Szivacs - Csokonai - Felkészülési edzőmérkőzések a Ráckeve csapataival
Kiemelt

2019 január 26
Kellner Máté : Január 26-án délelőtt az U10-eseknek és U8-asoknak szerveztünk edzőmérkőzéseket a Szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskolában. A Ráckeve egyesülete fogadta el a meghívást, így mindkét korosztályban 2-2 mérkőzést tudtunk játszani. A kisebbek az 1. mérkőzés 1. félidejében még kevésbé játszottak bátran, de utána nagyon sok jó megoldást láttam védekezésben és támadásban is. 7-en voltunk ebben a korosztályban, mindenki kapott játéklehetőséget és mindenki tudott gólt is lőni a mezőnyjátékosok közül. Mezőnyjátékba ígéretesnek látom több gyerekünk hozzáállását és fejlődését.
A nagyobbaknál egy jól felkészült csapat ellen játszottunk. Az 1. játék jobban, a 2. már kevésbé sikerült jól. Utóbbinál a fáradtság, kissé talán az önfejűség játszott szerepet. Voltak szép megoldások akkor, amikor higgadtan és tudatosan játszottuk, amit eddig tanultunk. Az egyéni játék itt már egyre kevésbé érvényesül, ezért akkor játszottunk jól, ha csapatként tettük a dolgunkat. Küzdelmes mérkőzéseket játszottunk, szerintem csak hasznára vált a 2009-2010-es korosztálynak is ez a szombat délelőtti program. Köszönöm a szurkolást, a segítséget a szülőknek a mai napért!
A csapat tagjai voltak U10-ben és U8-ban: Bárdos Balázs, Bukta Bódog, Esztocsák Marcell, Forgács Benedek, Füle Balázs, Gavaldi Gergő, Gergely Barna, Kővári Kristóf, Mihály Dávid, Mucska Bálint, Nagy Kristóf, Nagy Márton Géza, Pethő Gábor, Pintér László, Ruszkai Dominik, Sramek Zalán, Tóth Bence.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu