U14 - második bajnoki forduló Abony - küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a csapat
Kiemelt

2017 október 02

Havril Károly : U-14 csapatunk 2017.október 21 napján, vasárnap játszott Abonyban a Kovács László Régió B csoportjának második versenynapján. Ezen a fordulón 15 fővel tudtunk részt venni. Mindkét mérkőzést győzelemmel zártuk:


- Veresegyházi VSK – Szigetszentmiklósi KSK: 23 : 26 (11:13)
- Abony KC - Szigetszentmiklósi KSK : 19 : 20 (13:7 )


- A jegyzőkönyvek a www.keziszovetseg.hu honlapon Versenyek, Gyermekbajnokság FU-14 II. osztály, Kovács László Régió B csoport almenü pontokban találhatók.
Az SZKSK  Országos Serdülő Bajnokságában szereplő csapat - 2003. évben született játékosai ismételten meghatározó szerepet játszottak a pontok megszerzésében. Ha bár rengeteg hibával – mely elsősorban nekem tanulság, abból a szempontból, hogy később mit kell gyakorolunk – játszottunk, küzdeni tudásból, kitartásból, és NÉHOL hidegvérből és józanságból a csapat jelesre vizsgázott.


A versenynapot rendező Abony KC csapatával vívtuk a legizgalmasabb csatánkat. Mivel erősen bealudtuk a mérkőzés elején. Sajnos volt olyan pillanata az első félidőnek, hogy az eredményjelző (meg a jegyzőkönyv is) 13 : 5-ös állást mutatott az ellenfél javára. A mindkét mérkőzésre jellemző védekezési hibáinkat (mely a fent említettek alapján elsősorban az én tanulság részemet kell, hogy képezze) a kapusaink kiemelkedő teljesítménye kompenzálta, nagy lelkierőt és motivációt biztosítva a mezőnyjátékosoknak, a mérkőzések egészén nyújtott biztos teljesítményükkel, és a döntő pillanatokban (ebből elég sok volt) végrehajtott bravúrjaikkal.
Gratulálok a CSAPATNAK!!!!!!!!!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu