• 14
 • dec.

Komló- SZKSK 30-29

SZKSK: Kovács R.- Spacsek 7, Fülöp 2, Márton 10, Horváth P., Pál 6, Madár 4. cserék: Husonyicza, Magyar- Varga, Szépvölgyi, Mécs.

Vas János : Sajnos nem bírtuk el az átlövőink hiányát. Jól küzdöttünk, de egy 10 perces rövidzárlat ( - 6 ) utáni felzárkózás  miatt a végére elfogyott az erő.  Védekezésben kellett volna kicsit több, és a helyzetkihasználás is lehetett volna jobb. Talán a tavaszi idényre felgyógyulnak a sérült átlövők, és több pontot szerzünk mint ősszel.

 • 09
 • dec.

Szigetszentmiklósi KSK- Balatonfüred 21-43 (12-24)

SZKSK: Kovács R.- Horváth D., Fülöp 2, Márton 3, Horváth P. 9, Spacsek 3, Madár 2. cserék: Husonyicza- Szépvölgyi 1, Mécs 1, Domokos, Pál.

Sajnos az NBIB felnőtt bajnokságban játszó Balatonfüred ellen nagyon sok sérülttel álltunk ki. Egy pillanatig sem volt esélyünk. Kicsit sajnálom, hogy nem tanusítottunk nagyobb ellenállást.

 

 • 27
 • nov.

Budakalász- SZKSK 38-26 (13-14)

SZKSK: Husonyicza- Spacsek, Fülöp 6, Márton 8, Horváth P. 1, Pál 6, Madár 5.cserék: Magyar- Horváth D., Varga, Mécs, Luka.

Nagyon tartalékosan is 35 percen keresztül vezettünk a több NBI-es játékossal felálló hazaiak ellen. Sajnos itt elfogyott az erő, és ezért a negyed óráért (16-2) szégyellem magam. Kár, mert egyébként nagyszerűen küzdöttünk, és nagyon szép dolgokat csináltunk.

 • 27
 • nov.

Szigetszentmiklósi KSK- Csurgói KK 29-30(16-18)

SZKSK: Kovács- Spacsek 7, Ács 2, Márton 6, Horváth P. 1, Pál 7, Madár 2. cserék: Husonyicza, Magyar- Horváth D., Fülöp 2, Mécs, Luka 1, Varga.

Vas János : Nagyon nehezen vettük fel a vendégek nagy tempóját, így egyre nagyobb hátrányba kerültünk. Az utolsó negyed órára sikerült összekapni a védekezést, fel is zárkóztunk, de a pontszerzés nem sikerült. A védekezésen muszáj javítani.

 • 11
 • nov.

Rév TSC - Szigetszentmiklósi KSK 33-35 / 19-18 /

SZKSK : Kovács Roland(kapus ) , Spacsek László 6(1), Ács Gergely 9(3), Márton Bence 4, Pál László 2, Madár Balázs 2, Fülöp Nándor 7 cs: Husonyica Gergely ( kapus ) , Horváth Patrik 1, Luka András 4 ,Horváth Dániel , Mécs Martin, Szépvölgyi Dániel  Magyar Viktor, 

Vas János : A tavalyi csapatunk egy része ellen játszottunk, ami különös ízt adott a mérkőzésnek. Végig nehezen tudtuk kezelni ezt a helyzetet. A védekezés nehezen állt össze, és a támadásokban is akadtak hibák. Sokáig nem sikerült utolérnünk a hazai csapatot, de a második félidő közepétől, kicsit feszesebb lett a védekezés, és ha a vártnál nehezebben is, de megszereztük első idegenbeli győzelmünket.

 • 27
 • okt.

SZKSK- Veszprémi KKFT 29-27(17-14)

SZKSK: Kovács R. 1- Spacsek 6, Czabán 6, Márton 5, Fülöp 3, Pál 4, Madár 2. cserék: Husonyicza- Luka 2, Mécs, Horváth D., Domokos, Szőllős.

Vas János: Az első félidő elején jól védekeztünk, később kevésbé. Támadásban voltak jó periódusok, és nyögvenyelősek is. A második félidőben jobb lett a védekezés, és gyengébb a támadás. Az 50. percig hol elhúztunk 2-3 néha 5 góllal, hol visszajöttek döntetlenre. Ezután a fejetlen rohanásban két gólt sikerült megőrizni.  Hatalmasat küzdöttünk, és megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok az egész csapatnak.

 • 22
 • okt.

NEKA- SZKSK 40-27 (19-11)

SZKSK: Kovács R.- Horváth D. 1, Szépvölgyi, Czabán 11, Fülöp 5, Pál 7, Madár 2. cserék: Husonyicza- Mécs 1, Márton, Luka, Spacsek.

Továbbra is öt sérültünk nélkül álltunk fel, ezúttal a mezőny legerősebb csapatának otthonában. A körülményekhez képest végig jól tartottuk magunkat, szép dolgokat csináltunk támadásban és védekezésben is. Tisztesnek mondható vereséget szenvedtünk.

 • 14
 • okt.

Szigetszentmiklósi KSK- Várpalotai Bányász SK 38-32 (20-14)

SZKSK: Kovács R.- Horváth D. 5, Szépvölgyi 2, Czabán 12, Fülöp 6, Pál 6, Madár 7. cserék: Husonyicza- Szőllős, Mécs, Domokos, Papp.

Vas János: Erősen tartalékos csapattal tudtunk kiállni, szerencsére a mezőny egyik leggyengébb csapata jött hozzánk. Öt perc után átvettük a vezetést szép lassan elhúztunk, és végig vezetve biztosan győztünk. Az idősebbek hátukra vették a csapatot, a fiatalabbak hozzátették amit tudnak. Ezt várom a továbbiakban is.

1. oldal / 2

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu