U14 - Győzelmek tanulságokkal
Kiemelt

2017 december 04

Havril Károly : U-14 csapatunk 2017. december 03 napján, vasárnap játszott Vecsésen a Kovács László Régió B csoportja alapszakaszának utolsó versenynapján. Ezen a fordulón 14 fővel tudtunk részt venni. A mérkőzések a következő képen alakultak:
- Vecsés SE – Szigetszentmiklósi KSK 24:27 (12:13)
- Szigetszentmiklósi KSK – Veresegyház VSK 28:25 (9:10)
- A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Gyermekbajnokság FU-14 II. osztály, Kovács László Régió B csoport almenü pontokban találhatók.
Az első mérkőzés kicsit alvós volt, de legalább megnyertük. A második mérkőzést igazán parázs hangulatban tölthettük, ami kifejezetten jól jött a kb. 8 Celsius hőmérséklettel rendelkező sportlétesítményben. Mivel lelkes post pubertás korú játékosaink a játékvezetéshez is rendkívül jól értenek, nem győzték széles spektrumú tudásukat megosztani, az ezen feladat ellátására kijelölt hivatalos személyekkel, melyet a kijelöltek, a szabályoknak megfelelően progresszív büntetéssel jutalmaztak. Sőt, játékosainkat erősen megjegyezték a második mérkőzésre is, és a hihetetlen professzori – teátrális képességgel rendelkező „önkéntes oktatóinkat” kiemelt gondoskodásban és odafigyelésben részesítették.
Itt szeretném megjegyezni, hogy a kellő önfegyelem hiánya, olykor visszaüthet. Mivel ez a sportág erősen különbözik a Magyar Labdarúgó Bajnokságoktól, célszerű az ottani látványos megnyilvánulásokat a kézilabdában erősen mellőzni. És nem elfelejteni (!!!), hogy adott pillanatban ki hol áll a táplálékláncban . . .   
Gratulálok a győzelmekhez.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu