Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U10 Szebeni - Vége a szezonnak
Kiemelt

2019 május 12
Lukács Csaba : Két mérkőzéssel zárult számunkra a bajnokság Dunaharaszti és a Dunavarsány csapatával. . Könnyed, szórakoztató játékkal arattunk magabiztos sikereket.
Elmondható, hogy eredményes szezont tudunk magunk mögött, hiszen jelentősen javult játékunk az őszhöz képest! Védekezésünk határozottabb lett, gyors, szerintem élvezhető kézilabdát játszunk, egyénileg sokat fejlődtek a gyerekek.
A szezon két legélvezhetőbb meccsét a Csokonai csapatával játszottuk, ami biztató egyesületünk szempontjából. Létszámban lehetnénk többen, az még több versenyhelyzetet teremtene a csapaton belül. 
Akik végigjátszották a bajnokságot: 
AMBRUS LEVENTE BARNA, CZINKE BOTOND, HORNYAN MARCELL, KADA VAJK, KÁDÁR ALEX, MORVA CSONGOR, SOPRONYI ZSOMBOR, TORMA PÉTER, TURCSIK ZSOMBOR

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu