• 29
  • okt.

Veres István : Hétvégén ismét két mérkőzéssel folytattuk szereplésünket a gyermekbajnokságban. Elsőnek Százhalombatta ellen álltunk fel a középkezdéshez. Döcögős kezdés után a félidő végéig jelentős előnyre tettünk szert, amit a végéig sikerült tovább növelnünk. SZKSK – Százhalombatta VUK SE 19:8 (11:4). Régi riválisunk, Ráckeve volt következő ellenfelünk.Végig kiélezett küzdelemben, jobb védekezésünknek köszönhetően mi hagyhattuk el győztesen a pályát. Ráckeve VKSK – SZKSK 9:12 (5:7). Mindkét összecsapáson megfelelő hozzáállással, egymást segítve szereztük meg a két győzelmet.

A csapat tagjai voltak: Benka Gergő, Biczó Zsombor, Ferencz Dominik, Ferencz Márk, Forgács Botond, Gyapjas András,Hatvani Mór, Jakobicz Nándor, Lohonya László, Nagy Levente, Nagy Roland, Németh Benjámin.

Lukács Csaba : A második fordulón vagyunk túl a gyerekbajnokságban. Játékunknak fejlődni kellett volna, sajnos ezt nem tapasztathattuk. Lassan,  pontatlanul kézilabdázunk,  rengeteg technikai hibával.  Az a legnagyobb gond, hogy ennek ellenére két magabiztos győzelmet aratottunk,  ami nem biztos,  hogy javítja az edzéseken a belső motivációt. Szeretném ha nem gondolnánk,  hogy jók vagyunk  ...

  • 07
  • okt.

Veres István: A korosztály első fordulójára 13 játékossal utaztunk Dömsödre, ahol két mérkőzést játszottunk, a mérleg egy-egy döntetlen és győzelem. A versenykiírásnak megfelelően  mindenki ugyanannyi játékidőt tölthetett a pályán. Nagyon szép megoldások mellett többször kezdetleges hibákat is vétettünk, ha ezek számát képesek leszünk csökkenteni, akkor a későbbiekben még eredményesebbek lehetünk

SZKSK-Dabasi KC VSE 12:12 (6:4),
SZKSK-Cegléd KKSE Várkonyi 14:3 (7:2).

A csapat tagjai: Benka Gergő, Biczó Zsombor, Ferencz Dominik, Ferencz Márk, Gyapjas András, Halász Erik, Hatvani Mór, Nagy Levente, Nagy Roland, Németh Benjamin, Orosz Bence, Takács Dániel, Tóth Zalán.

Lukács CsabaNagyon ideges,  kapkodó de rendkívül izgalmas első mérkőzést játszottunk és egy álmos, ritmustalan másodikat.  A gyerekeknek szokniuk kell a nagy pályát és a 6+1-es felállást.  Az akarat viszont feltétlenül dicséretes. 

Szksk II. -Ráckeve  11-11

Szksk II.- Gyömrő 7-6

 

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu