Közgyűlés a vadonatúj sportcsarnokban

Tulajdonképpen először lehet megnézni az új kézilabdacsarnokot a szeptember 29-i SZKSK-közgyűlésen. A közgyűlés napirendjén nem mellesleg sok fontos témában születik döntés: így például a költségvetés-tervezet elfogadás, tisztújítás, a csarnok üzemeltető gazdasági társaság alapítása stb.

Az elnökség teljes meghívója alább olvasható:

KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör

Kedves Tagok! Kedves Szülők! Kedves Sportolók!

A Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör elnökségének döntése alapján ezúton meghívom Önöket Egyesületünk közgyűlésére.

A közgyűlés helye (a székhelytől eltérően): 2310. Szigetszentmiklós, Temesvári u. 13291/5 HRSZ. - Új Kézilabda Sportcsarnok A közgyűlés ideje: 2020. szeptember 29. 18:00 óra A megismételt közgyűlés helye, ideje: 2310. Szigetszentmiklós, Temesvári u. 13291/5 HRSZ. - Új Kézilabda Sportcsarnok 2020. szeptember 29. 18:30 óra.

A közgyűlés határozatképes, ha a szavazásra jogosultaknak több mint a fele jelen van.

A megismételt közgyűlésre vonatkozó szabályok: Az ismételten összehívott közgyűlés az eredeti napirendbe felvett kérdésekben, a megjelentek számára tekintet nélkül, határozatképes, ha erről a tagokat az eredeti közgyűlésre szóló meghívóban előre tájékoztatták. A határozatképességet a közgyűlésen a döntések előtt az elnök ellenőrzi.

Tervezett napirend:

1. napirendi pont: Levezető elnök, jegyzőkönyv-vezető és –hitelesítők megválasztása
2. napirendi pont: Az Elnök tájékoztatása az elmúlt időszak eseményeiről, az elért eredményekről, a jövőbeli tervekről
3. napirendi pont: 2019. évre vonatkozó pénzügyi és szakmai beszámoló jóváhagyása
4. napirendi pont: Pénzügyi terv, 2020. évi költségvetés-tervezet elfogadása
5. napirendi pont: Elnökségi tisztújítás
6. napirendi pont: Felügyelő Bizottsági tisztújítás
7. napirendi pont: Székhely módosítás
8. napirendi pont: Csarnok üzemeltető gazdasági társaság alapítása
9. napirendi pont: Egyebek

A napirendi pontokkal kapcsolatos írásbeli anyagok a 2310 Szigetszentmiklós, Szélső u. 2. szám alatti iratmegőrzési helyen, Kovács István elnöknél tekinthetők meg.

A SZKSK tagjai, vagy szervei által indokolással együtt beterjesztett javaslatokat abban az esetben lehet napirendre tűzni, ha a közgyűlés időpontja előtt legalább 21 nappal írásban benyújtották az elnökséghez. Az e határidő után, vagy a közgyűlésen beterjesztett javaslatok abban az esetben tárgyalhatók, ha a jelenlévők 2/3-os többsége ezzel egyetért.

A tisztségviselőket választó közgyűlés előtt legalább 1 hónappal a SZKSK elnöksége jelölőbizottságot hoz létre. A jelölő bizottságnak a tisztségviselőkre vonatkozó javaslatát ezen bizottság elnöke terjeszti a közgyűlés elé. A jelölőlistát a közgyűlés egyszerű szótöbbséggel kiegészítheti. A jelölő bizottság tagjai: Vas János, Bujtor Csabáné, Semsei Ferenc

A jelen meghívó a www.szksk.hu hivatalos honlapján és a Szigetszentmiklósi-Kézilabda-Sport-Kör hivatalos facebook oldalán is közzétételre kerül.

Kérjük, hogy a közgyűlésen történő megjelenési szándékáról edző kollégáinknál szíveskedjen mielőbb visszajelezni.

Kelt, Szigetszentmiklós, 2020. augusztus 28.

Megjelenésükre feltétlenül számítunk.

Üdvözlettel:

Kovács István - SZKSK Elnök

 • 20
 • máj.

Nagy Imre : Két győzelemmel zártuk az évet az U 13-as csapatunkkal. Első a Dunakeszivel (23-12) sima volt, másodikon a Főnix  ellen szoros volt(26-25) Nagyot küzdöttünk a magasság és súlyfölényben lévő ellenfelünkkel. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de nem tudtuk gólra váltani! Ezért a szoros eredmény!

 • 06
 • máj.

Nagy Imre : Két mérkőzéssel folytatódott Dömsödön a 2006-os bajnokság. Első ellenfelünk a Ráckeve csapata volt akitől sima vereséget szenvedtünk. Sajnáltam, mert szorosabb meccsre számítottam! (26-14) A második meccsen Nagykovácsi ellen sok gólt lőttünk így sima győzelem lett a vége. (39-15)

 • 29
 • ápr.
Szksk-Csömör  35-12
Szksk-Ráckeve 17-12

Nagy Imre : Vasárnapot Csömörön töltöttük a 2007-es csapatunkkal. Két mérkőzés várt ránk. Első meccset a hazai csapat ellen vívtuk. Mind a 13 játékosunk pályára lépett és sokat futva sima győzelmet arattunk. Második mérkőzést a Ráckeve csapatával vívtuk. Hatalmasat küzdöttünk, 30 percig(11-11) egyenrangú ellenfelek voltunk. Sajnos a végére elfáradtunk. Az utolsó 10 percben csak egy gólt sikerült lőni, ami kevés a sikerhez. Ezzel a csapattal már többször játszottunk és sima vereség volt a vége. Így szabad kikapni!

 • 15
 • ápr.

Nagy Imre : Hétvégén Dömsödön játszott két mérkőzést a 2006-os csapatunk. Támadásunk már egész jól működik de a védekezés siralmas. Diósd ellen ki lő több gólt "című"meccset játszottunk. Végére elfáradtunk és a megszerzett 3-4 gólos előnyt nem bírtuk megtartani. Vecsés az más kategória. Itt annak örültem hogy 21 gólt tudtunk lőni a nálunk jóval erősebb csapatnak. Bátrabb védekezés kell!!!

Szksz-Diósd 31-31
Szksk-Vecsés 21-38
 • 01
 • ápr.

Nagy Imre : Hétvégén U 13-as forduló volt Tökölön. Egy sima győzelem és egy sima vereség lett a vége. Nagykovácsit ilyen arányban kellett legyőzni, viszont a Tököltől nem szabadott volna ilyen simán kikapni. Hit nélkül nem szabad pályára menni!

 • 11
 • márc.
Szksk-Ráckeve 31-18
Szksk-Tököl  19-18

Nagy Imre : Két mérkőzéssel a 2006-os csapatunknak is elkezdődött a tavaszi szezon. Első meccsen a Ráckeve ellen annyi technikai hibát vétettünk, hogy esélyünk se volt szorosat játszani. A második találkozón kevesebbet hibáztunk(nem sokkal), kicsit jobban védekeztünk, így sikerült legyőzni a Tököl csapatát. 

 • 21
 • febr.

Amíg ifjúsági csapatunk a Győr SZESE csapatával küzdött a teremben, addig az első félidőben U13 csapatunknak Bálint bácsi és Janka erőnléti edzést vezényelt ! 

 • 23
 • dec.
Szksk-Pénzügyőr 11-23
Szksk-BVSC  20-12
Szksk Gyömrő  14-29
Szksk-Dunakeszi  13-15
Szksk-Csepel  19-26
Nagy Imre : Három nap alatt öt mérkőzést játszottunk. A BVSC elleni első 10 percet leszámítva végig jó szellemben kézilabdáztunk. Ez a mezőny még erős volt, ezért reális a 10. hely.
Csapat: Engelbrecht Vili, Kovács Barna, Muhar Gergő, Becz Ricsi, Sulcz Martin, Forgács Máté, Csabai Levi, Török Áron, Török Ákos, Járdány Gyula, Oláh Zsombi, Fedor Dávid
1. oldal / 2

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu