Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

Változások és fiatalítás a felnőtt keretben
Kiemelt

2019 augusztus 10

A következő bajnoki szezon előtt komoly feladat vár Kökény István vezetőedzőre. mivel 8 játékos távozott a keretből. Pátlásukra 5 új játékos érkezett, és az idei év feladatai közé tartozik a helyi fiatalok beépítése is a felnőtt csapatba úgy, hogy közben stabilan a középmezőnyben végezzen a csapat. 

 

Pocsai Rajmund

Általános Iskola 2.osztàlyában ismerkedtem meg a kézilabdával,és mivel elég hiperaktív gyerek voltam mellette,focival,és karatéval próbáltak a szüleim le fárasztani.Később aztán a foci és a karate elmaradt és csak a kézilabdával töltöttem az időmet.13éves voltam mikor Szegedre a Pick Szeged utánpótlásába kerültem,ahol először Bella Árpád,majd Avar György,és Gera Norbert egyengette az utamat.Közben az aktuális korosztályos válogatottakban is kaptam meghívást.6évet töltöttem itt,és kisebb nagyobb kitérők következtek.Majd 2008-ban Ceglédre szerződtem ahol Kökèny István (Köksi)irányítása alatt stabil NB.1-es játékossà váltam.7év után Dabasra szerződtem,ahol nagyon jó koncepció mellett az Nb1/b-t megnyerve az első osztály közép csapata lehettünk.Itt Szilágyi Zoltán,Szilágyi István és Tomori Győző kezei alatt dolgozhattam.5évet töltöttem Dabason.Mivel a családommal,feleségemmel,és a kislányukkal szeretnék Dabason letelepedni,így kézenfekvő volt hogy egy közeli csapatot kell keresnünk.Így esett a választás Szigetszentmiklósra,és mivel lett volna több környékbeli lehetőség is,első sorban az edző,Köksi szemèlye is szerepet játszott,mivel Cegléden azt mondhatom baráti viszony alakult ki köztünk.Szeretnèk a bajnokságban minél előrébb végezni,és tudásommal,rutinommal mind a csapatot,mind a fiatalokat segíteni!

Vitáris Norbert

Százhalombattai nevelésű játékosként 1 évet volt szerencsém még a nagy Dunaferr ifi és felnőtt játékosaként lehetőséget kapnom ahol NB1 4. helyet tudtunk megszereni, majd ezt követően 7 év Váci profi kézilabdázás (legjobb helyezés: NB1 6. hely, 2x MK 4.) után Vecsésre sodort az élet 2 évre, mikor is sikerült feljuttatni a csapatot az első osztályba és végül 2019-ben idén elkezdem szezonomat a Szigetszentmiklós színeiben.
Strandkézilabda válogatottként idén Európa Bajnoki bronzérmet szereztünk Lengyelországban, és készülünk az idei DOHA BEACH GAMES-re, majd a jövő évi Pescara-i Világbajnokságra. Eddigi eredményeink még: EB 3., 4.,  VB 3., 4.; Világjátékok 4.
Azt gondolom hogy ehhez a baráti közösséghez könnyen fogok tudni alkalmazkodni, hiszen játszanak itt volt csapattársaim, régi ellenfelek.
Igyekszem tudásom legjavával szolgálni a klubot, segíteni társaimat a pályán, mind a pályán kívül, és minél szebb eredményekkel, emlékekkel zárni majd az évet.

Tóth Máté 

Tóth Máté vagyok, Gyöngyösön születtem ahol több mint 10 évet játszottam, majd az egyetem miatt elkerültem Pécsre, ahol 2 évet töltöttem,  majd hazaköltöztem Gyöngyösre, emiatt Hatvanban folytattam pályafutásomat az elmúlt évben. Gyöngyösön utánpótlás bajnokságot nyertünk, Pécsett Nb1/b 9. Helyet ertünk el, tavaly pedig Hatvannal megnyertük az NB2 észak-keleti csoportját. 
 Nagy András

A PLER csapata után hosszabb ideig tartó légióskodás után a az előző szezonban a Vecsésbe tért haza. A csapat kiesése után válaszotta a Szigetszentmiklóst. 

 Hódi Lóránd

A PLER és az FTC csapatai után Cegléden játszott, több szezonban NBI-ben . Most csapatot váltott és Szgetszentmiklóson folytatja. Rutinjával segítheti csapatunkat. 

 

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu