Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

 • 20
 • máj.

SZKSK - KK Ajka  39 - 36 

Lízer László: Az utolsó forduló fontos volt számunkra mivel, kiesés szélén álltunk! Nem mondhatnám, hogy acélosan játszottunk. A védekezés még mindig átjáró ház volt, de a
támadásokból szerzett gólokkal az Ajkaiak mögött tudtunk maradni. A végjátékban Juhász Roland védéseivel sikerült egyenlítenünk, majd az ellenfél sorozatos szabálytalanságait kihasználva, előnyt
szereztünk és megtartottuk a végéig. Ezzel a győzelemmel a 8. helyen zártunk, elkerülve a kiesést a II.osztályból! Gratulálok a győzelemhez!

 • 12
 • máj.

2019  05.09  Várpalota Szigetszentmiklósi KSK 36-31 / 15-15 / 
Lízer László : Sajnos a hazai csapat kicsit nagyobb lelkesedéssel állt a mérkőzéshez ezért hamar megszerezték a vezetést így nekünk folyamatosan futunk kellett az eredmény után!  A védekezésünk igen  gyenge lábakon állt hiába oldottuk meg viszonylag jól a támadásokat sajnos hátul nem volt ütközés! A végeredményről is az látszik 31 góllal lehet mérkőzés nyerni de ahhoz hatékonyabb védekezés kell!

 • 29
 • ápr.

FTC -SZKSK 35-26  ( 19-13 ) 

Lízer László: Az első perctől kezdve látható volt a két lcsapat között a sebességkülönbség! A fiaink elől küzdöttek vissza sajnos már nem értek, és igy nem csak a játékosok után de az eredmény után is futottunk. Az ellenfél akkor lőtt gólt amikor kapura lőttek ( nem akarom a kapusunk érdemeit becsmérelni de  mindha nem lett volna akadály)
Salynos a védekezésünk igen gyenge !
Szeretnem kiemelni Szépvölgyi Dani támadó játékat és küzdeni akarását!

 • 08
 • ápr.

Havril Károly : OSB. II. osztálya Nyugati csoportjában hazai pályán játszottunk 2019. április 7.-én a Balatonfüred KSE II. . csapatával. A vendég csapat jobb helyzetkihasználása, példaértékű csapatmorálja sajnos két góllal felülmúlta a miénket, így megérdemelten nyertek.- A jegyzőkönyvek a www.mksz.hu honlapon Versenyek, Kézilabda – minden verseny, Fiú Serdülő II. osztály-Nyugat almenü pontokban találhatók.

 • 01
 • ápr.

Havril Károly : OSB. II. osztálya Nyugati csoportjában idegenben játszottunk 2019. március 28.-án a Budai Farkasok. csapatával. A hazai csapat sajnos átrohant rajtunk. Hiába jár le 2-4 OSB korú játékos edzésekre, az egyéb elfoglaltságuk miatt levelezőn felkészülő játékosokkal, nem tudtunk összehangoltan védekezni. A sokszor kifogásolt fiatalabb korosztály viszont tisztességgel helyt állt a -
furcsa mód - edzést látogató 2003-2002 születésű csapattársaikkal. Lehetne kifogásolni a játékvezetést, de sajnos érdemben belenyúlni a mérkőzésbe, csak egyenlő erőt képviselő csapatok mérkőzésén tudnak. A 11 gólnyi különbség nem fogható rájuk. Ugyan akkor a játékvezető a pálya része, és nem írják oda a jegyzőkönyvbe, hogy az SZKSK szerint gonoszak voltak, és az eddigi megfigyeléseim alapján nem is kapunk vigaszpontot .
- A jegyzőkönyvek a www.mksz.hu honlapon Versenyek, Kézilabda – minden verseny, Fiú Serdülő II. osztály-Nyugat almenü pontokban találhatók.

 • 25
 • márc.

Havril Károly : OSB. II. osztálya Nyugati csoportjában, a tavaszi forduló első mérkőzését hazai pályán játszottunk 2019. március 24.-én a Tatai AC. csapatával. A vendég csapattól sima tízgólos vereséget szenvedtünk.
- A jegyzőkönyvek a www.mksz.hu honlapon Versenyek, Kézilabda – minden verseny, Fiú Serdülő II. osztály-Nyugat almenü pontokban találhatók.

 • 18
 • márc.

SZKSK- Százhalombatta   41-24 

Cunder TU Kézisuli - SZKSK  33-24

Havril Károly : 2019.03.10. napján mérkőztünk hazai pályán a Százhalombattai VUK Se- vel. 2019.03.17.- én pedig a Cunder Kézisuli csapatával. Az első mérkőzésen egy fiatal csapattal küzdöttünk, ahol szinte minden megmozdulásunk bejött. Ennek megfelelően nagy arányú győzelmet arattunk.A második mérkőzésen hasonló korosztályt képviselő csapattal szemben szenvedtünk sima vereséget.

 • 28
 • febr.

Elektromos SE - Szigetszentmiklósi KSK 52-27 

Lízer László : A mérkőzés a 12. percig normális tempóban és fej-fej mellet folyt, amikor egy adminisztratív hiba miatt a játék 6 percig szünetelt. A közjáték után már nem volt megfelelő a koncentrálás a csapat játékosainál így ellenfelünk jelentős előnyre tett szert, mely a mérkőzés vége felé folyamatosan nőtt. Sajnos sem a védekezésben sem a támadás hatékonyságában nem tudtunk megújulni. Remélem, ezt a mérkőzést hamar elfelejtjük és a továbbiakban sikerül jobb teljesítményt nyújtani!

1. oldal / 3

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu