Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U11 Szebeni - Sikeres évet zárunk, látszik a fejlődés
Kiemelt

2019 május 20
Lukács Csaba : Újfajta kihívás elé néztünk a hétvégén, hiszen egyik meghatározó játékosunk hiányzott. Azt gondolom a gyerekek becsülettel helytálltak, hiszen értékes döntetlent játszottunk a battaiakkal, és vállalható vereséget szenvedtünk a ráckeveiektől. 
Az első mérkőzésen nagy küzdelem és a nézők számára élvezhető játék volt, végül izgalmas csatában játszottunk döntetlent, így megérdemelten járt a taps a gyerekeknek. 
A keveiek elleni meccsen, már sajnos érezhető volt a kishitűség, illetve láthatóan elfáradtunk, ennek köszönhetően biztosan győzött, jól játszó ellenfelünk. 
Gratulálok valamennyi gyerkőcnek az éves teljesítményéhez, örülök, hogy többen kipróbálták magukat ebben a sportágban és bízom benne, hogy lesz kitartásuk és türelmük, hogy jó kézilabdásokká váljanak. Mindenkinek szép és pihentető nyarat kívánok!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu