• 25
  • febr.
Lukács Csaba : Látszott a hosszú szünet játékunkon. Rengeteg hibával kézilabdáztunk, csak nagyon kevés pozitívum említhető ezen a kora délutánon. Örüljünk Morva Csongor bemutatkozásának, első mérkőzéseit játszotta a kisfiú. 
Folytatás márciusban, remélhetőleg pontosabb, kreatívabb és eredményesebb játékkal.
A csapat: AMBRUS LEVENTE BARNA ,CZINKE BOTOND , KADA VAJK , KÁDÁR ALEX , MORVA CSONGOR, SOPRONYI ZSOMBOR , TORMA PÉTER, TURCSIK ZSOMBOR
  • 18
  • dec.
Lukács Csaba : Az utolsó őszi u10-es fordulót rendezték a hétvégén. Az Ádám Jenő csapata a Bíróval illetve a Ráckevével játszott! Az első mérkőzésen a felek hasonló játékerőt képviseltek így kiegyenlített mérkőzést láthattak a lelkes szülők. 
A második Ráckeve elleni meccsen az ősz legjobb teljesítményét nyújtották a gyerekek. Egészen kiválóan védekeztünk és jól támadtunk, így sima győzelmet arattunk! Erre a teljesítményre igazán büszkék lehetünk!
A csapat: Kádár Alex, Czinke Boti, Turcsik Zsombi, Torma Peti, Hornyan Marci, Ambrus Levi és Sopronyi Zsombi!
  • 27
  • nov.

Kellner Máté- Lukács Csaba : 

A csokonai szivacskézilabdásai után ismét a Budai Farkasok csapatával kezdtünk. Gyorsan játszott a csapat, ami főleg az 1. félidőben volt hatékony. 2. félidőben kissé elfáradt a csapat, hiszen csere nélkül kellett játszani. A 2. félidőre kértem, hogy kevésbé nyitottan védekezzünk, amit részben valósítottak meg a gyerekek. Ennek eredményeképpen az ellenfél bejátszásokkal próbálkozott. A csapat jól játszott, így elégedetten készülhetett a következő mérkőzésre.
Keret: Czinke Botond, Hornyan Marcell, Kada Vajk, Kádár Alex, Sopronyi Zsombor, Turcsik Zsombor.
 
  • 14
  • okt.

Lukács Csaba : Lejátszotta első 2 mérkőzését u10es csapatunk ebben a szezonban.  Jó kapus teljesítményekkel biztos győzelmeket arrattunk kicsit szűk keretünkkel.

Eredmények : 

Szksk Ádám Jenő - Gyál 14-9
Szksk Ádám Jenő - Cegléd 9-4
A csapat : Torma Peti,  Turcsik Zsombi , Hornyan Marci,  Czinke Boti,  Kádár Alex és Kada Vajk

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu