Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

  • 25
  • szept.

2019-09.24  OSB II.o. Nyugati csoport


AGROFEED ETO-SZESE II.- Szigetszentmiklósi KSK   22-26


Lízer László : A mérkőzést megelőzően látszott a fiúkon a motiváltság így az első percektől kezdve mi irányítottunk. Tihanyi Balázs védéseinek köszönhetően sikerült elbizonytalanítani az ellenfél lövőit, a betöréseiket a védekezésben és támadásban jól szereplő Biczó Máté vezénylésével hatástalanítottuk!  Az utolsó 10 perc nagyon gyengére sikerült a hat gólos előnyünket nem 10 re növeltük – bár lett volna bőven lehetőség - ha nem sajnos 4 re csökkentettük.  
Gratulálok a csapatnak!    

  • 23
  • szept.

Szigetszentmiklósi KSK.- PLER Budapest 26-24

Lízer László: Az elsö percek bizonytalansága után magabiztos vezetést szereztünk melyet a szünetig sikerült növelni. A tempó nem volt túl nagy de a végére mégis elfáradtunk. Gratulálok a csapatnak hogy megszerezték az első 2 pontot!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu