• 04
 • márc.
Kellner Máté : Március 2-án Alsónémedin kezdtük el az U8-as bajnokságot. 7 kisgyereket neveztünk, ebből mindenki jelen volt. Közülük 2-en délelőtt U9-es mérkőzéseken is részt vettek, de példamutató módon itt is jelen voltak. Az 1. mérkőzést a ceglédi-, majd a 2. mérkőzésen egy szentendrei csapattal játszottuk.
Mindkét mérkőzés véleményem szerint ebben a korosztályban magas színvonalúan zajlott le. Több technikai hibát vétettünk mindkét mérkőzés 1. félidejében, ezért szorossá tettük a játékrészt. A 2. félidő elején 3 olyan játékos játszott, akik technikailag már előrébb járnak, de e mellett kapust is cseréltünk, így ellenfeleink támadásban már kevésbé voltak hatékonyak. 2. félidőben is mindenki játszott, ami mindenképpen segíti a gyerekek fejlődését. Még sok hasonló mérkőzést kell játszanunk, hogy mindenki önbizalma növekedjen. A mai nap ebben sokat segített, az ehhez hasonló hozzáállás pedig segítheti a csapat és az egyéni fejlődést egyaránt.
A csapat tagjai voltak: Bárdos Balázs, Gavaldi Gergő, Gergely Barna, Mucska Bálint, Pethő Gábor, Pintér László, Tóth Bence.
 • 25
 • febr.
Kellner Máté : Február 24-én Zsámbékon játszottuk ebben az évben az 1. fordulót. Már többen voltunk mint a legutóbbi fordulón, remélem a következőn mindenki jelen lehet már. Így 9-en játékosunk szerepelhetett.
A mérkőzéseket a Dunavarsány és a Pilisvörösvár csapataival játszottuk le. Óriási tudásbeli különbséget tapasztaltam. Míg az 1. fordulón összesen 1 gólt kaptunk és támadásban is nagyon egyoldalú volt a játék a számunkra, addig a 2. mérkőzésen mindent mozgósítanunk kellett, hogy jó mérkőzést játszhassunk egy nagyon jó csapat ellen. A védekezésben kaptak sok feladatot a gyerekek a mérkőzés előtt, míg támadásban az emberfogás elleni sok mozgásos támadójátékra hívtam fel a figyelmüket. Fegyelmezetlenül védekeztünk legtöbbször, mert nagyon nyitottak voltunk egy gyors csapat ellen. Ellenfelünknél egy jól képzett bal kezes játékos volt leginkább veszélyes a kapunkra, a többieket aránylag jól semlegesítettük. Amikor csapatként védekeztünk, nem volt ellenszere ellenfelünknek, amikor egy-egy elleni szituációra került sor, akkor a lábmunkánk már kevésnek bizonyult. Voltak jó szakaszai a mérkőzésnek, amikor csapatként viselkedtünk! 2. ellenfelünk jobb volt, de jó hangulatú, küzdelmes mérkőzést játszottunk.
A csapat tagjai voltak: Bukta Bódog, Esztocsák Marcell, Forgács Benedek, Kővári Kristóf, Mihály Dávid, Nagy Márton Géza, Pántya István, Ruszkai Dominik, Sramek Zalán.
 • 26
 • jan.
Kellner Máté : Január 26-án délelőtt az U10-eseknek és U8-asoknak szerveztünk edzőmérkőzéseket a Szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskolában. A Ráckeve egyesülete fogadta el a meghívást, így mindkét korosztályban 2-2 mérkőzést tudtunk játszani. A kisebbek az 1. mérkőzés 1. félidejében még kevésbé játszottak bátran, de utána nagyon sok jó megoldást láttam védekezésben és támadásban is. 7-en voltunk ebben a korosztályban, mindenki kapott játéklehetőséget és mindenki tudott gólt is lőni a mezőnyjátékosok közül. Mezőnyjátékba ígéretesnek látom több gyerekünk hozzáállását és fejlődését.
A nagyobbaknál egy jól felkészült csapat ellen játszottunk. Az 1. játék jobban, a 2. már kevésbé sikerült jól. Utóbbinál a fáradtság, kissé talán az önfejűség játszott szerepet. Voltak szép megoldások akkor, amikor higgadtan és tudatosan játszottuk, amit eddig tanultunk. Az egyéni játék itt már egyre kevésbé érvényesül, ezért akkor játszottunk jól, ha csapatként tettük a dolgunkat. Küzdelmes mérkőzéseket játszottunk, szerintem csak hasznára vált a 2009-2010-es korosztálynak is ez a szombat délelőtti program. Köszönöm a szurkolást, a segítséget a szülőknek a mai napért!
A csapat tagjai voltak U10-ben és U8-ban: Bárdos Balázs, Bukta Bódog, Esztocsák Marcell, Forgács Benedek, Füle Balázs, Gavaldi Gergő, Gergely Barna, Kővári Kristóf, Mihály Dávid, Mucska Bálint, Nagy Kristóf, Nagy Márton Géza, Pethő Gábor, Pintér László, Ruszkai Dominik, Sramek Zalán, Tóth Bence.
 • 18
 • dec.
Kellner Máté: Az utolsó U10 fordulót Ráckevén játszottuk. Tartalékosan játszottunk, hiszen az eddig megszokott 9-10 fő helyett 7-en tudtunk elmenni.
A Bíró szivacskézilabdásokkal, illetve a Százhalombatta csapatával játszottunk. Az 1. mérkőzés küzdelmesre sikeredett, mindkét csapat nagyon jól védekezett. A helyzetkihasználással voltam legkevésbé elégedett, hiszen több ziccer és 3 büntető is kimaradt, 1-et tudtunk értékesíteni. Dicsérendő, hogy az edzéseken nem régen tanult beállós mozgásokat ügyesen játszottuk, kiemelném Pántya István teljesítményét.
A 2. mérkőzés közvetlenül az 1. után következett. A két csapat között nagy különbség volt a mieink javára, viszont még hiányolom a türelmesebb támadásokat, mert sokszor hamar fejezzük azokat be és még mindig sok néhány játékosunknál az egyéni játék. A teljesítményért dicséretet érdemelnek a gyerekek, reméljük februártól már ismét nagyobb létszámban leszünk.
A csapat tagjai voltak: Bukta Bódog, Finta Milán, Füle Balázs, Kővári Kristóf, Nagy Márton Géza, Pántya István, Ruszkai Dominik.
 • 27
 • nov.
Csokonai
Kellner MátéDunaharasztiba játszottuk az U10-es korosztályba a 2. fordulót. 1. mérkőzésen a Budai Farkasokkal játszottunk, ahol összesen 7-en voltunk. 2 fiúval kiegészülve a 2. mérkőzésen már majdnem teljes kerettel tudtunk játszani, amit a saját egyesületünkön belüli csapattal, az Ádám Jenő szivacskéziseivel játszottuk le.
Mindkét mérkőzésen megfelelő hozzáállással játszottak a fiúk, aminek jó teljesítménye is lett az eredménye. Előfordult még egyénieskedés, de véleményem szerint már egyre inkább csapatjátékot játszunk. Elégedett vagyok a csapattal, főleg, hogy a fejünket is kezdjük használni! Gratulálok a 2 mérkőzéshez!
Keret: Bukta Bódog, Esztocsák Marcell, Füle Balázs, Kővári Kristóf, Mihály Dávid, Nagy Márton Géza, Pántya István, Ruszkai Dominik, Sramek Zalán.
 
 • 27
 • nov.
Csokonai
Kellner MátéDunaharasztiba játszottuk az U10-es korosztályba a 2. fordulót. 1. mérkőzésen a Budai Farkasokkal játszottunk, ahol összesen 7-en voltunk. 2 fiúval kiegészülve a 2. mérkőzésen már majdnem teljes kerettel tudtunk játszani, amit a saját egyesületünkön belüli csapattal, az Ádám Jenő szivacskéziseivel játszottuk le.
Mindkét mérkőzésen megfelelő hozzáállással játszottak a fiúk, aminek jó teljesítménye is lett az eredménye. Előfordult még egyénieskedés, de véleményem szerint már egyre inkább csapatjátékot játszunk. Elégedett vagyok a csapattal, főleg, hogy a fejünket is kezdjük használni! Gratulálok a 2 mérkőzéshez!
Keret: Bukta Bódog, Esztocsák Marcell, Füle Balázs, Kővári Kristóf, Mihály Dávid, Nagy Márton Géza, Pántya István, Ruszkai Dominik, Sramek Zalán.
 
 • 22
 • okt.
Kellner Máté : Október 20-án Dunaújvárosban vettünk részt U10-es korosztályba az Üstökös kupán. Rendkívül sűrű nap volt, hiszen a 3 napos tornából a szervezők 1 napra sűrítették a mérkőzéseket, így 4 mérkőzést játszottunk. A tornán a Csokonai szivacskézilabda csapatunk mellett 2 fővel a Bíró szivacskézilabdásai is hozzájárultak!
Az 1. mérkőzésen az Éles KISE csapatával mértük fel tudásunkat. Szoros 1. félidőt játszottunk, a 2. félidőre elfáradtunk, a védekezésnél a visszarendeződés okozott problémát. A szülők folyamatos eredményszámolása szerint 11-18-ra maradtunk alul. A következő mérkőzésen a VAX KE Sárbogárddal játszottunk. A védekezéssel maximálisan elégedett voltam, támadásban is sok ötletes megoldást láttam. 13:4-es eredménnyel egyértelműen jobban játszottunk. Talán a 3. mérkőzésre mondható, hogy kapkodva, összeszedetlenül játszottunk, amihez a soltvadkerti csapatnak is nagy szerepük volt. Jó csapattól kaptunk ki (16:21), amit azért sajnáltam, mert a védekezés,- ami végig működött -, azt ezen a mérkőzésen nem láttam. Dicsérendő, hogy a 2. félidő vége felé összeszedettebbek voltunk. Néhány játékos teljesítménye a csapatával ellentétesen feljavult. Az utolsó mérkőzésen KISTEXT csapatával (Csanádi) játszottunk. Sokat futva méltón fejeztük be a napot 19:4-es győzelemmel. Gratulálok a gyerekeknek! Elégedett voltam velük. A hosszú nap hozadékának a nagyobb terhelést, a csapat egységének erősítését tartom.
A csapat tagjai voltak: Esztocsák Marcell, Finta Milán, Füle Balázs, Gyapjas András, Kővári Kristóf, Nagy Márton Géza, Pántya István, Sramek Zalán, Tóth Zalán Krisztián
 • 08
 • szept.

                                                                                                    Kedves Szülők!

A Szigetszentmiklósi kézilabda Sport Kör egyesület keretein belül a Csokonai szivacskézilabda csapata a 2018/2019. tanévben is várja a 2011-2012-ben született fiúk jelentkezését! 

A jövő héten (2018. 09. 10-2018. 09. 14.) még rendhagyó módon a következő helyszíneken és időpontokban tartunk edzést:

Kedden: 17:30-18:30, Szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskola tornaterme

Csütörtökön: 17:15-18:30, Szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskola tornaterme

Pénteken: 17:00-18:00, Csokonai kisiskola tornaterme ( Csokonai u 16 ) 

 

Szeptember 17-től állandó helyszíneken, időpontokban tartjuk edzéseinket!

Hétfőn és pénteken 17:00-18:00 között a Csokonai kisiskolában, csütörtökön pedig 17:15-18:30 között van lehetőség részt venni a Szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános iskolában.

Elérhetőség:

edző: Kellner Máté, mobil: 30/547 2810; e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

weblap: www.szksk.hu

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu