Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

 • 20
 • máj.

SZKSK- Komló 34-35(17-21)

SZKSK : Magyar- Spacsek 4, Ács 9, Márton 6, Horváth P. 5, Pál 3, Madár 6. cserék: Kovács- Fülöp 1, Gonda, Szépvölgyi, Mécs, Horváth D.

Sajnos ismét az előző folyóba léptünk. Érthetetlen módon ismét 24 gólt kaptunk 33 perc alatt olyan csapattól, aki ellen a következő 27 percet lehoztunk 11 kapott góllal. Ezúttal nem sikerült a fordítás. Ennek oka a sok kihagyott helyzet mellett egy érthetetlen játékvezetői ítélet 5 másodperccel a vége előtt. Minden esetre először saját házunk táját kell rendbe tennünk, az idén utoljára két hét múlva a megyei 3. helyért, majd a következő évben az ifi bajnokságban.

 
 
 
 • 06
 • máj.

SZKSK- Budakalász 34-31 (13-18)

SZKSK:Kovács- Spacsek 10, Ács 6, Márton 5, Horváth P. 2, Pál 6, Madár 4. cserék: Magyar- Fülöp, Gonda 1, Horváth D., Szépvölgyi.

Vas János : Jól kezdtünk, de gyorsan elolvadt az előny. Pontatlan támadások, kihagyott helyzetek, rossz védekezés, és a második félidő közepén hat gól oda. Szerencsére végre nem a mi erejünk fogyott el, és óriási hajrával fordítani tudtunk. A győzelemért dicséret illet mindenkit, de az ellen a csapat ellen amelyiket 18 perc alatt kilenccel meg tudunk verni, nem illik ilyen 35 percet produkálni.

 • 01
 • máj.

Balatonfüred- SZKSK 34-26 (18-15)

Kovács R.- Spacsek 2, Ács 7, Márton 6, Fülöp 3, Pál 5, Madár 2. cserék: Gonda 1, Horváth D., Mécs, Kovács L., Domokos.

Jó támadójátékkal 50 percig szorosan tartottuk a mérkőzést. Sikerült megakadályozni, hogy átfussanak rajtunk. Az első félidő vége felé néhány pontatlan támadás után kicsit nőtt a különbség, de sikerült visszajönnünk. A végére  elfáradtunk, és két kiállítás miatt nőtt a hátrány, de vállalható vereséget szenvedtünk.

 • 29
 • ápr.

Csurgó- SZKSK 38-29 (15-17)

SZKSK: Kovács - Spacsek 5, Ács 10, Márton 3, Horváth 6, Pál 3, Madár. cserék: Magyar- Fülöp 1, Gonda 1, Varga. 

Eredmény alakulása : 6. perc: 4-7, 15. perc 10-9, 25. perc 14-13, 46.perc 26-28.

Vas János : Kissé zaklatottan indult az utazás. A mérkőzés nagy részében védekezésben és támadásban is egyenrangú ellenfelek voltunk. A több lehetőséget kapó házigazdák ellen általában mi vezettünk. Sajnos a végére előbb létszámban, majd gondolkodásban is elfogytunk.  

 • 18
 • ápr.

SZKSK- RÉV 44-37 (23-17)

SZKSK: Kovács- Spacsek 4, Ács 11, Márton 5, Horváth P. 9, Pá l4, Madár 7. cserék: Husonyicza, Magyar- Fülöp 2, Gonda 2, Szépvölgyi, Luka, Mécs.

Vas János : A szomszédvár rangadón jól kezdtünk, védekezés jó, támadás jó, sajnos néhány helyzetet kihagytunk. Félidőre eldöntöttük a mérkőzést. A második félidőben ki-kihagytunk így nem nőtt a különbség. Mindenki hozzátette a magáét, hiányérzetem csak a második félidőben kapott sok gólért van.

 • 01
 • ápr.

Veszprém KKFT- Szigetszentmiklósi KSK 51-34 (22-19)

SZKSK: Kovács- Spacsek 1, Ács 9, Márton 6, Horváth 4, Pál 5, Madár 3. cserék: Husonyicza, Magyar- Fülöp 3, Gonda 3, Luka.

Vas János : Az ellenfél nagyon agresszív nyitott védekezéssel kezdett, aminek nem nagyon találtuk az ellenszerét. Félidőig sok gólt lőve így is tartottuk magunkat. A második félidőben aztán saját magunkat vertük meg.

 • 18
 • márc.

SZKSK- NEKA 27-29 (15-13)

SZKSK: Kovács- Spacsek 1, Ács 7, Márton 5, Horváth P. 3, Pál 7, Madár 2. cserék: Husonyicza, Magyar- Fülöp 2, Gonda, Luka, Szépvölgyi, Mécs, Horváth D.

Vas János : Olyan teljesítményt nyújtottunk, amit minden meccsen látni szeretnék. Sok lábmunkával, egymást segítve védekeztünk, jól és pontosan támadtunk. A második félidő közepéig uraltuk a mérkőzést. Sajnos a végére kicsit elfáradtunk, de a vereségünkhöz kellett a két " " játékvezető segítsége is. Mindenkit megdicsérek, és megdicsért bennünket az ellenfél edzője, és Kiss Szilárd is.

 
 
 
 • 17
 • márc.

Várpalota- SZKSK 24-34 (14-18)

SZKSK: Kovács- Spacsek 6, Ács 7, Márton 8, Horváth P. 4, Pál 4, Madár 1. cserék: Husonyicza- Fülöp 3, Gonda 1, Luka, Szépvölgyi.

Vas János : Amíg gyengén védekeztünk, addig fej-fej mellett haladtunk. A 20. perctől erőszakosabb lett a védekezés el is húztunk 4 góllal. A második félidőben fokozatosan növeltük az előnyt, és közepes játékkal is biztosan győztünk.

1. oldal / 4

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu