U10 - U 11 Szebeni - Jó játék, elégedett edző
Kiemelt

2019 április 07
Lukács Csaba: Talán a szezon legjobb játékát nyújtottuk az első mérkőzésen az SZKSK-Csokonai csapata ellen. Bár taktikáról ebben a korosztályban nem beszélhetünk, de a gyerekek maradéktalanul megvalósították mindazt, amit megbeszéltünk. Jól és határozottan védekeztünk, kicsit jobban támadtunk, mint szoktunk és párosult mindez nagyszerű kapusteljesítménnyel. Ezeknek együttesen meglett az eredménye.Nagyon elégedett voltam a látottakkal. 
A második mérkőzésen már fáradtabb volt a csapat, de így magabiztosan játszottunk a diósdi gyerekek ellen, élvezhető meccsen szereztünk kicsit több gólt, mint amennyit kaptunk. 
Ez valóban egy értékes hétvége volt!
A csapat: Kádár Alex, Turcsik Zsombor, Torma Péter, Morva Csongor, Sopronyi Zsombor, Czinke Boti, Ambrus Levente és Kada Vajk.
 
Az elműlt héten U11 csapatunknak is fordulója volt . Először jók voltunk, majd királyok! Az első mérkőzésen a Batta ellen jól játszottunk,. Gyorsan támadtunk, határozottabban védekeztünk és ennek köszönhetően 10 góllal győztünk. A második meccsre talán elfáradtunk, illetve elhittük, hogy nagyon jók vagyunk (ez sajnos látszott már a bemelegítésnél), ennek köszönhetően simán kikaptunk a Vörösváriaktól. Hiányzott az akarat, elsősorban a védekezésünkből. 
Nem hiszem, hogy keseregni kellene, hiszen ilyen bárkivel előfordulhat. Egyénileg több jó teljesítményt láthattunk, ami a jövőre nézve biztató

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu