Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U10 Ádám Jenő - Folytatódott az U10-es korosztály kisiskolás bajnoksága
Kiemelt

2018 április 23

Vecsési SE - SZKSK2 9 - 9 

SZKSK2 - Cegléd 10-20

Lukács CsabaHosszú szünet után léptek pályára a 2007-es gyerekek és ez meg is látszott a teljesítményünkön..Rengeteg volt az egyénieskedés, a csapatjátékot nyomokban sem lehetett felfedezni. Mindenki egyedül akarta megoldani azokat a helyzeteket is –ami nem az ő feladata lett volna. Kevés értékelhető momentum volt ezen a napon.Az első mérkőzést sikerült kis szerencsével döntetlenre menteni a vecsésiekkel szemben, míg a másodikon, ahol aztán egyáltalán nem működött a védekezés, sima vereséget szenvedtünk a ceglédi csapattal szemben. Itt végkép dekoncentráltak voltunk, rengeteg volt a pontatlan lövés, és a helyezkedési hiba. Nehéz lenne bárkit kiemelni ezen a napon!

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu