Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

 • 20
 • máj.

Nagy Imre : Két győzelemmel zártuk az évet az U 13-as csapatunkkal. Első a Dunakeszivel (23-12) sima volt, másodikon a Főnix  ellen szoros volt(26-25) Nagyot küzdöttünk a magasság és súlyfölényben lévő ellenfelünkkel. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de nem tudtuk gólra váltani! Ezért a szoros eredmény!

 • 06
 • máj.

Nagy Imre : Két mérkőzéssel folytatódott Dömsödön a 2006-os bajnokság. Első ellenfelünk a Ráckeve csapata volt akitől sima vereséget szenvedtünk. Sajnáltam, mert szorosabb meccsre számítottam! (26-14) A második meccsen Nagykovácsi ellen sok gólt lőttünk így sima győzelem lett a vége. (39-15)

 • 29
 • ápr.
Szksk-Csömör  35-12
Szksk-Ráckeve 17-12

Nagy Imre : Vasárnapot Csömörön töltöttük a 2007-es csapatunkkal. Két mérkőzés várt ránk. Első meccset a hazai csapat ellen vívtuk. Mind a 13 játékosunk pályára lépett és sokat futva sima győzelmet arattunk. Második mérkőzést a Ráckeve csapatával vívtuk. Hatalmasat küzdöttünk, 30 percig(11-11) egyenrangú ellenfelek voltunk. Sajnos a végére elfáradtunk. Az utolsó 10 percben csak egy gólt sikerült lőni, ami kevés a sikerhez. Ezzel a csapattal már többször játszottunk és sima vereség volt a vége. Így szabad kikapni!

 • 15
 • ápr.

Nagy Imre : Hétvégén Dömsödön játszott két mérkőzést a 2006-os csapatunk. Támadásunk már egész jól működik de a védekezés siralmas. Diósd ellen ki lő több gólt "című"meccset játszottunk. Végére elfáradtunk és a megszerzett 3-4 gólos előnyt nem bírtuk megtartani. Vecsés az más kategória. Itt annak örültem hogy 21 gólt tudtunk lőni a nálunk jóval erősebb csapatnak. Bátrabb védekezés kell!!!

Szksz-Diósd 31-31
Szksk-Vecsés 21-38
 • 01
 • ápr.

Nagy Imre : Hétvégén U 13-as forduló volt Tökölön. Egy sima győzelem és egy sima vereség lett a vége. Nagykovácsit ilyen arányban kellett legyőzni, viszont a Tököltől nem szabadott volna ilyen simán kikapni. Hit nélkül nem szabad pályára menni!

 • 11
 • márc.
Szksk-Ráckeve 31-18
Szksk-Tököl  19-18

Nagy Imre : Két mérkőzéssel a 2006-os csapatunknak is elkezdődött a tavaszi szezon. Első meccsen a Ráckeve ellen annyi technikai hibát vétettünk, hogy esélyünk se volt szorosat játszani. A második találkozón kevesebbet hibáztunk(nem sokkal), kicsit jobban védekeztünk, így sikerült legyőzni a Tököl csapatát. 

 • 21
 • febr.

Amíg ifjúsági csapatunk a Győr SZESE csapatával küzdött a teremben, addig az első félidőben U13 csapatunknak Bálint bácsi és Janka erőnléti edzést vezényelt ! 

 • 23
 • dec.
Szksk-Pénzügyőr 11-23
Szksk-BVSC  20-12
Szksk Gyömrő  14-29
Szksk-Dunakeszi  13-15
Szksk-Csepel  19-26
Nagy Imre : Három nap alatt öt mérkőzést játszottunk. A BVSC elleni első 10 percet leszámítva végig jó szellemben kézilabdáztunk. Ez a mezőny még erős volt, ezért reális a 10. hely.
Csapat: Engelbrecht Vili, Kovács Barna, Muhar Gergő, Becz Ricsi, Sulcz Martin, Forgács Máté, Csabai Levi, Török Áron, Török Ákos, Járdány Gyula, Oláh Zsombi, Fedor Dávid
1. oldal / 2

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu