• 29
  • okt.
Szksk- Ráckeve   19-23
Szksk-Dabas I.     15-35
Nagy Imre: Dömsödön rendezték a U13-as korosztály következő fordulóját. Ráckeve ellen az első 10 perc kivételével kiválóan helytálltunk. Utána már volt küzdelem, futás(előre-hátra), cselek, lövések. Eddigi legjobb teljesítményünk volt.
Dabas ellen hamar elfogytunk. Eddig ez volt a leggyorsabb csapat akivel játszottunk.
Ez egy jó nap volt, így tovább!
Csapat: Szilágyi Márk, Engelbrecht Vili, Gibárti Attila, Bech Ricsi, Sulcz Martin, Kovács Barna, Muhar Gergő, Szöllős Peti, Forgács Máté, Csabai Levi, Török Ákos, Török Áron
  • 08
  • okt.
Szksk-Diósd 21-26
Szksk-Főnix 17-18
Csapat: Daczi Bálint, Szilágyi Márk, Gibárti Attila, Becz Richárd, Szőllős Péter, Kovács Barna, Muhar Gergő, Forgács Máté, Török Ákos, Török Áron, Csabai Levente
Nagy Imre: Ennek a korosztálynak ez már a második fordulója volt. Már látszanak a javulás jelei, de sajnos arra nem volt elég hogy nyerjünk. Jól küzdöttek a fiuk egy pontot megérdemeltünk volna!
  • 30
  • szept.
KKKKKKKKK

A Kovács László régió első versenynapjn két mérkőzést játszottunk volna, de a Tököl csapatának nem volt játékengedélye, így hivatalosan csak a Százhalombatta csapatával tudtunk megmérkőzni. 

Nagy Imre : Egyenlőre kevesek vagyunk a játék minden elemében. Azon dolgozunk hogy ez lassan megváltozzon. Két hét múlva újra megpróbáljuk!

11:00

  Százhalombattai VUK SE   - Szigetszentmiklósi KSK   25 - 17
 
13:00   Szigetszentmiklósi KSK   - VSK Tököl   10 -0

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu