Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U11 Bíró - sikeres évet zártunk, látszik a fejlődés
Kiemelt

2019 május 20

Veres István : Majdnem hibátlanra sikerült a búcsú az idény utolsó fordulójában, a Sportcsarnokban. Már többször játszottunk szombati ellenfeleinkkel, így nem voltak számunkra ismeretlenek,
mindkét csapatban több ügyes játékos található. Először Százhalombattával játszottunk, sajnos az utolsó másodpercekben kapott góllal döntetlen eredmény született. SZKSK –
Százhalombattai VUK SE 14:14 (8:8). Budaörsnek sikerült visszavágnunk a korábbi, időn túli szabaddobással elvesztett mérkőzésért. Szép megoldásokat láthattak szurkolóink a szezon
utolsó mérkőzésén, a csapatból többen dicséretesen teljesítettek védekezésben, támadásban egyaránt, sima győzelem lett a vége. SZKSK – Budaörsi KSE 19:12 (7:5).

A csapat tagjai voltak: Benka Gergő, Biczó Zsombor, Ferencz Dominik, Ferencz Márk, Forgács Botond, Halász Erik, Hatvani Mór, Jakobicz Nándor, Nagy Levente, Takács Dániel.

Köszönöm minden játékosunk egész éves munkáját, a szülők önzetlen támogatását, kitartó szurkolását! Remélem, a gyerekeknek legalább ilyen eredményes lesz a folytatás!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu