• 22
  • okt.

Tatai AC - Szigetszentmikósi KSK 35-24 / 17-9 / 

Admin : Ha volt rá idő, akkor csapatunk megnézhette a híres Öreg tatat, sajnos más információnk nincs a mérkőzésről azon kívül, hogy nem sikerült nyernünk. 

  • 15
  • okt.

Havril Károly : OSB. II. osztálya Nyugati csoportjában , hazai pályán játszottunk 2018. október 14.-én a A mérkőzésen sikerült hét góllal legyőzni a vendég Cunder CU Kézisuli csapatát. Sajnos a kapott gólok száma még mindig igen magas, de olykor - olykor már felfedezhető volt, nyomokban a védekezésre való törekvés, amihez - a két pont megszerzése mellett - gratulálok a csapatnak.- A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Kézilabda – minden verseny,Fiú Serdülő II. osztály-Nyugat almenü pontokban találhatók.

  • 08
  • okt.

Havril Károly : OSB. II. osztálya Nyugati csoportjában idegenben játszottunk 2018. szeptember 19.-én a Telekom Veszprém II. otthonában. 2018. szeptember 30.-án pedig hazai pályán vívtunk meg a Budapesti Elektromos csapatával. Az első csapattól kilenc, míg a második csapattól hét góllal kaptunk ki. A lőtt gólók számával mindenki elégedett lehet, de a kapott gólók mutatják, hogy a védekezésünkön erősen dolgozni kell.

Harmadik mérkőzésünket  Százhalombattán játszottunk 2018. október 06.-án . A mérkőzésen sikerült hét góllal legyőzni a házigazdát. Sajnos a kapott gólok száma még mindig igen magas az ezen a mérkúzésen mutatott jó kapusteljesítmény ellenére. 

  • 17
  • szept.

 Havril Károly : OSB. II. osztálya Nyugati csoportjában az első mérkőzést hazai pályán rendezhettük meg. Az első félidőben, amig bírtuk erővel partiban voltunk az ellenféllel. Sajnos az állóképességi fölény következtében a második félidőben az Éles Kézisuli 2004. és 2005. évben született játékosokból álló csapata egyszerűen bedarált bennünket. A 16 – 13 félidei eredmény után 22-35 végeredménnyel zártunk.
- A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Kézilabda – minden verseny, Fiú Serdülő II. osztály-Nyugat almenü pontokban találhatók.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu