10 csapat indult. Csoportonként volt egy-egy csapat aki kiemelkedett a mezőnyből, többiek közel azonos játékerőt képviseltek. Csoportmeccseken nagyokat csatáztunk de győzni nem sikerült. Ezért a 9. helyért játszottunk és végre sikerült mérkőzést nyerni. Vasárnapi teljesítményünk már hasonlított a tavaszihoz. Jobb védekezéssel simán lehettünk volna harmadikok! Augusztusi edzéseket 11-en kezdtük el és ebből 10-en vállalták a kupán való részvételt.
Résztvevők: Engelbrecht Vili, Török Áron, Török Ákos, Borbély Beni, Fedor Dávid, Daczi Bálint, Csabai Levi, Oláh Zsombi, Gavaldi Pisti, Varga Tomi

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu