• 11
 • márc.

Farkasvár - SZKSK 21-6 

SZKSK - Budaörs 6 - 23 

Lukács Csaba : Sima meccseken szenvedtünk vereséget nálunk jobb ellenfelektől.  Négy új játékos debütált 15 fős vasárnapi keretünkben. A többi lényegtelen. Az olimpiai aranyig még 20 év kemény munka vár ránk.

 • 11
 • márc.

2019.03.10. Érd

Veres István : Az U11 korosztály első tavaszi fordulójában először a Dabasi KC VSE játékosai ellen álltunk fel a középkezdéshez. Lendületesen, néhány pontatlanságtól eltekintve jól játszottunk, a
győzelemhez lehetőségeihez képest mindenki a legtöbbet tette hozzá. Dabas KC VSE – SZKSK 7:22 (4:13). Második mérkőzésünkön, az előző héthez hasonlóan ismét sok hibával,
pontatlan lövésekkel kezdtünk, védekezésünk nem működött megfelelően. Önmagunknak köszönhetően végig szenvedtünk, nem tudtunk nagyobb különbséggel ellépni ellenfelünktől.
A végére nagyon elfáradva, szoros mérkőzésen két góllal sikerült felülkerekednünk. SZKSK – Diósdi SE 17:15 (10:5). A csapat tagjai voltak: Benka Gergő, Biczó Zsombor, Biró Tamás,
Forgács Botond, Gyapjas András, Jakobicz Nándor, Nagy Levente, Nagy Roland, Németh Benjamin.

 • 23
 • dec.

Veres István : Az elmúlt három napon 14 játékosunkkal képviseltük egyesületünket a Ferenczy-kupán, U11 korosztályban. Végig lelkesen remek küzdőszellemmel játszották végig fiataljaink az öt mérkőzést. Van még miben fejlődnünk, alapvetően a megérdemelt II. helyen végeztünk. Véleményem szerint ez a társaság a későbbiekben még további szép sikereket érhet el. 

Gratulálunk minden játékosunknak: Benka Gergő, Ferencz Dominik, Forgács Botond, Jakobicz Nándor, Kádár Alex, Lukács Ákos, Nagy Levente, Nagy Roland, Németh Benjamin, Papp Dániel, Pethő Dániel, Városi Zalán, Ferencz Márk, Gyapjas András. A gólkirályi címet játékosunk, Városi Zalán szerezte meg 35 találattal!

 • 10
 • dec.
Lukács Csaba : 
Hétvégén u11-es fordulót rendeztek Százhalombattán! A csapat jó teljesítményt nyújtott és két értékes győzelmet aratott a Ráckeve és Dabas ellen. A gyerekek jó védekeztek így viszonylag kevés gólt kaptunk! A támadás ugyan akadozott, de ezen a délutánon ez is belefért! Lelkesedésünk dicséretes volt!
A csapat: Kádár Alex, Papp Dani, Pethő Dani, Sopronyi Zsombi, Torma Peti, Városi Zalán, Csordás Barna, és P.Szatmáry Ákos, Kővári Kristóf.
Eredmények: Szksk II - Ráckeve 12-10  - Dabas 17-9
 • 10
 • dec.

Veres István: A korosztály idei utolsó fordulójára Százhalombattára utaztunk, ahol Gyál és Dabas csapata ellen játszottunk. Az első mérkőzésen hamar megmutatkozott a két együttes közötti
különbség, nagyarányú győzelmet arattunk. SZKSK – Gyáli BKSE 29:4 (16:3). Dabas ellen sok hibával kezdtünk, védekezésben, támadásban egyaránt. Fokozatosan átvettük az
irányítást, lelkes játékkal, remek küzdőszellemmel sikerült nyernünk. Dabasi KC VSE – SZKSK 13:16 (8:9) Mindkét mérkőzésen dicséretet érdemlően, harcosan játszottunk,
örömteli, hogy majdnem minden játékosunknak sikerült gólt lőnie.

A csapat tagjai voltak Benka Gergő, Bognár Máté, Boros Bálint, Forgács Botond, Gyapjas András, Halász Erik, Hatvani Mór, Jakobicz Nándor, Nagy Levente, Tóth Zalán, Németh Benjamin, Ferencz Márk.

 • 18
 • nov.
Kellner Máté : U11-es korosztályba Mogyoródon a Buda Farkosokkal, illetve a Százhalombattával játszottunk. Felemás teljesítményt tapasztaltam a 2 mérkőzésen. A Budai Farkosokkal szemben sok labdaszerzéssel, jó támadójátékkal nyertünk 17:8-ra. Sajnos Lukács Ákos válla megsérült, ez volt az egyetlen negatívuma a mérkőzésnek. Jobbulást kívánunk neki!
A Százhalombatta ellen a gyerekeken a bemelegítés után látszott, hogy a fejük hiányzik, ami már eleve egy fél vereséggel felért. 4:0-val kezdtünk, majd 5:1 után feljöttünk 5:4-re, ami a jó védekezésnek volt köszönhető. A 2. félidőbe 3 időleges kiállítást kaptunk, amiből 2 elkerülhető lett volna. Gyorsan fejeztük be a támadásokat még emberhátrányba is, ami a rutintalanságnak tudható be. Ha a mérkőzés előtt fejben összeszedik a gyerekek magukat, akkor ez legközelebb lehet sokkal jobb. A mérkőzés végeredménye 6:11 lett. Az 1. mérkőzéshez gratulálni tudok!
A csapat tagja volt: Czinke Nándor, Kádár Alex, Kővári Kristóf, Lukács Ákos, Pethő Dániel, Pfeiler Szathmáry Ákos, Sopronyi Zsombor, Torma Péter, Turcsik Zsombor, Városi Zalán.
Veres István : Mogyoródon szombat délután Pilisvörösvár és Vác csapatai voltak ellenfeleink. Első mérkőzésünkön jó kezdés után már a félidőben tetemes előnyre tettünk szert, a másodikban kicsit elfáradva már csak tartani tudtuk a különbséget. SZKSK – Pilisvörösvári KSK 13:5 (9:2). Vác ellen ellentétes „arcunkat” mutattuk meg. Az eleje rossz helyzetkihasználásunknak köszönhetően szoros volt, térfélcsere után sokkal pontosabb, higgadtabb játékkal sikerült a végére 11 gól különbséggel nyernünk. Váci KSE –
SZKSK 7:18 (4:7). Gratulálok az eredményekhez! Remélem, még ebben a szezonban sikerül olyan mérkőzést is játszanunk, ahol végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtunk! A csapat tagjai voltak:Benka Gergő, Bognár Máté, Boros Bálint, Ferencz Márk, Ferencz Dominik, Forgács Botond, Hatvani Mór, Jakobicz Nándor, Nagy Roland, Nagy Levente, Németh Benjamin, Gyapjas András, Halász Erik.
 • 29
 • okt.

Veres István : Hétvégén ismét két mérkőzéssel folytattuk szereplésünket a gyermekbajnokságban. Elsőnek Százhalombatta ellen álltunk fel a középkezdéshez. Döcögős kezdés után a félidő végéig jelentős előnyre tettünk szert, amit a végéig sikerült tovább növelnünk. SZKSK – Százhalombatta VUK SE 19:8 (11:4). Régi riválisunk, Ráckeve volt következő ellenfelünk.Végig kiélezett küzdelemben, jobb védekezésünknek köszönhetően mi hagyhattuk el győztesen a pályát. Ráckeve VKSK – SZKSK 9:12 (5:7). Mindkét összecsapáson megfelelő hozzáállással, egymást segítve szereztük meg a két győzelmet.

A csapat tagjai voltak: Benka Gergő, Biczó Zsombor, Ferencz Dominik, Ferencz Márk, Forgács Botond, Gyapjas András,Hatvani Mór, Jakobicz Nándor, Lohonya László, Nagy Levente, Nagy Roland, Németh Benjámin.

Lukács Csaba : A második fordulón vagyunk túl a gyerekbajnokságban. Játékunknak fejlődni kellett volna, sajnos ezt nem tapasztathattuk. Lassan,  pontatlanul kézilabdázunk,  rengeteg technikai hibával.  Az a legnagyobb gond, hogy ennek ellenére két magabiztos győzelmet aratottunk,  ami nem biztos,  hogy javítja az edzéseken a belső motivációt. Szeretném ha nem gondolnánk,  hogy jók vagyunk  ...

 • 07
 • okt.

Veres István: A korosztály első fordulójára 13 játékossal utaztunk Dömsödre, ahol két mérkőzést játszottunk, a mérleg egy-egy döntetlen és győzelem. A versenykiírásnak megfelelően  mindenki ugyanannyi játékidőt tölthetett a pályán. Nagyon szép megoldások mellett többször kezdetleges hibákat is vétettünk, ha ezek számát képesek leszünk csökkenteni, akkor a későbbiekben még eredményesebbek lehetünk

SZKSK-Dabasi KC VSE 12:12 (6:4),
SZKSK-Cegléd KKSE Várkonyi 14:3 (7:2).

A csapat tagjai: Benka Gergő, Biczó Zsombor, Ferencz Dominik, Ferencz Márk, Gyapjas András, Halász Erik, Hatvani Mór, Nagy Levente, Nagy Roland, Németh Benjamin, Orosz Bence, Takács Dániel, Tóth Zalán.

Lukács CsabaNagyon ideges,  kapkodó de rendkívül izgalmas első mérkőzést játszottunk és egy álmos, ritmustalan másodikat.  A gyerekeknek szokniuk kell a nagy pályát és a 6+1-es felállást.  Az akarat viszont feltétlenül dicséretes. 

Szksk II. -Ráckeve  11-11

Szksk II.- Gyömrő 7-6

 

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu