• 15
  • júl.

A 99-es születésű Ács Gergely Tatabányáról érkezik hozzánk. A Budapesti Honvédból a NEKA-ba, később  Tatabányára igazolt, ahol 2 évet töltött el, játszott az I. osztályú Ifjúsági csapatban, de már az NBIB-s csapatban is pályára lépett és 32 gól lőtt .
Nagyon szeretne szép eredményt elérni a Szigetszentmiklós csapatával mint ifiben,mint NB1B ben.

  • 12
  • júl.

Kovács Roland  2000-es születésű kapus. A kézilabdával a 16.kerületi KMSE színeiben ismerkedett meg, majd innen Szigetszentmiklósra került ,ahol a pályafutása szempontjából meghatározó éveket töltött el. Innen igazolt az FTC-hez , ahol a 2017-2018 bajnokságban bemutatkozhatott  az NBI-ben,illetve a Liga Kupában is. Most azzal a céllal igazol vissza gyerekkori együtteséhez,hogy a próbára tegye magát a felnőtt mezőnyben és meghatározó tagjává váljak a csapatnak.

  • 12
  • júl.

Czabán Márton 19 éves irányító/balátlövő. Szigetszentmiklósról igazolt a Ferencvárosba, ahol tovább fejlődött, 3 és fél évet töltött el.  Az előző szezonban már a felnőtt kerettel edzett, és be is mutatkozott az NB1ben. Stabil tagja volt az FTC I. osztályú ifjúsági csapatának, 22 érkőzésen 88 gólt lőtt, míg NBII-ben is letette névjegyét 64 góllal.  Ezek után igazol vissza a gyerekkori nevelőegyesületéhez, ahol célja , hogy a csapat egy sikeres, kiegyensúlyozott szezont fusson és meghatározó alakja lehessen mind a felnőtt, mind az Ifjúsági csapatnak. Szeretne sokat fejlődni idén játéktudásban, mentálisan és persze fizikálisan is.

1. oldal / 2

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu