Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

 • 20
 • máj.
Lukács Csaba : Újfajta kihívás elé néztünk a hétvégén, hiszen egyik meghatározó játékosunk hiányzott. Azt gondolom a gyerekek becsülettel helytálltak, hiszen értékes döntetlent játszottunk a battaiakkal, és vállalható vereséget szenvedtünk a ráckeveiektől. 
Az első mérkőzésen nagy küzdelem és a nézők számára élvezhető játék volt, végül izgalmas csatában játszottunk döntetlent, így megérdemelten járt a taps a gyerekeknek. 
A keveiek elleni meccsen, már sajnos érezhető volt a kishitűség, illetve láthatóan elfáradtunk, ennek köszönhetően biztosan győzött, jól játszó ellenfelünk. 
Gratulálok valamennyi gyerkőcnek az éves teljesítményéhez, örülök, hogy többen kipróbálták magukat ebben a sportágban és bízom benne, hogy lesz kitartásuk és türelmük, hogy jó kézilabdásokká váljanak. Mindenkinek szép és pihentető nyarat kívánok!
 • 20
 • máj.

Veres István : Majdnem hibátlanra sikerült a búcsú az idény utolsó fordulójában, a Sportcsarnokban. Már többször játszottunk szombati ellenfeleinkkel, így nem voltak számunkra ismeretlenek,
mindkét csapatban több ügyes játékos található. Először Százhalombattával játszottunk, sajnos az utolsó másodpercekben kapott góllal döntetlen eredmény született. SZKSK –
Százhalombattai VUK SE 14:14 (8:8). Budaörsnek sikerült visszavágnunk a korábbi, időn túli szabaddobással elvesztett mérkőzésért. Szép megoldásokat láthattak szurkolóink a szezon
utolsó mérkőzésén, a csapatból többen dicséretesen teljesítettek védekezésben, támadásban egyaránt, sima győzelem lett a vége. SZKSK – Budaörsi KSE 19:12 (7:5).

A csapat tagjai voltak: Benka Gergő, Biczó Zsombor, Ferencz Dominik, Ferencz Márk, Forgács Botond, Halász Erik, Hatvani Mór, Jakobicz Nándor, Nagy Levente, Takács Dániel.

Köszönöm minden játékosunk egész éves munkáját, a szülők önzetlen támogatását, kitartó szurkolását! Remélem, a gyerekeknek legalább ilyen eredményes lesz a folytatás!

 • 05
 • máj.

Lukács Csaba : Kellemetlen időben, kellemes meglepetést szereztek a gyerekek ezen a hétvégén. Két mérkőzésen két értékes győzelmet arattunk. Az első Diósd elleni mérkőzés papírforma szerint alakult, jó pár gyors támadást vezetve nyertünk simán. A második mérkőzésen a pilisvörösvári gyerekek voltak az esélyesek, hiszen legutóbbi meccsünket 10 góllal ők nyerték. Ráadásul, mivel egy sorral játszottak, ez is nekik kedvezett. Rosszul, megilletődötten kezdtünk, amin szerencsére egy időkérés változtatott. Keményebbek lettünk védekezésben, így döntetlenre hoztuk az első félidőt. A második játékrészben hol egyik, hol másik csapat állt jobban, majd elkövetkezett az utolsó perc, ami hitchcocki-ra sikeredett. 45 másodperccel a vége előtt egyenlítettünk,  majd 15 másodperccel a vége előtt labdát szereztünk. Ekkor időkérés nálunk (és ez talán a legszebb az egészben, és ezért vagyok igazán elégedett), másfél másodperccel a vége előtt, betaláltunk és megnyertük a mérkőzést!

Nagyon elégedett vagyok a gyerekkel és egyben köszönöm a szülők támogatását, akik a segítségünkre siettek az utazás során felmerült probléma megoldásában !
 • 05
 • máj.

Veres István : Szomorkás, esős időben utaztunk Dabasra, de két mérkőzésünk lejátszása után nem volt okunk szomorkodni. Ráckeve ellen többen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, sima
győzelem lett a vége. Korosztályunk egyik legjobb csapata (Farkasvár DSE) most is bebizonyította, hogy sebességben, dinamikában a többiek előtt járnak, viszont megmutattuk,
hogy a különbséget akaraterővel, tiszta fejjel, határozott védekezéssel lehet csökkenteni. Biztos vagyok benne, hogy még jobb eredményt érnénk el ellenüki, ha játékosaink
többségének egyszerre sikerülne valós tudásának megfelelően, végig a játékra koncentrálva játszania a mérkőzésen.

A csapat tagjai voltak: Benka Gergő, Ferencz Dominik, Ferencz Márk, Forgács Botond, Nagy Levente, Nagy Roland, Németh Benjamin, Biró Tamás, Boros Bálint, Gyapjas András, Halász Erik, Hatvani Mór.

 • 15
 • ápr.
Lukács Csaba : Meglehetősen tartalékosan léptünk pályára az U11-es bajnokság legutóbbi fordulójában. Betegségek és egyéb programok miatt ezúttal szűkebb kerettel játszottunk a dabasi és diósdi gyerekek ellen.
Első mérkőzésünkön ennek ellenére meglepően jól és összeszedetten kézilabdáztunk, szép dolgokat csináltunk a pályán és magabiztosan sikerült győznünk. A második meccsen lényegesen visszafogottabb játékot produkáltunk, de voltak jó periódusaink, aminek köszönhetően is sem forgott veszélyben magabiztos sikerünk.
Alapjában elégedett voltam a látottakkal, gratulálok a gyerekeknek!
 • 15
 • ápr.

Veres István: 2 mérkőzés, felemás eredménnyel és érzésekkel. Budaörssel szemben az első félidőben még több góllal vezettünk, a végére sikerült „ledolgoznunk” előnyünket, időntúli
szabaddobással kaptunk ki. SZKSK – Budaörs 13:14 (8:4). Százhalombattával októberben egyszer már játszottunk, az akkorihoz hasonló különbséggel sikerült legyőznünk őket. Ezen a
mérkőzésen már sokkal többen nyújtottak jobb teljesítményt, mint Budaörs ellen. SZKSK - Százhalombattai VUK SE 16:8 (10:5).

A csapat tagjai: Benka Gergő, Biczó Zsombor, Biró Tamás, Boros Bálint, Ferencz Dominik, Ferencz Márk, Forgács Botond, Gyapjas András,Halász Erik, Hatvani Mór, Jakobicz Nándor, Nagy Levente, Nagy Roland, Németh Benjamin.

 • 11
 • márc.

Farkasvár - SZKSK 21-6 

SZKSK - Budaörs 6 - 23 

Lukács Csaba : Sima meccseken szenvedtünk vereséget nálunk jobb ellenfelektől.  Négy új játékos debütált 15 fős vasárnapi keretünkben. A többi lényegtelen. Az olimpiai aranyig még 20 év kemény munka vár ránk.

 • 11
 • márc.

2019.03.10. Érd

Veres István : Az U11 korosztály első tavaszi fordulójában először a Dabasi KC VSE játékosai ellen álltunk fel a középkezdéshez. Lendületesen, néhány pontatlanságtól eltekintve jól játszottunk, a
győzelemhez lehetőségeihez képest mindenki a legtöbbet tette hozzá. Dabas KC VSE – SZKSK 7:22 (4:13). Második mérkőzésünkön, az előző héthez hasonlóan ismét sok hibával,
pontatlan lövésekkel kezdtünk, védekezésünk nem működött megfelelően. Önmagunknak köszönhetően végig szenvedtünk, nem tudtunk nagyobb különbséggel ellépni ellenfelünktől.
A végére nagyon elfáradva, szoros mérkőzésen két góllal sikerült felülkerekednünk. SZKSK – Diósdi SE 17:15 (10:5). A csapat tagjai voltak: Benka Gergő, Biczó Zsombor, Biró Tamás,
Forgács Botond, Gyapjas András, Jakobicz Nándor, Nagy Levente, Nagy Roland, Németh Benjamin.

1. oldal / 2

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu