U9 szivacs - Csokonai - Utolsó szivacs forduló
Kiemelt

2018 május 14
Kellner Máté : Az utolsó U9-es fordulót május 12-én játszottuk le Tökölön. Egyesületünk másik csapatával, a Bíró szivacskézilabda csapattal játszottunk. Gyenge 1. félidőt játszottunk, aminek az okait a technikai hibákban láttam elsősorban. Egy jó csapat ellen nagy hátrányt jelentett, hogy a sorcsere miatt 2 egyforma csapattal kellett játszanunk 7,5-7,5 percig. A 2. félidőben ellenfelek tudtunk lenni! Egy jó kapusteljesítmény segítette volna a védekezésünket, de így is feljöttünk 4 gólra. Alapvető hibákat követtünk el sajnos ezen a poszton. Mezőnyjátékban viszont sokat ütköztünk, többször segítettek a gyerekek a mellettük állónak is. A végén emberfogással próbálkoztunk ami mindig kétélű fegyver, ennek ellenére meg kellett próbálnunk. A 2 félidei eredmény jó mutatta a teljesítményünk kétoldalúságát. 1. félidő: 11:5, 2. félidő: 10-9. Így alakult ki a 21-14-es végeredmény a Bíró csapat javára.
A Dabassal szemben az 1. néhány percben ismét rövidzárlatot kapott a csapatunk. 0:2 után viszont a mérkőzésen mindenki tette a dolgát és végig a mi akaratunk érvényesült, ami a jó védekezésnek és a gyors lerohanásainknak volt köszönhető. Mindenki sokat játszott az utolsó mérkőzésen, ami mindig jó lehetőség a fejlődésre! Úgy gondolom a csapat az utolsó mérkőzéssel méltón fejezte be a bajnokságot (Dabas KC VSE-SZKSK Csokonai: 8:20), amelyhez gratulálok!
A csapat tagjai voltak: Bukta Bódog, Esztocsák Marcell, Füle Balázs, Kővári Kristóf, Mihály Dávid, Nagy Márton, Nagy Roland, Pethő Dániel, Pfeiler-Szathmáry Ákos, Városi Zalán.

SZKSK Támogatóknak

Szponzori, támogatói felajánlásokat várjuk elérhetőségeink bármelyikén!
Igény esetén reklámfelület bérelhető az oldalon!
Részletekért hívja: 0620/991-3922 telefonszámot!

Mérkőzések helyszíne

Térkép

SZKSK elérhetőségek

2310 Szigetszentmiklós
Tököli u. 19. Pf. 154.
kovacsi@vnet.hu