Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U10- Ádám Jenő Utolsó hétvége az u10-nél.
Kiemelt

2018 május 07

Lukács Csaba : Két mérkőzéssel és két vereséggel zárta a Kisiskolás bajnokságot a Szebeni csapata. A két meccs között hatalmas különbség volt. Az elsőn enerváltan, pontatlanul és rengeteg hibával játszottunk, ennek köszönhetően bántóan sima vereséget szenvedtünk a váciaktól. A másodikon a hazai Szbatta volt az ellenfél és talán az idei legjobb első félidőt játszottuk, jól védekeztünk és 3 gólos előnnyel fordultunk. A második játékrészben, ezt 5 perc alatt sikerült elherdálni és utána már csak futottunk az eredmény után, Az utolsó három támadásunknál a játékvezetők elvették a labdát tőlünk (némiképp érthetetlenül) és végül a hazaiak egy időntúli szabaddobással megnyerték a mérkőzést. A gyerekek példásan küzdöttek, nagyon sajnáltam Őket ezért a vereségért!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu