Szivacs kézi utolsó forduló 2018-ban
Kiemelt

2018 december 18
Kellner Máté: Az utolsó U10 fordulót Ráckevén játszottuk. Tartalékosan játszottunk, hiszen az eddig megszokott 9-10 fő helyett 7-en tudtunk elmenni.
A Bíró szivacskézilabdásokkal, illetve a Százhalombatta csapatával játszottunk. Az 1. mérkőzés küzdelmesre sikeredett, mindkét csapat nagyon jól védekezett. A helyzetkihasználással voltam legkevésbé elégedett, hiszen több ziccer és 3 büntető is kimaradt, 1-et tudtunk értékesíteni. Dicsérendő, hogy az edzéseken nem régen tanult beállós mozgásokat ügyesen játszottuk, kiemelném Pántya István teljesítményét.
A 2. mérkőzés közvetlenül az 1. után következett. A két csapat között nagy különbség volt a mieink javára, viszont még hiányolom a türelmesebb támadásokat, mert sokszor hamar fejezzük azokat be és még mindig sok néhány játékosunknál az egyéni játék. A teljesítményért dicséretet érdemelnek a gyerekek, reméljük februártól már ismét nagyobb létszámban leszünk.
A csapat tagjai voltak: Bukta Bódog, Finta Milán, Füle Balázs, Kővári Kristóf, Nagy Márton Géza, Pántya István, Ruszkai Dominik.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu