• 29
  • okt.
    Szigetszentmiklósi KSK   - VS Dunakeszi   27 - 14
    Váci KSE   - Szigetszentmiklósi KSK   25 - 13
 
 

Lízer László : A Fiu u15 III.o. Kovács László régió A csop utolsó körét 2018.10.28-án rendezték Vácon.
Az iskola szünet miatt csapatunk egy cserével tudott részt venni a fordulón így nagy reményeket nem fűztem a mérkőzésekhez, de bíztam a fiúk lelkesedésében. Az első mérkőzésen a Dunakeszi csapata ellen nagyon jól teljesítettek, sőt talán túl jól! A Vác ellen már csak az első félidőre futotta a lelkesedés és az erőnk , három gólos hátránnyal fordultunk, a vége ellenben már sok, 12 gól lett.
Összességében nem volt rossz teljesítmény mert így is a 2. helyen zártuk az alapszakaszt!  

  • 08
  • okt.

Szigetszentmiklósi KSK - Mogyoródi KSK  10-0

Szigetszentmiklósi KSK - Veresegyház VSK 26-19

Havril László : Az eddigi mérkőzések során csak egyszer botlott meg a csapat és most ebben a fordulóban volt lehetőség a visszavágóra. Már az első félidőben lelkesen és magabiztosan játszott a csapat, a második félidő már csak ráadás volt hogy bebizonyítsuk hogy ebben a csoportban mi lehetünk a legjobbak.
Én teljesen elégedett vagyok a teljesítménnyel!

  • 14
  • szept.

Havril Károly : FU-15 3. osztályában az első verseny napot hazai pályán rendezhettük meg. Sajnálatos módon a versenykiírásban szereplő két hivatalos mérkőzés helyett – a Mogyoród csapatának távolmaradása miatt - egy harmincperces , egymásközti foci meccset, egy nem hivatalos mérkőzést Dunakeszi csapatával és egy hivatalos mérkőzést - Veresegyház csapatával – játszottunk. A Veresegyház KSK elleni mérkőzést kettő góllal elvesztettük, de ennek ellenére elmondható, hogy jó mérkőzést játszottunk.
- A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Gyermekbajnokság FU-15 3. osztály, Kovács László Régió A csoport almenü pontokban találhatók.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu