• 10
 • dec.

Havril Károly : 2019. december 9. napján játszott csapatunk Ajkán. A mérkőzést nekem köszönhetően hendikeppel kezdte a hazai csapat, mert négy legidősebb játékosunk igazolását itthon hagytam. Ennek következtében  kilenc játékossal léptünk pályára. Az egy kapussal, egy U15 korú irányítóval négy szélső, két lövővel és egy beállóval felálló csapatunk 37-27 re kapott ki a házigazdáktól. Mivel az igazolással rendelkező  játékosaink létszáma nem érte el a minimum 12 főt, a vonatkozó szabályok alapján valószínűleg 10-0 ra változtatják az eredményt.  Gratulálok a pályára lépő játékosoknak, mert tisztességgel helyt álltak!

 • 18
 • nov.

Szigetszentmiklósi KSK - Budai farkasok NKT 32-26 ( 17-12 ) 

Havril Károly : OSB. II. osztálya Nyugati csoportjában , hazai pályán játszottunk 2018. november 11.-én  A mérkőzésen sikerült hat góllal legyőzni a vendég Budai Farkasok csapatát. Sajnos a kapott gólok
száma még mindig igen magas, de legalább mindenki pályára tudott lépni gratulálok a csapatnak. - A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Kézilabda – minden verseny,
Fiú Serdülő II. osztály-Nyugat almenü pontokban találhatók.

Balatonfüredi KSE II - SZKSK 26-23 ( 12-14 )

Az első félidő után sajnos ött egy második is 

 • 22
 • okt.

Tatai AC - Szigetszentmikósi KSK 35-24 / 17-9 / 

Admin : Ha volt rá idő, akkor csapatunk megnézhette a híres Öreg tatat, sajnos más információnk nincs a mérkőzésről azon kívül, hogy nem sikerült nyernünk. 

 • 15
 • okt.

Havril Károly : OSB. II. osztálya Nyugati csoportjában , hazai pályán játszottunk 2018. október 14.-én a A mérkőzésen sikerült hét góllal legyőzni a vendég Cunder CU Kézisuli csapatát. Sajnos a kapott gólok száma még mindig igen magas, de olykor - olykor már felfedezhető volt, nyomokban a védekezésre való törekvés, amihez - a két pont megszerzése mellett - gratulálok a csapatnak.- A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Kézilabda – minden verseny,Fiú Serdülő II. osztály-Nyugat almenü pontokban találhatók.

 • 08
 • okt.

Havril Károly : OSB. II. osztálya Nyugati csoportjában idegenben játszottunk 2018. szeptember 19.-én a Telekom Veszprém II. otthonában. 2018. szeptember 30.-án pedig hazai pályán vívtunk meg a Budapesti Elektromos csapatával. Az első csapattól kilenc, míg a második csapattól hét góllal kaptunk ki. A lőtt gólók számával mindenki elégedett lehet, de a kapott gólók mutatják, hogy a védekezésünkön erősen dolgozni kell.

Harmadik mérkőzésünket  Százhalombattán játszottunk 2018. október 06.-án . A mérkőzésen sikerült hét góllal legyőzni a házigazdát. Sajnos a kapott gólok száma még mindig igen magas az ezen a mérkúzésen mutatott jó kapusteljesítmény ellenére. 

 • 17
 • szept.

 Havril Károly : OSB. II. osztálya Nyugati csoportjában az első mérkőzést hazai pályán rendezhettük meg. Az első félidőben, amig bírtuk erővel partiban voltunk az ellenféllel. Sajnos az állóképességi fölény következtében a második félidőben az Éles Kézisuli 2004. és 2005. évben született játékosokból álló csapata egyszerűen bedarált bennünket. A 16 – 13 félidei eredmény után 22-35 végeredménnyel zártunk.
- A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Kézilabda – minden verseny, Fiú Serdülő II. osztály-Nyugat almenü pontokban találhatók.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu