Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U12 - Budapest Kupa - bronzéremmel tértünk haza
Kiemelt

2019 augusztus 25
K2_ITEM_AUTHOR 

Lukács Csaba : 

Kicsit tartalékosan, négy nagyon lelkes fiatalabb játékossal és elég fáradtan vágtunk neki a Budapest kupa mérkőzéseinek.
Az első napon megilletődötten játszottunk, két sima vereséget szenvedtünk a Plertől és a Fraditól. A végeredmény becsapós, hiszen az első meccsen a második félidő elején még döntetlen volt az állás (9-9), sajnos elfáradtunk, és a vége 12-21. A Fradi ellen az elején még vezettünk, végül 18-10 -re nyert a zöld-fehér csapat.
Szombaton előbb, egy nagyon élvezetes mérkőzésen ikszeltünk a Kecskeméttel (15-15), majd nyertünk a ráckeveiek ellen. (14-10)
A vasárnapi helyosztón, talán a legjobb teljesítményt nyújtottuk, és végig vezetve, biztosan győztünk 18-15-re a kecskeméti gyerekek ellen. 
A torna gólkirálya holtversenyben Benka Gergő lett, 22 góllal.
A bronzérmes csapat: Forgács Boti, Benka Gergő, Ferencz Dominik, Ferencz Márk, Pethő Dani, Németh Benji, Nagy Levi, Halász Erik, Tóth Zalán, Gyapjas Andris, Nagy Marci.
434 K2_VIEWS
Somogyvári Tibor

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu