Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

Új játékosok az Ifjúsági I osztály csapat keretében
Kiemelt

2019 augusztus 10

Bóka Dominik / 1999 / 

12 éve kézilabdázik. Szigetszentmiklóson kezdett el vele komolyabban foglalkozni majd 6 évig Veszprémben játszott. Iskoláit befejezve hazatért , a következő szezonban ismét Szigetszentmiklóson folytatja, balkezesként erősítve az ifi csapat jobb oldalát.

Dávid János /2000 / 

Kapusként Érden kezdte pályafutását, majd Szigetszentiklósra igazolt.  1 éves kitérő után ismét visszatért Szigetszentmiklósra ahol már a felkészülés alatt bebizonyította, hogy az első osztályban a helye, 

Finta Gyula/2001/  Szigetszentmikóson kezdett játszani, majd az elműlt két évben Komlón játszott. Tanulmányait befejezve Ő is hazatért, 

Levente Máté /2002/

2012 februárjába ismerkedett meg a kézilabdával édesapja javaslatára. Már akkor egy "szerelmet" ismert fel a sportban. 2013-ban a Csepel DSE színeiben kezdte el még átlövő poszton a kézilabdát,majd egy fél évvel később felfigyeltek arra,hogy nem fél a labdától és ezért a kapusnak állították be.Hat szezonon keresztül a Csepel háló őre volt .Ez alatt az idő alatt remek eredményeket ért el a csapattal.Szigetszentmiklósra költöztek, Reméli,hogy a Miklósban megtalálja az új kihívásokat és remek szezonok elé néz az új csapatával!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu