Felfüggesztette versenyeit az MKSZ, elmaradnak a csoportos edzések!

A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.

A fenti intézkedés hatálya a sportesemények megrendezése mellett a szervezett edzésekre, keretedzésekre, edzőtáborokra, sportági összetartásokra, valamint egyéb programokra is kiterjed, azt minden esetben érvényesíteni kötelező!

Ennek hatására minden korosztályban elmaradnak a közös beltéri és szabadtéri edzések is, de az edzők a csoportok felületén hamarosan közzéteszik az egyéni edzésterveket, mellyel fenntartható és képezhető a játékos.

Reméljük, hogy a bajnokságok hamarosan újraindulnak, így nekünk készen kell állnunk a folytatásra!

Kérek mindenkit, hogy a mindennapokban is legyen kellően körültekintő és tartsa be a higiéniai és megelőzési szabályokat, megelőzve a vírus terjedését!

Amint bármilyen egyéb rendelkezés lépne életbe, arról értesítjük az Egyesület tagjait!

Szigetszentmiklósi KSK
Vezetősége

U10 - Ádám Jenő Iskola - szürke szombat
Kiemelt

2017 november 11

Szilágyi Viktória : A mai napon két mérkőzést játszott u10-es csapatunk az Érd, illetve a Diósd csapatai ellen. Az érdi csapat ellen hat-, a diósdi együttes ellen kilencgólos vereséget szenvedtünk. Mindkét mérkőzésen az volt a legnagyobb probléma, hogy nem vittük megfelelő lendülettel és bátorsággal a
megszerzett labdákat, illetve rengeteg ziccerünk kimaradt. Azért tudott fölénk kerekedni mindkét ellenfelünk, mert sokkal jobban akarták a győzelmet, és koncentráltabban játszottak.
A Diósd ellen egyszer vissza tudtunk jönni döntetlenig, de utána zsinórban kaptunk több gólt is, amikor a meghatározó játékosaink inkább hisztiztek, ahelyett, hogy harcoltak volna, és megcsinálták volna a megbeszélt utasításokat. Ilyen bátortalan, megalkuvó hozzáállással és lassú tempóval nem lehet meccset nyerni, még akkor sem, hogyha sok hiányzóval érkezünk a mérkőzésre. Tanultunk a mai napból, fel kell nőnie az egyébként ügyes játékosoknak a feladathoz, hogy
meccseket döntsenek el. Illetve sokkal fegyelmezettebben kell kézilabdáznunk, hogyha eredményeket szeretnénk elérni. A fiatalabb játékosokra büszke vagyok, ügyesen helytálltak, igyekeztek megvalósítani az elképzelésemet.
A csapat tagjai voltak: Barki-Lippa Péter, Domokos Márton, Vágó Krisztián, Székely T. Áron, Pap
Dániel, Czinke Nándor, Gergely Richard, Csillag Péter.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu