Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

  • 28
  • szept.

SZKSK- Telekom Veszprém 33-38 (14-21)

SZKSK: Kovács R.-Spacsek 9, Ács 5, Márton 2, Medvedev 4, Pál 3, Madár 3. cserék: Dávid, Levente- Finta 7, Gonda, Szépvölgyi, Mécs, Kovács L., Horváth D.

Vas János : Sajnos nem úgy kezdtünk ahogy megbeszéltük. Sok hiba támadásban és védekezésben is. Nagy hátránynál kicsit összeszedtük magunkat, de ez csak a felzárkózáshoz volt elég. A problémákat meg kell oldanunk, és lassan ideje lenne győzni is.

  • 12
  • szept.

PLER- SZKSK 33-28 (17-12)

SZKSK: Dávid- Spacsek 3, Ács 9, Márton 2, Mécs 2, Pál 5, Tóth 4. cserék: Levente, Székely- Finta 3, Gonda, Szépvölgyi, Horváth D, Simon, Kovács L.

Vas János : Sajnos az első félidőben gyengébb teljesítményt nyújtottunk. A második félidőben harcosabban játszottunk, időként fel is zárkóztunk, de a hátrányt nem sikerült ledolgozni. Igaz kissé tartalékosak voltunk, de jó lenne végre egy olyan mérkőzés amikor semmi extrának nem kell történni, hogy felvegyük az igazi harcos jelmezt.

  • 08
  • szept.

SZKSK- SZESE Győr 29-38 (15-20)

SZKSK: Kovács R.-Spacsek 6, Ács 7, Márton 4, Medvedev 3, Pál 3, Finta 2. cserék: Dávid, Székely- Horváth D. 1, Mécs, Gonda 2, Szépvölgyi 1, Simon, Kovács L.

Vas János : Úgy néz ki a fejekben kell rendet tenni. Az edzésmunka alapján nem ilyen eredményeknek kellene következni.

  • 01
  • szept.

NEKA- SZKSK 46-24 (20-11)

SZKSK:  Kovács R.- Finta, Spacsek 8, Márton 4, Medvedev 3, Bóka 5, Pál 1. cserék: Dávid, Levente- Mécs 1, Szépvölgyi 2, Simon.

Vas János : 23 percig egyenlő erők küzdelem zajlott. Türelmes támadásokkal és jó védekezéssel döntetlen körüli volt az állás. Húsz perc után az ellenfél magasított a védőfalán, és zártabb védekezésre váltott. Ezután már a kaput is nehezen láttuk, és amikor nem lőttünk gólt, rögtön kaptunk egyet. Míg nálunk a cserék tavaly még a serdülő II. osztályban játszottak, náluk válogatott kerettagok voltak. A második félidőben is volt jó tíz percünk, de sajnos ez a reális különbség.

  • 10
  • aug.

Bóka Dominik / 1999 / 

12 éve kézilabdázik. Szigetszentmiklóson kezdett el vele komolyabban foglalkozni majd 6 évig Veszprémben játszott. Iskoláit befejezve hazatért , a következő szezonban ismét Szigetszentmiklóson folytatja, balkezesként erősítve az ifi csapat jobb oldalát.

Dávid János /2000 / 

Kapusként Érden kezdte pályafutását, majd Szigetszentiklósra igazolt.  1 éves kitérő után ismét visszatért Szigetszentmiklósra ahol már a felkészülés alatt bebizonyította, hogy az első osztályban a helye, 

Finta Gyula/2001/  Szigetszentmikóson kezdett játszani, majd az elműlt két évben Komlón játszott. Tanulmányait befejezve Ő is hazatért, 

Levente Máté /2002/

2012 februárjába ismerkedett meg a kézilabdával édesapja javaslatára. Már akkor egy "szerelmet" ismert fel a sportban. 2013-ban a Csepel DSE színeiben kezdte el még átlövő poszton a kézilabdát,majd egy fél évvel később felfigyeltek arra,hogy nem fél a labdától és ezért a kapusnak állították be.Hat szezonon keresztül a Csepel háló őre volt .Ez alatt az idő alatt remek eredményeket ért el a csapattal.Szigetszentmiklósra költöztek, Reméli,hogy a Miklósban megtalálja az új kihívásokat és remek szezonok elé néz az új csapatával!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu