• 25
 • márc.

Havril Károly : OSB. II. osztálya Nyugati csoportjában, a tavaszi forduló első mérkőzését hazai pályán játszottunk 2019. március 24.-én a Tatai AC. csapatával. A vendég csapattól sima tízgólos vereséget szenvedtünk.
- A jegyzőkönyvek a www.mksz.hu honlapon Versenyek, Kézilabda – minden verseny, Fiú Serdülő II. osztály-Nyugat almenü pontokban találhatók.

 • 18
 • márc.

SZKSK- Százhalombatta   41-24 

Cunder TU Kézisuli - SZKSK  33-24

Havril Károly : 2019.03.10. napján mérkőztünk hazai pályán a Százhalombattai VUK Se- vel. 2019.03.17.- én pedig a Cunder Kézisuli csapatával. Az első mérkőzésen egy fiatal csapattal küzdöttünk, ahol szinte minden megmozdulásunk bejött. Ennek megfelelően nagy arányú győzelmet arattunk.A második mérkőzésen hasonló korosztályt képviselő csapattal szemben szenvedtünk sima vereséget.

 • 28
 • febr.

Elektromos SE - Szigetszentmiklósi KSK 52-27 

Lízer László : A mérkőzés a 12. percig normális tempóban és fej-fej mellet folyt, amikor egy adminisztratív hiba miatt a játék 6 percig szünetelt. A közjáték után már nem volt megfelelő a koncentrálás a csapat játékosainál így ellenfelünk jelentős előnyre tett szert, mely a mérkőzés vége felé folyamatosan nőtt. Sajnos sem a védekezésben sem a támadás hatékonyságában nem tudtunk megújulni. Remélem, ezt a mérkőzést hamar elfelejtjük és a továbbiakban sikerül jobb teljesítményt nyújtani!

 • 18
 • febr.

Éles Kise- Szksk OSB II. 41 - 34 
Lízer László Veszprémi Arénában került megrendezésre a forduló, így a hely szelleme is inspirálhatta a fiúkat arra ,hogy 25 perc remek játék után az eredményjelző 17-22 mutatott. A második félidőt viszont bealudtuk lassan körülményesen kezdtük. Nem sikerültek a helyzetek befejezései és nem zártunk vissza elég gyorsan. Sajnos 7 gólos vereséggel zártunk! Kiemelném a két u 15-ös kapus teljesítményt (Baldauf Zoltán és Juhász Roland) remekül helytálltak mindketten!

 • 15
 • febr.

Az MKSZ kiválasztásért felelős munkacsoportja Biczó József Mátét a kiválasztás következő fordulójára jelölte, meynek időpontja 2019.03.02 09.30. Helyszíne Dabas.

Gratulálunk sportolónknak és edzőiknek ehhez a szép sikerhez.

 • 10
 • febr.

Havril Károly : Február első hétvégéjén négycsapatos felkészülési tornát rendeztünk, melyen minden olyan 2005- 2002 születésű lurkó részt vett, aki épp nem volt beteg, nem volt osztály kirándulni, vagy esetleg sítáborban. Tehát mind a 13-an jelen voltak. A tornán egy mérkőzést megnyertünk, kettőt elvesztettünk. Mindenki kapott játék lehetőséget. 

OSB. II. osztálya Nyugati csoportjában, a tavaszi forduló első mérkőzését hazai pályán játszottunk 2019. február 7.-én a Telekom Veszprém II. csapatával, ledöntve a saját magunknak emelt akadályokat, kettő góllal, 36 : 34.arányban sikerült legyőzni a vendégcsapatot.
- A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Kézilabda – minden verseny, Fiú Serdülő II. osztály-Nyugat almenü pontokban találhatók.
Szeretném megköszönni azt a szülői kezdeményezést, mely a mérkőzések külsőségének (zene, csapatok névszerinti bemutatása, konferálás) profi szintre emelésére irányultak. Úgy gondolom a
fiúknak nagyon bejött.

 • 10
 • dec.

Havril Károly : 2019. december 9. napján játszott csapatunk Ajkán. A mérkőzést nekem köszönhetően hendikeppel kezdte a hazai csapat, mert négy legidősebb játékosunk igazolását itthon hagytam. Ennek következtében  kilenc játékossal léptünk pályára. Az egy kapussal, egy U15 korú irányítóval négy szélső, két lövővel és egy beállóval felálló csapatunk 37-27 re kapott ki a házigazdáktól. Mivel az igazolással rendelkező  játékosaink létszáma nem érte el a minimum 12 főt, a vonatkozó szabályok alapján valószínűleg 10-0 ra változtatják az eredményt.  Gratulálok a pályára lépő játékosoknak, mert tisztességgel helyt álltak!

 • 18
 • nov.

Szigetszentmiklósi KSK - Budai farkasok NKT 32-26 ( 17-12 ) 

Havril Károly : OSB. II. osztálya Nyugati csoportjában , hazai pályán játszottunk 2018. november 11.-én  A mérkőzésen sikerült hat góllal legyőzni a vendég Budai Farkasok csapatát. Sajnos a kapott gólok
száma még mindig igen magas, de legalább mindenki pályára tudott lépni gratulálok a csapatnak. - A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Kézilabda – minden verseny,
Fiú Serdülő II. osztály-Nyugat almenü pontokban találhatók.

Balatonfüredi KSE II - SZKSK 26-23 ( 12-14 )

Az első félidő után sajnos ött egy második is 

1. oldal / 2

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu